Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» !

Τι πρέπει να αποφύγεις;

25 Ιουνίου 2018 13:44
Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» !

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3o δεκαήμερο ναι, ναι, επιτέλους είσαι στα «Πρέπει»! Και η ειρωνεία είναι ότι δεν… πρέπει να κάνεις και πολλά! Βλέπεις αυτήν την εβδομάδα απολαμβάνεις ηρεμία και ανακούφιση! Ναι, οκ το ξέρω ότι θα ήθελες και εξελίξεις, αλλά αυτό είναι προνόμιο του 2ου, που αυτές τις μέρες απολαμβάνει κατακτήσεις, ερωτικές επιτυχίες, πάθη, έρωτες και γενικά λάμπεις Μπάμπη μου λάμπεις!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, εμ, δεν ξέρω πως να στο πω… Αλλά τα ίδια Κριαράκι μου, τα ίδια Κριάρι μου… Δυσκολίες, εμπόδια και ρήξεις με μία σαλτσούλα ψυχολογικής εξάντλησης… Αναμενόμενο… Όπως και να’χει..., κουράγιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Ο Πανούλης πότε θα παίξει; Στην παράταση ή στα πέναλτι;"!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο στασιμότητα και ηρεμία! Άλλοι θα ξενέρωναν, εσύ όμως ευχαριστιέσαι και απολαμβάνεις αυτήν την σταθερότητα στον έρωτα, όσο τίποτα!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο μπορεί να έχεις τύχη σε έρωτα και σχέσεις αλλά μάλλον η έπαρση σου νικά και σε ρίχνει σε επιπολαιότητες και γκάφες… Ιδίως με το ερωτικό σου παρελθόν! Εσύ πάλι του 1ου, τι να πρωτοπώ… Όχι στα νεύρα, όχι στις ρήξεις, όχι στην καταστροφή της καλής σου εικόνας, όχι στα προκλητικά λόγια… Με λίγα λόγια, σε καραντίνα ψυχραιμίας σε θέλω!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καλά, ε; Έτσι και ακούσω παράπονο από σένα του 1ου ή του 2ου, αλίμονο! Ο κόσμος γύρω σου γκρεμίζεται και εσύ ανενόχλητος, γνωρίζεις κόσμο, φλερτάρεις, έχεις μόνο καλά νέα και ρίχνεις και τις εκδρομούλες άμα λάχει!

Τα «ΜΗ»: 3ο I know my love… Βαριέσαικαιαυτόδεναλλάζειούτεαυτέςτιςμέρες! Φύλλο δεν κινείται και οι εξελίξεις εσένα σε έχουν ξεχάσει! Που θα πάει, θα σου έρθει και εσένα το καλό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο έχω γίνει γραφική αλλά σε ζηλεύω ρε συ… Είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου! Λάμψη, πάθος, κατακτήσεις, συναίσθημα και τύχη, όλα για πάρτη σου! Εσύ πάλι του 3ου , από τύχη μπορεί να έχεις έλλειψη αλλά από ηρεμία, τάξη και ασφάλεια αυτήν την εβδομάδα, είσαι κομπλέ!

Τα «ΜΗ»: Ωχ, μωρέ Καρκινάκι του 1ου… Τι γενέθλια κι αυτά… Γεμάτα ρήξεις, ψυχολογικά, διάθεση στα υπόγεια και σκληρές καταστάσεις… Κουράγιο βρε αγάπη…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - βόμβα: Οι 2 παίκτες που είναι τελευταίοι στην 48ωρη ψηφοφορία. Οι επόμενες αποχωρήσεις "φωτιά"!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Με Αφροδιτάρα πάνω σου εσύ του 2ου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στα ερωτικά σου αυτές τις μέρες, πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό! Κι αυτό γιατί μάλλον την ψωνίζεις λιγουλάκι! Εσύ πάλι του 3ου, είσαι σε ζεν κατάσταση και αναμένεις χαμογελαστός τα καλύτερα τον επόμενο μήνα!

Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου αν συνεχίσεις με τόσα νεύρα να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου, σε «κόβω» να μην μιλάς με κανέναν στο τέλος! Οκ, ξέρω ότι πολλές οι ανατροπές τελευταία, αλλά και εσύ μην ξεσπάς στον άλλο. Ο έρωτας δεν είναι σάκος του μποξ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο είσαι σε φάση αλλαγών againκαι μάλιστα μόνο θετικών! Ναι, ναι! Αυτή είναι η περίοδος που μπορείς να εκπληρώσεις ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο!Εσύ του 3ου απολαμβάνεις απλά ότι έχεις κατακτήσει μέχρι τώρα! Για εξελίξεις, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

Τα «ΜΗ»: Βρε 1ο δεκαήμερο τι να πω τώρα… Αυτήν την εβδομάδα όχι απλά σε τρώει η δουλειά και δεν βγάζεις και αποτέλεσμα κιόλας, αλλά πας και σε αυτήν την κομμώτρια και σε κουρεύει και σαν γίδι! Ε, όχι! Νισάφι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Τετραήμερο ισχυρών καταιγίδων!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:2ο δεκαήμερο σούπερ αγάπη μου! Ερωτικά μηνύματα και ερωτικές συναντήσεις, σε κάνουν αυτήν την εβδομάδα να χαμογελάς και κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται! Εσύπάλι του 3ου ήρθε-επιτέλους-η ώρα να ηρεμήσεις! Μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερες εξελίξεις τώρα, αλλά πήγαινε για μπανάκι με παρεούλα καλή, ξέρεις εσύ…

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο μπαίνω κατευθείαν στο ψητό! Όχι στις λάθος ερωτικές επιλογές, όχι στην δογματικότητα, όχι σε πάρε-δώσε με το παρελθόν! Γκε-γκε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκάημερο άαααραξε πασά μου! Μία ήρεμη και άκρως ικανοποιητική εβδομάδα μόλις έφτασε! Μην φοβάσαι τίποτα εσύ!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμεο, οκ, είπαμε, Δίας πάνω σου αλλά μήπως το παρακαβάλησες το καλάμι; Όχι αγάπη μου! Το σύμπαν σου δίνει τα πάντα και εσύ γίνεσαι «κακό παιδί» και ζητάς και περισσότερα; Αχ, τι να πει κι ο Σκορπιός του 1ου; Που του σπάνε πάλι τα νεύρα όλες αυτές οι ανατροπές και οι εντάσεις που τον τρελαίνουν και αυτήν την εβδομάδα καθημερινά;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1oκαι 2ο δεκαήμερο, άδεια πήρες; Και να μην πήρες να ξέρεις ότι κάθε στιγμή αυτής της εβδομάδας θα είναι για πάρτη σου beachparty!Τύχη στο φουλ και χαρά! Enjoy!

«ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο δεν έχω να σου πω κάτι συγκεκριμένο για «Μη»! Το μόνο που θα σου πω είναι, μην περιμένεις και τίποτα αυτή την εβδομάδα… Ούτε καλό, ούτε κακό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο ηρεμείς επιτέλους και ναι, ανακουφίζεσαι από τις «αρρωστημένες» ερωτικά μέρες που πέρασαν! Εσύ πάλι του 2ου, δεν πρόκειται να ηρεμήσεις με τόσα καυτά μηνυματάκια και τόσες ακόμα πιο καυτές συναντήσεις που θα έχεις!

Τα «ΜΗ»: Βαθιά εισπνοή και εκπνοή από το στόμα… Πάμε άλλη μία… Ω, ναι… Με Ολόγιομο Φεγγάρι και Κρόνο να σε ρίχνουν στα… υπόγεια, τον έχεις ανάγκη τον διαλογισμό ηρεμίας… Υπομονή γλυκό μου…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν σήμερα (25/06) το τρομερό έπαθλο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο βιώνεις την πιο συντροφική και ερωτική περίοδο ever! Σοβαρέψου λοιπόν γιατί η επιπολαιότητα πληρώνεται! Εσύ πάλι του 3ου μπορείς να πάρεις επιτέλους μια ανάσα από τα ψυχολογικά σου και να ηρεμήσεις χαμογελώντας!

Τα «ΜΗ»: 1ο , τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… Καυγάδες, αναποδιές, εντάσεις και ανατροπές, σε κάνουν να χάνεις τον μπούσουλα… Ψυχραιμία και κουράγιο πουλάκι μου!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο τύχη, επαφές, μετακινήσεις και καλοπέραση στο φουλ! Εσύ πάλι του 3ου μπορεί να μην έχεις τόση κινητικότητα αλλά σίγουρα απολαμβάνεις αυτήν την ηρεμία!

Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, μείνε μακριά από παράνομες ερωτικές σχέσεις γιατί και δίνεις σχόλια για κουτσομπολιά και κινδυνεύεις κιόλας να πληγωθείς γιατί θα τα κάνεις όλα σαλάτα! Το νου σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share