Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 21/06/2018 by MagicF’Ariel!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

21 Ιουνίου 2018 08:45
Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 21/06/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και είμαι έτοιμη να πάρω τα βουνά, με μαζέψατε με έναν μαγικό τρόπο, έπιασα τη πένα μου και βουαλά πάλι εδώ.. και αυτό το καλοκαίρι, λιωμένο παγωτό.. και τα σχετικά.. χαχα!

Ο Ερμής που λέτε βρίσκεται σε απόλυτη έξαρση! Μια είναι έτσι και μια γιουβέτσι, βασικά μου έχει προκαλέσει πυρετό! Τι θα γίνει επιτέλους; Δε γίνεται από τη μια να έρχονται χαρές και από την άλλη, πάρε να έχεις, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε! Θα τρελαθώ!

Σήμερα που λέτε παίζει πονηρά παιχνίδια με το Ποσειδώνα, να και τα φανταστικά και αλλοπαρμένα συμβάντα, να και το αθώο το ψεματάκι, είμαστε όλοι ευτυχισμένοι!

Βασικά δε θέλω να ξέρω! Όσα λιγότερα γνωρίζω, τόσο το καλύτερο! Δε θέλω να μαθαίνω νέα για ανθρώπους που με πληγώνουν! Ας είναι καλά όπου και αν είναι και τέλος! Αρνούμαι να λάβω μαντάτα που με κάνουν να κλαίω! Θέλω να κάνω delete αλλά πρώτα πρέπει να διαβάσω. Να βγάλω ταμπέλα, Not interested? Αφήστε με να πάρω τα βουνά.. Πώς να το πω.. I don’t want!

Και κάπως έτσι ο Ερμής.. απαντά..
Δε σε ρώτησε κανείς! Πάρε να έχεις!

φιλάκια...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην ελληνική showbiz: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Κριός
Μυστήρια μέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο, ένα προαίσθημα το έχετε, είτε αφορά προσωπικά ζητήματα, είτε κάτι άλλο! Από νωρίς το πρωί, θα φαντάζεστε διάφορα και παίζει να ονειροπολείτε κάποιο άτομο, έναν έρωτα, μια ζωή που περνάει και πόσο ωραία ήταν μια φορά και έναν καιρό! Ψάξτε για τις απαντήσεις που γυρεύετε, για να βελτιώσετε μια κατάσταση!

Ταύρος
Μια κρύο και μια ζέστη, να όμως που σήμερα θα το αστρολογικό μενού κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, κυρίως για ερωτικά ζητήματα. Έχετε την ανάγκη να σας φλερτάρουν, να σας κολακέψουν, να σας δείξουν ενδιαφέρον και ως δια μαγείας μπορεί να συμβούν όλα αυτά και να απογειωθείτε, έτσι ξαφνικά! Κάτι θα σας οδηγήσει στο σωστό το μέρος, τη κατάλληλη τη στιγμή!

Δίδυμος
Μια από τις πιο όμορφες μέρες. Έχετε τόση όρεξη για δουλειά, η δημιουργικότητά σας στα ύψη, ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει περισσότερο και μη φοβηθείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας, αρέσουν και σας θαυμάζουν για αυτές! Όσο πιο extreme είναι οι απόψεις σας, άλλο τόσο αρέσουν και παίζει να αναλάβετε έναν νέο ρόλο! Στο χέρι σας είναι να διαπρέψετε!

Καρκίνος
Λαμπεροί, αισιόδοξοι , ορεξάτοι για να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά και να της δείξετε εσείς! Δώστε τα όλα στη δουλειά, τολμήστε να ρισκάρετε, αφού μάθετε πρώτα όλες τις λεπτομέρειες. Ιδανική μέρα για ρομάνς, δώστε αγάπη στο σύντροφό σας, βγείτε έξω να φλερτάρετε, κάντε το πρώτο βήμα αν χρειαστεί, δύσκολα θα σας αρνηθεί το μαναράκι. Παίξτε μπάλα άφοβα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Πάνου, η αποκάλυψη της Μελίνας για τις ήττες των Διάσημων και οι υποψήφιοι! (video)

Λέων
Μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε κοπάνα από τη δουλειά! Πού και πού επιτρέπεται να θυμάστε τα νιάτα σας, μια απουσία τι είναι άλλωστε; Από το να τρέχετε σα τους λωλούς, προτιμήστε να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας, να πάτε μια μεγάλη βόλτα, να αράξετε κάτω από ένα δέντρο με θέα τη θάλασσα. Πείτε λόγια αγάπης εκεί που πρέπει, σήμερα είναι αμοιβαίο αυτό!

Παρθένος
Φοβερή η ημέρα σας, έχει χρώμα ροζ, συμβαίνει και αυτό πού και πού! Συνδυάστε τη δουλειά με τη διασκέδαση, σας ταιριάζει άλλωστε, γιατί ακόμα και έτσι έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας! Βέβαια, ένα φλερτ με έναν συνεργάτη σας επιμένει, θέλει να προκύψει, όχι τίποτα άλλο, θα γλυκάνει τις μέρες σας και θα σας δώσει δύναμη τρελή! Go for it!

Ζυγός
Κάτι θα μάθετε σήμερα και θα χαρείτε πάρα πολύ! Τα μαντάτα τρέχουν, σας χρωστάει και το σύμπαν κάτι καλό, συνεπώς από μια ιδέα τόσο απλή, εσείς ξαφνικά να δείτε τη συνέχεια, το όνειρο που λέμε και να πάρετε πολύ τα πάνω σας! Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει, κάντε αισιόδοξες σκέψεις και μη φοβηθείτε να δουλέψετε λίγο παραπάνω. Αξίζει το κόπο!

Σκορπιός
Μια πολύ μαγική μέρα μόλις σας ξημέρωσε, να το ξέρετε αυτό! Και το τηλέφωνο θα χτυπήσει και τα μαντάτα θα είναι τόσο ευχάριστα που θα αναρωτιέστε αν έχουν κάνει λάθος! Ερωτικό το νέο; Επαγγελματικό; Πάντως ανοίγουν οι ουρανοί και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τη στιγμή! Προκαλέστε διακριτικά το σύμπαν!

Τοξότης
Σήμερα θα σας πιάσουν οι μαλαγανιές σας προκειμένου να σας δώσουν χρήματα! Όχι δε θα είναι χρωστούμενα, αλλά σαν ένα μικρό βοήθημα, είτε ως προκαταβολή, είτε ως δωράκι από ένα πρόσωπο. Σας πιάνουν οι γλύκες σας και θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ύποπτο το βρίσκω!

Αιγόκερως
Ντυθείτε ωραία, γιατί θα συναντήσετε πολύ κόσμο σήμερα, καλύτερα να σας θαυμάζουν, παρά να αναρωτιούνται για το τι σας συμβαίνει! Παιχνιδιάρικη η ημέρα σας, παίζει πολύ φλερτ, ακόμα και στα φανάρια, την ώρα που οδηγείτε! Τα επαγγελματικά σας προχωρούν μια χαρά, το μόνο που απομένει είναι να δώσετε σημασία στη προσωπική σας τη ζωή! Αγαπήστε βρε!!!

Υδροχόος
Λεφτά παίρνετε και λεφτά δίνετε! Κάνετε απίστευτες προσπάθειες για να φτιάξετε το ψυχολογικό, παίζει να πάτε στα μαγαζιά και να τα σηκώσετε, έτσι επειδή! Ωραίο το shopping therapy, αλλά καλύτερα να αναζητήσετε την αιτία. Τι σας λείπει; Τι είναι αυτό που θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους; Οι δουλειές άνοιξαν, οι στόχοι σας θα επιτευχθούν, τις χαρές σας με ποιον θα τις μοιραστείτε;;;;

Ιχθύς
Φρόνιμα άτιμα πλασματάκια! Φλέγεστε ολόκληροι από πάθος και ερωτισμό και παίζει να κάνετε και μια τρέλα σήμερα! Όσοι έχετε σύντροφο να τον αγαπήσετε και να του το δείξετε! Οι ελεύθεροι και ωραίοι όμως, βάζετε στόχο ένα μαναράκι και κάνετε τα πάντα για να το εντυπωσιάσετε! Μιλήστε επιτέλους για τον έρωτά σας, επιτρέπεται να γίνετε ρομαντικοί και τρυφεροί!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share