Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αφροδίτη Αντίθεση με Άρη 21/6: Έρωτας ή πόλεμος;

Επιθυμίες και πάθη γίνονται ακράτητα και βάζουν τα ζώδια σε κίνδυνο!

20 Ιουνίου 2018 09:50
Ζώδια: Αφροδίτη Αντίθεση με Άρη 21/6: Έρωτας ή πόλεμος;

Η Αφροδίτη στον Λέοντα και ο Άρης στον Υδροχόο, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, σχηματίζουν Αντίθεση και φέρνει επικίνδυνες εντάσεις…

Οι διαπροσωπικές σχέσεις παραμερίζουν κανόνες και παρασύρονται από πάθη, επιθυμίες και ορμές, αντιμετωπίζοντας όλες τις συνέπειες όμως...

Λέμε όχι στα ταμπού αλλά και στον έντιμο έρωτα…

Η ηθικότητα της αγάπης ξεθωριάζει και στρεφόμαστε παρορμητικά προς το μοιραίο, τον πειρασμό, το απωθημένο και το σκάνδαλο.

Το σώμα νικά την καρδιά και κυρίως το μυαλό…

Δεν αναγνωρίζουμε πια τα όρια, αφού η ερωτική ορμή…, τυφλώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή ομάδα χάνει την ασυλία σήμερα (20/06) και δίνει 2 υποψήφιους!

Επιπλέον εντάσεις, ακραίοι ερωτικοί καυγάδες αλλά και έξοδα ανώφελα, μας επιβαρύνουν με επιπλέον μπελάδες!

Τα Ζώδια που πλήττονται περισσότερο, είναι τα Σταθερά του 1ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Το φλερτ, η χαρά του έρωτα και του πάθους σε παρασύρουν σε απαιτήσεις αλλά και σε λάθος ερωτικές ιστορίες! Όχι στις ερωτικές υπερβολές και στους ερωτικούς μπελάδες!

ΤΑΥΡΟΣ
Το πάθος σε παρασέρνει στο ερωτικό σου παρελθόν χωρίς να πρέπει και τελικά πληγώνεσαι… Μην προκαλείς εντάσεις σε οικογένεια και σπίτι!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Εκφράζεις το πάθος σου με μηνύματα και τηλεφωνήματα, αλλά μήπως το παρακάνεις; Πρόσεξε τι λες και σε ποιον! Προσοχή στην οδήγηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι υπερβολικές ερωτικές σου απαιτήσεις και η ζήλια σου δεν δικαιολογούνται! Τιθάσεψε άμεσα τάση για σπατάλες αλλά και τις ορμές σου!

ΛΕΩΝ
Καλό το πάθος, το σεξ και το μοιραίο, αλλά τα διαχειρίζεσαι μάλλον λάθος! Εντάσεις και καυγάδες σε ταλαιπωρούν και επιπλέον μετανιώνεις για κάποια παρορμητικά οικονομικά και ερωτικά λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο παράνομος έρωτας, σου ασκεί απίστευτη έλξη, αλλά θα σου προκαλέσει μπελάδες και προβλήματα! Μην παρασύρεσαι από παράνομα πάθη-λάθη!

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες φιλίες μετατρέπονται σε έρωτες, αλλά ίσως το μετανιώσεις αργότερα! Μην καταστρέψεις φιλίες για ένα πάθος και κυρίως μην τα «βάζεις» με τους φίλους σου, για τα πάντα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο έρωτας μπορεί να «χτυπήσει» και στο χώρο της εργασίας. Απλά σκέψου πολύ πριν ενδώσεις… Ρισκάρεις και την καριέρα σου και την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοινοί εγκληματίες οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στην Τουρκία! Δραματικές εξελίξεις για τα δύο παλικάρια!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην ενθουσιάζεσαι από νέες παθιασμένες γνωριμίες και μην ξεπερνάς τα όρια, σπάζοντας απανωτά ταμπού! Προσοχή πολύ στις μετακινήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ακολουθείς τα σκοτεινά σου ερωτικά ένστικτα αλλά ξεχνάς ότι είναι επικίνδυνο και μπαίνεις σε μπελάδες! Όχι στα παράνομα και όχι στα έξοδα χωρίς λόγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απαιτείς υπερβολικά στην συντροφική ζωή και προκαλείς εντάσεις χωρίς λόγο! Επιπλέον μπλέκεις σε ερωτικές λάθος ιστορίες, παρασυρόμενος από το πάθος!

ΙΧΘΥΣ
Ένας συνάδελφος ίσως σε πλησιάσει ερωτικά, αλλά πρόσεξε αν θα ενδώσεις. Έχεις ανάγκη από εμφανισιακές αλλαγές αλλά καλύτερα μην τις τολμήσεις τώρα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share