Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και ντύσιμο: Οι σωστοί χρωματικοί συνδυασμοί που ταιριάζουν στο καθένα!

Για ένα σωστό και αρμονικό ντύσιμο

19 Ιουνίου 2018 11:30
Ζώδια και ντύσιμο: Οι σωστοί χρωματικοί συνδυασμοί που ταιριάζουν στο καθένα!

Το μόνιμο πρόβλημα που μας απασχολεί καθημερινά, είναι τι θα φορέσουμε και πώς θα ταιριάξουμε το κάθε τι που επιλέγουμε!

Πολλές φορές, σηκωνόμαστε με μια διάθεση μουντή κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιλέγουμε χρώματα που ίσως να μη μας πηγαίνουν ή να μας "μαυρίζουν" ακόμα πιο πολύ τη διάθεση! Μάθε λοιπόν ποιοι είναι οι κατάλληλοι χρωματικοί συνδυασμοί των ζωδίων και τι σου ταιριάζει διαβάζοντας παρακάτω, ανάλογα στο ζώδιο που ανήκεις!

Οι χρωματικοί συνδυασμοί των 12 ζωδίων και συμβουλές για ένα σωστό και αρμονικό ντύσιμο.

Διάβασε ποιοι είναι οι σωστοί χρωματικοί συνδυασμοί για το ζώδιό σου:

ΚΡΙΟΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: προτιμάτε χρωματικούς συνδυασμούς σε τόνους του απαλού κόκκινου. Το κόκκινο είναι χρώμα που κρύβει δύναμη και περνά στους άλλους το μήνυμα πως έχουν να κάνουν με προσωπικότητα που έχει να δώσει πολλά. Δίνετε ξεκάθαρα το στίγμα σας στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και το σίγουρο είναι πως θα τους κάνετε να ακούσουν ό,τι έχετε να τους πείτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος σε ηλικία 45 ετών!

Ιδιότητα που ενισχύεται: Το ντύσιμο σε αυτούς τους χρωματισμούς λειτουργεί με εσάς σαν μανδύας θάρρους. Αν και από τη φύση σας δύσκολα εμφανίζεστε διστακτικοί, με αυτό το χρώμα είναι σίγουρο πως θα κάνετε τη διαφορά!

ΤΑΥΡΟΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Τα χρώματα που ταιριάζουν σε έναν Ταύρο είναι οι σκούρες και οι ανοικτές αποχρώσεις του πράσινου. Συνδυάζοντας ρούχα σε διάφορους τόνους αυτού του χρώματος καταφέρνετε να βγάλετε προς τα έξω την εικόνα ενός χαλαρού και άκρως ευχάριστου ανθρώπου, γεγονός που, σε συνδυασμό με το δυναμικό χαρακτήρα σας, σας επιτρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να πάρετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας με το μέρος σας.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Αυτό που καταφέρνει το πράσινο χρώμα στην ψυχοσύνθεση ενός Ταύρου, είναι να τον κάνει να αισθανθεί και αυτός με τη σειρά του πιο άνετα δίνοντάς του τη δυνατότητα να εκδηλώσει μια πιο κοινωνική συμπεριφορά και να είναι πιο διαλλακτικός στις καθημερινές συναλλαγές του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Το ζώδιο των Διδύμων είναι αναμενόμενο, ως δισυπόστατη προσωπικότητα, να μη μένει μόνο σε ένα χρώμα. Ωστόσο, ένας συνδυασμός με ρούχα σε χρώμα λευκό και απαλό πορτοκαλί αποπνέουν ένα αίσθημα άνεσης αλλά και μυστηρίου. Το λευκό είναι χρώμα που ταιριάζει σχεδόν παντού, προσφέροντας έναν τόνο αισιοδοξίας και χαλαρότητας, ενώ το πορτοκαλί κεντρίζει τη φαντασία πως υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσες πτυχές του χαρακτήρα που αξίζει κάποιος να ανακαλύψει.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Ο χρωματικός αυτός συνδυασμός σας επιτρέπει να ενισχύεται τη δημιουργικότητα που διαθέτετε ως ζώδιο. Ικανοποιείτε την ανάγκη σας να δείξετε στους άλλους πως η πρωτοτυπία δεν είναι άγνωστη λέξη για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Σε έναν Καρκίνο ταιριάζουν τα γήινα χρώματα όπως το ανοικτό καφέ ή το απαλό πράσινο. Ρούχα σε τέτοιους συνδυασμούς δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν ήρεμη και αρκετά ώριμη προσωπικότητα. Δίνετε στους άλλους να καταλάβουν πως δεν είστε άνθρωποι των άκρων αλλά ξέρετε να κυνηγάτε αυτά που θέλετε.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Τα γήινα χρώματα που προτείνουμε στον Καρκίνο να φορέσει τον κάνουν να αισθάνεται πως μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις καταστάσεις και να μην προκαλέσει εχθρικά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Το ζώδιο του Λέοντα «πάει γάντι» με το έντονο πορτοκαλί. Ρούχα σε τέτοιο χρώμα, όπως οι αέρινες λινές πουκαμίσες το καλοκαίρι, δίνουν έναν αυτοκρατορικό αέρα στους Λέοντες, που μεταδίδουν στους άλλους το μήνυμα πως όταν είναι παρόντες (ως Λέοντες) το παιχνίδι περνά αυτομάτως στα χέρια τους.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Το πορτοκαλί χρώμα κάνει έναν Λέοντα να αισθάνεται όμορφα, τονώνοντας ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή του. Σας δίνει την αίσθηση πως εκπέμπετε μια λάμψη που είναι αδύνατον να μην τραβήξει τα βλέμματα των άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έσπρωξε» στο κενό την κούκλα 22χρονη φοιτήτρια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Εσείς οι Παρθένοι επιλέγετε χρώματα που δεν τραβούν πολύ την προσοχή και κάποιες φορές ίσως περάσουν και αδιάφορα. Τέτοια χρώματα είναι το λαδί ή το απαλό καφέ. Το μήνυμα που περνάτε με μια τέτοια επιλογή είναι πως δεν επιθυμείτε να βρίσκεστε σε χώρους όπου κυριαρχούν οι εντάσεις, από τη στιγμή μάλιστα που διακρίνεστε από διαλλακτικότητα και συμβιβασμό.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Η ιδιότητα του χαρακτήρα που τονίζεται σε έναν Παρθένο με αυτά τα χρώματα είναι ένα αίσθημα δύναμης και πυγμής, που τις περισσότερες φορές, το έχει ανάγκη επειδή είναι αυτό που του λείπει μπροστά σε δυσκολίες και εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Σε έναν Ζυγό ταιριάζει σίγουρα το αρμονικό λευκό αλλά και το απαλό λιλά, που δίνει στους γύρω ένα έντονο αίσθημα αισιοδοξίας και γλυκύτητας. Το ζητούμενο είναι να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται πως έχουν απέναντί τους έναν άνετο και ανοιχτόκαρδο άνθρωπο που δε θα τους αντιμετωπίσει εγωιστικά.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Ένας Ζυγός θέλει να αισθάνεται όμορφος και να δείχνει στους άλλους πως η καλή αίσθηση του γούστου που διαθέτει είναι πραγματικά αξεπέραστη. Τέτοιου είδους χρωματικοί συνδυασμοί ευκολότερα τονίζουν την καλή διάθεση και τη θετική σκέψη του, επιτρέποντάς του να περάσει τα μηνύματά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Σε έναν Σκορπιό δε θα μπορούσε να ταιριάξει κανένα άλλο χρώμα πέρα από το καυτό κόκκινο. Αυτό που καταφέρνει είναι να «ξυπνήσει» και στους άλλους το ίδιο πάθος και τον ίδιο αισθησιασμό που κυριαρχούν στο δικό του μυαλό, αίσθηση με τρομερή επίδραση κυρίως στα άτομα του αντίθετου φύλου.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Το βαθύ κόκκινο, πέρα από τον έντονο ερωτισμό που διαθέτει, είναι ένα αυτοκρατορικό χρώμα . Αυτό σημαίνει πως ξυπνά μέσα σας ένα έντονο αίσθημα ανωτερότητας, που σε συνδυασμό με το χαρακτήρα σας , σας κάνει ακαταμάχητους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Οι Τοξότες δείχνουν υπέροχοι με ρούχα σε σκούρους μοβ ή μπλε χρωματισμούς. Αυτά τα χρώματα μπορούν άνετα να τα συνδυάσουν και με το επιβλητικό μαύρο και γιʼ αυτό ακριβώς η εμφάνιση ενός Τοξότη είναι πραγματικά εντυπωσιακή όταν έχει να κάνει με επίσημο ένδυμα.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Οι χρωματισμοί αυτοί αυξάνουν κατά πολύ το κύρος ενός Τοξότη κι αυτό είναι κάτι που ένας Τοξότης αισθάνεται πως το έχει απόλυτη ανάγκη προκειμένου να προωθήσει τα σχέδιά του όπως ακριβώς εκείνος τα έχει συλλάβει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Στον Αιγόκερω επιβάλλονται οι συνδυασμοί με φωτεινά χρώματα όπως το κίτρινο ή το ανοικτό πράσινο. Πέρα από το γεγονός ότι το καλοκαίρι αυτά τα δύο είναι πάντα στη μόδα, ένας Αιγόκερως έχει αρκετό στυλ για να τα κάνει να φαίνονται ακόμη πιο όμορφα πάνω του.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Τα φωτεινά χρώματα είναι απαραίτητα σε έναν Αιγόκερω διότι είναι ένας από τους λίγους τρόπους που του επιτρέπουν να αισθανθεί πιο χαλαρά και άνετα. Ένα όμορφο, άνετο και κυρίως φωτεινό ρούχο καταφέρνει να βγάλει από μέσα του κάθε θετικό συναίσθημά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Σε έναν ακούραστο αναζητητή, όπως τον Υδροχόο, είναι λογικό να ταιριάζουν χρώματα σε αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο που τραβά την προσοχή με την άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του και δεν έχει ανάγκη τους έντονους ή περίεργους χρωματικούς συνδυασμούς στα ρούχα του.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Αυτά που χρειάζεται ένας Υδροχόος είναι καθαρό μυαλό και την ικανότητα να προσαρμόζεται σε όλα τα πεδία, ώστε να προχωρά απερίσπαστος στις αναζητήσεις του. Τα χρώματα αυτά λοιπόν του το προσφέρουν απόλυτα.

ΙΧΘΥΣ

Χρώμα που σας ταιριάζει: Χρώματα που δείχνουν ευαισθησία και ανάγκη για επικοινωνία είναι το απαλό ροζ, το λευκό και το θαλασσί. Ως ζώδια του νερού, τους ταιριάζουν χρώματα της θάλασσας, που παραπέμπουν στην επαφή μεταξύ των ανθρώπων.

Ιδιότητα που ενισχύεται: Τα απαλά αυτά χρώματα ενισχύουν στους Ιχθείς το συναίσθημα πως τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν. Κάτι τέτοιο τους επιτρέπει να αναρρώνουν γρηγορότερα από τις απογοητεύσεις που πιθανόν να τους επιφυλάσσει η ζωή.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share