Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων 18 έως 24 Ιουνίου 2018!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων!

18 Ιουνίου 2018 11:22
Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων 18 έως 24 Ιουνίου 2018!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο ο… σεξουαλικός μαραθώνιος συνεχίζεται και μάλιστα χωρίς ίχνος ιδρώτα (να’ναι καλά ο κλιματισμός)! Μωρό μου με τόσο ερωτισμό και γοητεία, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!
Τα «ΜΗ»: Τα λόγια είναι μαχαίρια 3ο δεκαήμερο, ειδικά αν αφορούν αυτό το ερωτικό παρελθόν που ακόμα σε «τρώει»… Εσύ του 1ου, χαλάρωσε λίγο επιτέλους! Η τύχη είναι με το μέρος σου, εσύ γιατί ακόμα κλαίγεσαι με τα παλιά;

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο δεν ξέρω τι θα είναι… Μήνυμα θα είναι, συνάντηση θα είναι, είδηση θα είναι, e-mailθα είναι; Το σίγουρο είναι πως οι επαφές σου αυτήν την εβδομάδα, εκπληρώνουν και ένα πολύ μεγάλο σου όνειρο!
Τα «ΜΗ»: 3ο βαριέμαι ρε πουλάκι μου… Καλοκαίρι ήρθε! Θα ξεκουνηθείς λίγο επιτέλους; Εσύ του 1ου, εκεί που θα έχεις την ευκαιρία να τα αλλάξεις όλα και να προχωρήσεις στα καλύτερα, διαλέγεις τα παλιά, με τα οποία γίνεστε και μαλλιά κουβάρια! Ε μα, τα θες και τα παθαίνεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (18/06) το τρομερό έπαθλο!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Καλά εσύ του 1ου δεκαημέρου, είναι σαν να σε ρώτησαν τι ζώδιο είσαι και να απαντάς με πράξεις αυτήν την εβδομάδα!Μπλα-μπλα, messenger, γνωριμίες, κοινωνική ζωή και συνεχώς «στο πόδι» για χάρη του έρωτα! Πέρνα καλά μανάρι μου! Βρήκες τον εαυτό σου!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο σε ηρεμία σε «κόβω» αυτήν την εβδομάδα και σε φάση «δεν με νοιάζει τίποτα-σκασίλα μου για τα πάντα» και η στασιμότητα γίνεται μέρος της καθημερινότητας σου. Το ίδιο θα έλεγα και για σένα 2ο δεκαήμερο, αλλά εσύ δεν ζεις στην ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά γίνεσαι η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων (θαύματα λέμε τώρα…) και ζεις στην κοσμάρα σου, περισσότερο από ποτέ! Προσγειώσου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, πέρασε όμορφα μωρό μου γιατί μπορείς! Ξαφνικά ευχάριστα νέα, επαφές και γεγονότα σε κάνουν να ζεις τον έρωτα με τον πιο χαρμόσυνο τρόπο! It’spartytimebaby!
Τα «ΜΗ»: Ψιτ εσύ του 3ου… Αν περιμένεις χρησιμοποιώντας το σεξ, την σκληρότητα ή την σκοτεινή σου γοητεία, να κερδίσεις το 10 το καλό, σε γελάσανε… Με σεξ, σκληρότητα και σκοταδοέρωτα, παίρνεις ΜΟΝΟ αυτό που δείχνεις/δίνεις…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Υπέστη έμφραγμα πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Το 1ο δεκαήμερο είναι Λιοντάρι στη ζούγκλα που όλα τα ζώα το θαυμάζουν και αυτός ωσάν βασιλιάς έχει όλα τα καλά για πάρτη του, αλλά ταυτόχρονα πλακώνεται με τους πάντες και βρυχάται συνεχώς από τα νεύρα! Το 2ο είναι γατάκι στον καναπέ που γουργουρίζει και όλοι το χαϊδεύουν και το κακομαθαίνουν (ακόμα και οι… πρώην)!
Τα «ΜΗ»: Το 3ο είναι Λιοντάρι σε ζωολογικό κήπο… Βαρετά γλυκό μου, Iknow… Αλλά δεν κλαίμε! «Ελευθερώνεσαι» και λαμβάνεις δράση από την επόμενη εβδομάδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ω ναι ναι, 1ο και 2ο δεκαήμερο, όλα αλλάζουν, όλα φτιάχνουν, όλα πάνε καλύτερα, όλα γίνονται πιο εύκολα και πιο ανάλαφρα! Το θέμα είναι να μην… «κακομάθεις» και αρχίζεις πάλι τις εξιδανικεύσεις… Ειδικά εσύ του 2ου…
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο κάνε μας την χάρη… Πρώτα σε πειράζουν οι πολλές εξελίξεις και θες ηρεμία και τάξη. Και τώρα που έχεις ηρεμία και τάξη, βαριέσαι! Ε. αποφάσισε επιτέλους!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Και χρήμα και σταθερότητα και σεξ 2ο δεκαήμερο! Θες κάτι άλλο δηλαδή; Gueststarη αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση σου, που σε κάνει πιο γοητευτικό από ποτέ!
Τα «ΜΗ»: 3ο εσύ εκτίθεσαι… Γιατί μωρό μου; Γιατί πέφτεις στη παγίδα του λάθους, λόγω πάθους και ζήλιας; Για επιστράτευσε λογική, γιατί σε βλέπω για τίτλο «Miss/Misterλάθος» αυτήν την εβδομάδα! 1ο δεκαήμερο, θες και τα παθαίνεις! Αγάπη μου, άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα τα καινούργια που σου έρχονται και άσε τα παλιά! Τα παλιά έγιναν! Τι ωφελεί να συνεχίζεις να τα σκέφτεσαι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο… Ότι και να σου πω είναι λίγο για αυτήν την εβδομάδα… Η λέξη ΤΕ-ΛΕΙ-Α σου φτάνει; Γιατί αν κάτσω και την αναλύσω, θα σε ζηλέψω λίγο και δεν κάνει…
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο δεν λέω, θα τα έχεις τα καλά σου αλλά μάλλον δεν θα τα εκτιμήσεις… Με τόσα νεύρα και τσαντίλες, δεν θα βρεις χρόνο για τα καλά… Θα προτιμήσεις ή να τσακώνεσαι ή να ξεσπάς σε λάθος σεξουαλικούς… δεσμούς! Εσύ του 3ου, κάτσε λίγο ακόμα εκεί στον καναπέ και στο Netflix… Μην αγχώνεσαι… Η δράση για σένα ξεκινά μετά από αυτήν την εβδομάδα…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο που πάμε; Ταξιδάκι;;; Και να μην πας ταξιδάκι, ένα σούπερ «ταξίδι» θα είναι αυτή η εβδομάδα! Με τύχη, γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις και στόχους που επιτυγχάνονται! Yeah!!!
«ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο μην ανυπομονείτε… Είστε σε περίοδο αναμονής για τα καλύτερα! Ειδικά εσύ του 2ου, επειδή βαριέσαι, μην κάθεσαι και φτιάχνεις ιστορίες με το μυαλό σου, απλά για να έχεις εξελίξεις… Γιατί αυτές δεν θα είναι εξελίξεις! Εξιδανικεύσεις θα είναι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Βαρύ πένθος στο ελληνικό μπάσκετ! Πέθανε ο κορυφαίος όλων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ξέχνα ότι έγινε μέχρι χτες! Από αυτήν την εβδομάδα η ερωτική και ιδίως η συντροφική ζωή ετοιμάζει θετικές εκπλήξεις, τύχη και πραγματοποίηση ονείρων! Φτου φτου μην σε ματιάσω!
Τα «ΜΗ»: 3ο γλυκό μου πλάσμα… Όχι, αγάπη μου με ερωτικο-απατεωνιές, παρτακισμό και σεξουαλικά υποκινούμενες ενέργειες, το άλλο σου μισό ΔΕΝ θα το βρεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σε παντρεύουμε 2ο δεκαήμερο! Καλέ, όχι, μην τρομάζεις! Απλά είναι τόσο μπόλικη η εύνοια στην σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής που ναι οκ, ένα βήμα (ουσιαστικό), θα το κάνεις αυτήν την εβδομάδα στον ερωτικό τομέα! Ψέματα δεν μπορώ να πω!
Τα «ΜΗ»: 1Ο δεκαήμερο όχι! Δεν φταίει η μαύρη σου η τύχη όπως λες, αν εσύ κάνεις λάθος ερωτικές παθιασμένες επιλογές ή αν έχεις περίσσια νεύρα όλη μέρα! Εσύ του 3ου αν εξαιρέσουμε την διάθεση σου που είναι λίγο down, τίποτ’ άλλο δεν συμβαίνει… Εξού και η θέση σου στα «Μη»…

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο… Αυτή η εβδομάδα είναι ερωτικά, σαν ένα beachpartyστην Ibizaκαι εσύ να κάνεις είσοδο με φωτογράφους, πατώντας στο κόκκινο χαλί και από κάτω να ουρλιάζουν για πάρτη σου θαυμαστές… Ναι, ναι τόσο… «χάλια»!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο εσύ μάλλον είσαι σε αναμονή… Μην αγχώνεσαι και μην ζηλεύεις τα άλλα δύο δεκαήμερα! Στις Κάννες θα «πάω» εγώ στα επόμενα (ή μάλλον μεθεπόμενα) εβδομαδιαία ερωτοσκόπια!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share