Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 16/06/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

16 Ιουνίου 2018 13:30
Τα Ζώδια του Σαββάτου, 16/06/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βροχερή μέρα η σημερινή, σκοτεινό το τοπίο, αστρολογικά δε μας τα λέει και τόσο καλά το σύμπαν, όμως
η Ταυρίνα νιώθω καλά μετά από καιρό! Φτου μου μη με ματιάσω.. έχω μια χαρά, άνευ λόγου και αιτίας! Μέχρι να γίνει κάτι, ή να δω κάτι και να φουντώσω στο λεπτό! Τι παίζει στο σύμπαν;

Ο Ερμής βρίσκεται στα γλυκά μας τα Καρκινάκια. Έχει ετοιμάσει τα ερωτικά του τα ραβασάκια, είναι σε φάση πολύ ρομαντική και ονειροπαρμένη. Μόλις πήγε να μοιράσει χαρά εξωπραγματική, φανταστική, έτσι για το feeling, σκάει μύτη ο Κρόνος και ξεκινάει την ανάκριση. Τι είναι αυτό; Γιατί εκείνο είναι έτσι; Έφαγε τρελή πόρτα ο Ερμής! Έπιασε και μπόρα ξαφνική, πού να πετάξει και πού να πάει;;;
Τα επαγγελματικά μαντάτα ας πούμε πως θα φτάσουν πιο γρήγορα από τα ερωτικά. Τίποτα σήμερα δε θα ευοδώσει, συνεπώς τσάμπα κόπος να πιέσουμε τις καταστάσεις..

Θέλει να έρθει το μαντάτο; Ας έρθει!
Δε θέλει;; Μη θέλει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το αφιέρωμα που θα χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

φιλάκια..


Κριός
Καλό είναι σήμερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό! Μπορεί να σας ενοχλούν πολλά και διάφορα, όμως μερικές φορές, ιδιαίτερα όταν είστε υπερβολικά φορτισμένοι, οι λέξεις αλλάζουν νόημα, γίνεστε πικρόχολοι και γιατί να έχετε μουτράκια όλο το ΣΚ; Τα λεφτά μπορεί να είναι η αρχή και ξαφνικά να ανοίξετε τους ασκούς του Αιόλου και να δηλητηριάσετε τις σχέσεις σας, με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Δείξτε υπομονή, ψυχραιμία για να αποφύγετε να πέσετε στη παγίδα του Ερμή! Ζητήστε καλύτερα να μη σας ενοχλήσουν.

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας, παίζει να μη βγείτε από το σπιτάκι σας με τίποτα. Βρέχει κιόλας, πού να τρέχετε τώρα; Καμία όρεξη για να τα πείτε με τα φιλαράκια σας, κάποιοι μπορεί να δυσκολευτούν να σας βρουν. Αποφύγετε τις συζητήσεις με τον κόσμο, δε το έχετε με τίποτα και μπορεί να πετάξετε και καμιά μπαρούφα και να εκτεθείτε από το πουθενά. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να χάσετε το κινητό σας, ή να πέσει στα νερά και να χαλάσει. Μπορεί ακόμα να ξεμείνετε και από μπαταρία! Με πιάνετε τι σας λέω;;;


Δίδυμος
Τα έχετε κάνει μαντάρα γενικώς και πρέπει να σας γυρεύει αρκετός κόσμος! Μήπως ξεχάσατε να πληρώσετε κάποιον λογαριασμό; Είναι πάνω από ένας; Ζόρικη η μέρα σήμερα, παίζει να φτάσει ένα τρελό μαντάτο στα αυτιά σας και να συγκλονιστείτε! Ο Ερμής έχει τις μαύρες του και αυτό σας επηρεάζει άμεσα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα η κατάσταση. Ο Κρόνος τούτη τη φορά δε θα σας τη χαρίσει. Ότι εκκρεμότητες έχετε θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε και με το παραπάνω. Κατά κάποιο τρόπο πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας!

Καρκίνος
Δε ξέρω, μπορεί κάποιος να σας φλέρταρε μέρες που είναι και ξαφνικά να προκύψουν ερωτικά παραπονάκια για τους δεσμευμένους της παρέας! Μέσα στη γκρίνια είστε σήμερα, θα θυμηθείτε τα πάντα όλα και με τη βοήθεια του Ερμή, παίζει να φέρετε μεγάλη αναστάτωση στις σχέσεις σας γενικώς! Ένα δίκιο θα το έχετε, για αυτό φροντίστε οι λέξεις να ταιριάζουν μεταξύ τους και η φωνή σας να μην ακούγεται στο διπλανό τετράγωνο! Πνίγεστε ένα πράγμα και αποζητάτε την ελευθερία σας, ότι και αν σημαίνει αυτό! Μη δίνετε σημασία!

Λέων
Το γεγονός πως είστε όμορφοι άνθρωποι, δε σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε δίχως να σας πάρουν χαμπάρι! Πάλι ζαβολιές μυρίζομαι, αλλά η μέρα αστρολογικά δεν είναι και πολύ καλή, συνεπώς μήπως να τις αφήνατε για αργότερα; Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, μια σας ανεβάζει και μια σας κατεβάζει, γιατί θέλει να κρατά τα μπόσικα, μη παίρνετε θάρρος.. το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε με βροχές! Το νου σας στο τι λέτε σήμερα, γιατί δε το έχετε με τίποτα και μπορεί η στάση σας, να προκαλέσει φουρτούνες, ετσι ξαφνικά! Εξαφανιστείτε!

Παρθένος
Πολύ καλή μέρα για να μείνετε μόνοι παρέα με τις σκέψεις σας. Όσο αποφύγετε τις συναντήσεις με τον κόσμο, άλλο τόσο το καλύτερο. Μη προσπαθήσετε σήμερα να λύσετε τις διαφορές σας, γιατί είναι ζόρικη μέρα για όλο τον κόσμο, που σημαίνει πως μπορεί να ακούσετε και μερικές λεξούλες παραπάνω και να φορτιστείτε αρνητικά. Αφήστε τις δημόσιες σχέσεις για αύριο ας πούμε! Μέρες έντονες αφού μια έρχονται τα ευχάριστα νέα, μια τα δυσάρεστα και αναρωτιέστε τι μπορεί να εννοεί ο ποιητής. Πως τίποτα δεν είναι δεδομένο ίσως;

Ζυγός
Ίσως να είστε από τους τυχερούς της παρέας! Απίστευτο και όμως αληθινό! Χρυσά μου δε ξέρω τι σας συμβαίνει το τελευταίο τον καιρό, όμως κάποια γνωριμία παίζει να σας έχει αναστατώσει πολύ ή πρόκειται να συμβεί γρήγορα κιόλας και ανατρέψει πολλά στη ζωή σας! Εννοείται πως σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε τις συζητήσεις, μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί, γιατί δε θα σας χαϊδέψουν τα αυτιά και θα εκνευριστείτε απίστευτα! Ένας τσακωμός, ίσως να σας οδηγήσει σε ένα μπαρ και εκεί να συμβεί ένα μικρό θαύμα! Λέτε;;;

Σκορπιός
Ναι μεν σας αγαπώ, όμως την αλήθεια μου θα τη πω! Ζόρικη η μέρα σας πολύ! Τα μαντάτα τρέχουν και χτυπούν αλύπητα εκεί που πονάτε! Δε ξέρω πού έχετε μπλέξει, πάντως οι υποψίες σας, βγαίνουν αληθινές και χαλιέστε απίστευτα πολύ! Ναι μεν αποζητάτε ξεκάθαρα πράγματα στις σχέσεις σας, λόγια σταράτα, να όμως που έρχονται όταν εσείς δεν είστε σε φάση. Όπως και να έχει, καλύτερα να γνωρίζετε προς τα πού βαδίζετε, δύσκολος ή εύκολος ο δρόμος, η μάχη είναι μια! Θα τη δώσετε, θέλετε δε θέλετε! Αποφύγετε τις συζητήσεις κάνουν κακό!

Τοξότης
Μήπως γνωρίσατε κανένα μαναράκι τώρα τελευταία και έχετε αναστατωθεί; Μήπως κυκλοφορεί πολύ μέσα στα πόδια σας και έχετε χάσει τον ειρμό σας; Το νου σας πάντως γιατί ένα φλερτ στη δουλειά ίσως να είναι η αιτία να αποτρελαθείτε! Σάββατο σήμερα και δεν έχετε όρεξη για τίποτα! Λίγο το ένα και λίγο το άλλο, θα χρειαστεί να βάλετε τάξη, που σημαίνει πως ή σηκώνετε το σπίτι όλο στο πόδι, γενική καθαριότητα και τέτοια, ή διώχνετε με τον τρόπο σας τους πάντες, προκειμένου να μείνετε μόνοι και να ησυχάσετε. Κλείνετε ακόμα και το κινητό! Δε σηκώνετε κουβέντα!

Αιγόκερως
Χαμογελώ και σας λέω πως μέσα στη γκρίνια θα είστε όλη την ημέρα! Σας χαλάει ο καιρός, παίζει να κάνετε και πράγματα που δε σας αρέσουν και τόσο, η γλώσσα σας στάζει φαρμάκι κανονικά! Βλέπω και τα μάτια σας που βγάζουν φωτιές, πω πω! Είστε φορτισμένοι συναισθηματικά και βάζει και ο Ερμής το χεράκι του και ξαφνικά τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Άχρωμη η δική σας οπτική γωνία, δε ταιριάζει με των άλλων, όμως ακόμα και έτσι δε θα καταφέρετε να κερδίσετε κάτι! Όσα λιγότερα λέτε, τόσο το καλύτερο. Αλλιώς έχει πολύ μπούρου-μπούρου και πονοκέφαλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Υδροχόος
Καταρχήν δεν είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Ούτε τηλεφωνήματα, ούτε mail. Τίποτα απολύτως! Αφήστε να περάσει το μπουρίνι, γιατί παίζει πολύ αρνητική ενέργεια στο σύμπαν. Έγινα κατανοητή;;; Ότι και αν ακούσετε, μη το πιστέψετε, γιατί μπορεί να είναι μπλόφα. Ρωτήστε, ακούστε δυο τρεις απόψεις και την αλήθεια θα τη βρείτε κάπου στη μέση. Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να κάνετε το χαζό, να μη καταλάβουν το σκοπό σας. Ιδανικό το Σαββατόβραδο απόψε, βγείτε έξω και ότι προκύψει!

Ιχθύς
Μπορεί να είστε καλοί σε σημείο να γίνεστε χαλί να σας πατήσουν, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Ε λοιπόν, είναι μια τέτοια μέρα σήμερα, που θα δείτε πολλά και διάφορα, ίσως να ακούσετε και κάτι το παράλογο και να βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά! Φιλότιμοι εσείς, αχάριστοι οι άλλοι; Δε γίνεται αυτό! Συνεπώς, θέτετε τα όρια εκ νέου, γίνεστε απότομοι πολύ και βλέπουν αρκετοί τον άλλο σας τον εαυτό, που κανείς δε συμπαθεί! Το να λύσετε τις διαφορές σας με έναν διάλογο, δε το προτείνω γιατί το παράλογο πηγαίνει σύννεφο σήμερα! Λίγα λόγια και καλά!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share