Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η γιορτή του πατέρα: Αφιέρωμα στους μπαμπάδες του ζωδιακού!

Τι δώρο να του πάρω;

16 Ιουνίου 2018 12:43
Η γιορτή του πατέρα: Αφιέρωμα στους μπαμπάδες του ζωδιακού!

Οι μπαμπάδες του Ζωδιακού γιορτάζουν! Ας δούμε πως ανταποκρίνεται στο ρόλο του πατέρα το κάθε ζώδιο και τι δώρο μπορείς να του πάρεις…

Η Ημέρα του Πατέρα γιορτάζεται κάθε 3η Κυριακή του Ιουνίου. Ο εορτασμός του Πατέρα γιορτάζεται από το 1908 και ομολογουμένως είναι μία «αδικημένη» γιορτή σε σχέση με την Ημέρα της Μητέρας.Παρακάτω θα δούμε το αστρολογικό προφίλ του κάθε πατέρα ξεχωριστά αλλά και τι δώρο μπορείς να του προσφέρεις ανάλογα με το ζώδιο του:

Πατέρας Κριός
Παραδοσιακό πατρικό πρότυπο, προστατεύει το παιδί του αλλά θεωρεί ότι η φροντίδα του είναι μητρικό προνόμιο. Ο πατέρας Κριός γίνεται αφοσιωμένος γονιός και αλλάζει όλες του τις προτεραιότητες για χάρη των παιδιών του. Αυστηρός μπαμπάς στη κόρη, ενεργητικός και παρακινητικός στο γιο του. Ίσως λίγο οξύθυμος αλλά παλεύει για τα παιδιά του μέχρι το τέλος της ζωή του.

Τι δώρο να του πάρω: Χρήσιμα gadgets, διακοσμητικό της αγαπημένης του ομάδας, αθλητική φόρμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το αφιέρωμα που θα χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Πατέρας Ταύρος
Υπόδειγμα πατέρα ο Ταύρος. Με υπευθυνότητα προσπαθεί να καλύψει όλες τις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες που αυτός θεωρεί ότι έχουν τα παιδιά του. Αφοσιωμένος και καλοπροαίρετος στην οικογένεια του, αν και μερικές φορές επιβάλλει τις απόψεις του προς όλους με τρόπο δογματικό και πιεστικό. Του αρέσει η τάξη και η ηρεμία της οικογενειακής εστίας και προσπαθεί να περάσει αυτές τις αρετές και στα παιδιά του.

Τι δώρο να του πάρω: Πορτοφόλι, ένα ωραίο γεύμα, το αγαπημένο του άρωμα.

Πατέρας Δίδυμος
Ο Δίδυμος προσπαθεί να γίνει φίλος με το παιδί του, δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρός πατέρας αν και είναι αμετάκλητος στο να αλλάξει τις απόψεις του σε αυτό που θεωρεί λάθος ή σωστό ως αξίες στη ζωή. Παίζει και συζητά πολύ με τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους. Γίνεται και αυτός παιδί ορισμένες φορές αλλά όταν πρέπει να αναλάβει το ρόλο του πατέρα, προτιμά να μεταδίδει γνώσεις και εμπειρία στα παιδιά του.

Τι δώρο να του πάρω: Βιβλίο, κινητό τηλέφωνο, πολυτελές στυλό.

Πατέρας Καρκίνος
Τρυφερός και ευαίσθητος πατέρας ο Καρκίνος και η οικογένεια είναι όνειρο ζωής για αυτόν. Έχει πολύ αδυναμία στα παιδιά του και θέλει να τα φροντίζει συνεχώς. Η κυκλοθυμία και η υπερβολική ανασφάλεια του, μπερδεύει τα παιδιά και πολλές φορές δημιουργεί εντάσεις. Θέλει να προστατεύει τα παιδιά του αλλά και να νιώθει ότι προστατεύεται κι εκείνος απ’ αυτά.

Τι δώρο να του πάρω: Χειροποίητο οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών, ένα γλυκό φτιαγμένο από σένα, μία όμορφη γλάστρα.

Πατέρας Λέων
Ο πατέρας Λέων αφοσιώνεται πλήρως στα παιδιά του, θέλει να διασκεδάζει μαζί τους και τους προσφέρει τα πάντα. Η αρχηγική του συμπεριφορά, ορισμένες φορές δημιουργεί προβλήματα αλλά είναι τόσο γενναιόδωρος ως πατέρας, που το παιδί νιώθει ξεχωριστό ως άνθρωπος, τον θεωρεί ιδανικό γονέα και θέλει να τον κάνει συνεχώς περήφανο.

Τι δώρο να του πάρω: Σπάνιο ουίσκι, γεύμα σε gourmet εστιατόριο, γραβάτα.

Πατέρας Παρθένος
Ο Παρθένος ως πατέρας είναι υποστηρικτικός, εξυπηρετικός και προσπαθεί να είναι ο καθοδηγητής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα των παιδιών του. Η υπευθυνότητα του είναι υποδειγματική αλλά η τελειομανία του και η ψυχρότητα του πολλές φορές πιέζει και απογοητεύει το παιδί. Ιδιαίτερα σε θέματα μόρφωσης και προσωπικής εξέλιξης, τα όρια που βάζει είναι αυστηρά αλλά πολύ αποτελεσματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Νεαρός οπλίτης σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τι δώρο να του πάρω: Ρολόι, μπουρνούζι, organizer.

Πατέρας Ζυγός
Συναισθηματικός και τρυφερός πατέρας ο Ζυγός. Στερείται λογικής και αποφασιστικότητας αλλά προσφέρει στην οικογένεια αρμονία και ισορροπία. Σε περίπτωση διαζυγίου από τη μητέρα, απομακρύνεται από τα παιδιά αν και είναι τυπικός στις υλικές υποχρεώσεις του. Δίνει ελευθερία στο παιδί και δεν το πιέζει, παράλληλα όμως του μεταδίδει σωστές αξίες και γνώσεις.

Τι δώρο να του πάρω: Αρωματικά κεριά, καλλυντικά, μπλούζα στο αγαπημένο του χρώμα.

Πατέρας Σκορπιός
Κτητικός, απόλυτος και ισχυρός πατέρας είναι ο Σκορπιός, αλλά ταυτόχρονα τρυφερός και προστατευτικός. Απαιτεί τον σεβασμό και την υπακοή αλλά προσφέρει πολύ δυνατή αγάπη. Κάποιες φορές είναι υπερβολικός στις εκρήξεις του, γεγονός που δημιουργεί στο παιδί φόβο απέναντι του. Απ’ την άλλη μεριά όμως, νιώθει ότι ο πατέρας του, αντιλαμβάνεται απόλυτα τις υλικές και ψυχικές του ανάγκες, ακόμα και στα δύσκολα χρόνια της εφηβείας.

Τι δώρο να του πάρω: Αστυνομικά βιβλία, γυαλιά ηλίου, dvd ταινίας μυστηρίου.

Πατέρας Τοξότης
Γίνεται κυρίως φίλος με το παιδί του, πολλές φορές πιο παιδί και από το παιδί του και είναι στοργικός αλλά και νευρικός πατέρας ο Τοξότης. Καθόλου αυστηρός αλλά συνεχώς επιμένει να μεταδώσει τη δίκη του φιλοσοφία ζωής στο παιδί. Οργανώνει συχνά οικογενειακά ταξίδια και εκδρομές.

Τι δώρο να του πάρω: Είδη ταξιδίου, dvd με ντοκιμαντέρ, είδη γυμναστικής.

Πατέρας Αιγόκερως
Πατέρας που αγαπά και στηρίζει την πειθαρχεία και τους τύπους στην οικογένεια. Παραδοσιακός, αυστηρός, αγαπάει υπερβολικά τα παιδιά του, δουλεύει πολλές ώρες για να μην τους λείψει τίποτα και ανταπεξέρχεται άριστα στα καθήκοντά του. Η υπερβολική σοβαρότητα, η ψυχρότητα και η ωμότητα που ορισμένες φορές έχει η συμπεριφορά του παγώνει τη τρυφερή σχέση γονέα-παιδιού.

Τι δώρο να του πάρω: Αντίκες, κλασσικό χαρτοφύλακα, πουκάμισο.

Πατέρας Υδροχόος
Ευχάριστος και έξυπνος πατέρας ο Υδροχόος, μαθαίνει το παιδί του από πολύ μικρή ηλικία να είναι ανεξάρτητο, δημιουργικό και πρωτοπόρο στη ζωή του. Το κακομαθαίνει, είναι αντισυμβατικός με μειωμένο το αίσθημα της υπευθυνότητας και ορισμένες φορές δεν είναι κατανοητός. Ενώ απαιτεί τον σεβασμό, δεν τον κερδίζει, γιατί κάποιες στιγμές γίνεται σε υπερβολικό βαθμό φίλος με τα παιδιά, ξεχνώντας το ρόλο του πατέρα και άλλες γιατί συχνά δεν κρατάει τις υποσχέσεις του.

Τι δώρο να του πάρω: Προϊόντα εναλλακτικής θεραπείας, ασυνήθιστα gadgets, εποικοδομητικά συμβουλευτικά βιβλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη! Έφυγε από την ζωή θρύλος της μουσικής σκηνής!

Πατέρας Ιχθύς
Δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του στα παιδιά του, είναι τρυφερός αλλά και υπερβολικός σε όλες τις θετικές ή αρνητικές συναισθηματικές του εκδηλώσεις ο πατέρας Ιχθύς. Γλυκός αλλά και ανεύθυνος και σπάνια παραδέχεται τα δικά του λάθη. Ενώ προσπαθεί να είναι αυστηρός και απόλυτος, χάνει την εικόνα του δυνατού πατέρα, όταν δεν τηρεί εκείνος τα όρια που ο ίδιος έχει θέσει. Είναι ο μόνος πατέρας που καταφέρνει να καταλάβει τόσο καλά τον ψυχισμό του παιδιού του.

Τι δώρο να του πάρω: Μυθιστόρημα, φωτογραφική μηχανή, Παγούρι-θερμός

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share