Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αντίθεση Ερμή με Κρόνο 16/6: Λόγια σκληρά και τελεσίδικα!

Δες πως θα σε επηρεάσει…

15 Ιουνίου 2018 11:11
Ζώδια: Αντίθεση Ερμή με Κρόνο 16/6: Λόγια σκληρά και τελεσίδικα!

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μία βαριά Αντίθεση Ερμή-Κρόνου. Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ο Ερμής στον Καρκίνο και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν μία δύσκολη και σκληρή Αντίθεση, το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018!

Ερμής και Κρόνος, μας επιβάλλουν να προσγειωθούμε άμεσα, ιδίως επικοινωνιακά και πολύ πιθανόν να γίνει αυτό με δύσκολο και σκληρό τρόπο…

Μέσα από επαφές και μετακινήσεις εμφανίζονται προβλήματα και δυσκολίες που είχαμε παραμελήσει παλαιότερα…

Με σύνεση, ωριμότητα και λογική, αναγκαζόμαστε τώρα να πάρουμε οριστικές απαραίτητες αποφάσεις και για κάποιους ίσως και επίπονες!

Τα Παρορμητικά Ζώδια, είναι εκείνοι που πλήττονται και ιδιαίτερα εκείνοι του 1ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: To Twitter «γλεντάει» την αποχώρηση της Ροδάνθης: «Τελικά όντως γάτα ήταν η Ροδάνθη, ζωές είχε!.

ΚΡΙΟΣ
Να είσαι σωστός και ώριμος απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι. Μην γυρνάς σε ένα παρελθόν που και πάλι θα σε πληγώσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεξε τα λόγια σου και ιδίως τους απότομους τρόπους σου σε επαφές, μηνύματα και μετακινήσεις. Απέφυγε κουτσομπολιά και εντάσεις με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οικονομικά προβλήματα προκύπτουν λόγω της δικής σου κακής διαχείρισης. Η ερωτική σου ζωή απαιτεί ωριμότητα, ολιγάρκεια και λίγες απαιτήσεις από εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εμφανίζονται υποχρεώσεις πάσης φύσεως , με την μορφή αναποδιών και ατυχίας. Ήρθε η στιγμή να «πληρώσεις» τυχόν λάθος χειρισμούς του παρελθόντος σε σχέσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

ΛΕΩΝ
Έρχονται προβλήματα τώρα, που κλονίζουν την ψυχική σου ηρεμία και σου προκαλούν μελαγχολία και νοσταλγία . Μην παρασύρεσαι σε παράνομους έρωτες ή παρασκηνιακές ενέργειες, αυτήν την περίοδο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δυσκολεύει αρκετά η επικοινωνία με φίλους και πολύ πιθανόν να είναι η συμπεριφορά σου η κυρία αιτία. Όνειρα, χωρίς γερές βάσεις, μπορεί τώρα να γκρεμιστούν!

ΖΥΓΟΣ
Τα λάθη και η απροσεξία στον τομέα της καριέρας, δεν μένουν τώρα ατιμώρητα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι υπεύθυνος και σοβαρός, ώστε να μην χαλάσεις και την κοινωνική σου εικόνα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προβλήματα θα υπάρξουν σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες και κυρίως μετακινήσεις! Πέφτει η αισιοδοξία σου και η επίτευξη των στόχων σου, γίνεται δύσκολη υπόθεση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: 17χρονος νεκρός από το αγωνιστικό αυτοκίνητο συγχωριανού του!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην απαιτείς, μην χειραγωγείς, μην ζηλεύεις και μην τα θες όλα δικά σου στον έρωτα! Φρόντισε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες που σε πιέζουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λάθη στη συντροφική ζωή θα σου επιφέρουν και την τιμωρία... Να είσαι ώριμος, έντιμος, σοβαρός και κυρίως υπομονετικός, ώστε να μην έχεις προβλήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εργασία και η σκληρή καθημερινότητα σε πιέζει ψυχικά αλλά και σωματικά! Δούλεψε σκληρά, μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου και φρόντισε οπωσδήποτε για την ξεκούραση σου!

ΙΧΘΥΣ
Αν δεν σταματήσεις τα λάθη και την επιπολαιότητα, τα προβλήματα στην ερωτική σου ζωή είναι σίγουρα. Σοβαρέψου και συνετίσου άμεσα στην αισθηματική ζωή, γιατί θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share