Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος 26/5: Η αγάπη θέλει θυσίες!

Πώς θα σε επηρεάσει η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου!

26 Μαΐου 2018 13:17
Ζώδια: Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος 26/5: Η αγάπη θέλει θυσίες!

Πώς θα σε επηρεάσει η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου που πραγματοποιείται το Σάββατο 26/5; Δες αναλυτικά τις προβλέψεις σου .΄..

Στις 26 Μαΐου, πραγματοποιείται η τελευταία σημαντική αστρολογική όψη αυτού του μήνα, η οποία μας βάζει «φρένο» στην έκφραση, στην χαρά, στην απόλαυση, στον έρωτα θυμίζοντάς μας ότι πάνω απ΄όλα πρέπει να διατηρούμε όρια και να παραμένουμε υπεύθυνοι και οργανωμένοι σε κάθε μορφή έκφρασής μας...

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, προσφέρει την αγάπη, την συντροφικότητα, την δέσμευση, την ανάπτυξη της οικειότητας. Ζητούμενο με την Αφροδίτη από αυτή την θέση είναι να προστατέψω αυτό που αγαπώ, αυτό που θεωρώ οικογένειά μου, ενώ οι επιθυμίες επιζητούν την ικανοποίηση τους στο γνώριμο και στο οικείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα: ΙΧ και φορτηγά πάνω στη ΛΕΑ στην Θεσσαλονίκη μπλοκάρουν ασθενοφόρο! (video)

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, επιβάλει ισχυρά θεμέλια για να μπορέσεις να διατηρήσεις αυτό που αγαπάς. Σου θυμίζει ότι πρέπει να κάνεις θυσίες, να προσπαθήσεις αρκετά, δεν παύει όμως να σου προσφέρει την γνώση και την εμπειρία.

Στις 26 Μαΐου, η Αφροδίτη και ο Κρόνος, βρίσκονται εκ διαμέτρου αντίθετοι. Η όψη αντίθεσης που σχηματίζουν έρχεται για να «δοκιμάσει» τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά (οικονομικά) τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Συγκεκριμένα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 29 Μαρτίου, 29 Ιουνίου, 30 Σεπτεμβρίου και 29 Δεκεμβρίου θα νιώσετε έντονα την επιρροή αυτής της όψης. Επιρροή θα δεχθείτε και όσοι έχετε στον αστρολογικό σας χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Τις ημέρες που ακολουθούν το αίσθημα της απογοήτευσης θα είναι διάχυτο για τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα. Συναισθηματικά υπάρχουν κάποια κενά που πρέπει να καλυφθούν, αρκετά από τα παραπάνω ζώδια νιώθουν ότι η αισθηματική τους ζωή είναι σε μία δοκιμασία, οι χωρισμοί και οι αποστασιοποιήσεις δημιουργούν μία πικρή γεύση, ενώ η ανάγκη να τεθούν όρια και κανόνες είναι ισχυρή.

Όλες οι προσωπικές απαντήσεις στα ερωτήματά σου!
Μίλησε τώρα ζωντανά με τον αγαπημένο σου αστρολόγο και άκουσε όλες σου τις προσωπικές προβλέψεις για τους βασικούς τομείς της ζωής σου!

Ας δούμε όμως τον τομέα που θα επηρεάσει αυτή ή όψη όλα τα ζώδια και σε ποιους τομείς χρειάζεται να δείξουν περισσότερη υπευθυνότητα:

Κριός - Ζυγός: Υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα οικονομικά ή τις πολύ προσωπικές υποθέσεις των σχέσεων με συνεργάτες και συγγενείς, φαίνεται ότι σας προβληματίζουν. Είναι μία καλή ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα την ζωή σας.

Ταύρος – Σκορπιός: Δεν λείπουν κάποιες δυσάρεστες σκέψεις ή ακόμα και ειδήσεις που σας αναγκάζουν να πατήσετε «φρένο» σε αυτά που θέλετε να εξωτερικεύσετε στον έξω κόσμο. Σαφώς την επιρροή αυτής της όψης την βιώνετε πιο έντονα το πρώτο δεκαήμερο, που έχετε συνάμα τον Άρη και τον Ουρανό να σας «προκαλούν»! Μην αφεθείτε αυτές τις μέρες σε αρνητικές σκέψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - σοκ: Καρχαρίας σε παραλία μια ανάσα από την Αθήνα! (video)

Δίδυμος – Τοξότης: Είναι η περίοδος που αν κάνετε μία καλή διαχείριση των οικονομικών σας θα μπορέσετε να δείτε πολύ καλά αποτελέσματα! Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο δεν παύει να είναι λιγάκι απογοητευτικό, με πολύ ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης και της υποχρέωσης.

Καρκίνος – Αιγόκερως: Επηρεάζεστε άμεσα από αυτή την όψη, η οποία φέρνει κάποια μορφή συναισθηματικής αποστασιοποίησης από ανθρώπους που συνδέεστε στενά. Η συντροφική σας σχέση περνά προβληματισμούς, ενώ οι συνεργασίες σας έχουν κάποια μορφής εμπόδια.

Λέων – Υδροχόος: Το αίσθημα της πίεσης και του άγχους, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων αλλά και τις εργασίας, θα είναι ιδιαίτερα αισθητό για αυτό το διάστημα. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία να μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά και σε έναν προγραμματισμό την εβδομάδα που ακολουθεί.

Παρθένος – Ιχθύς: Προβληματισμοί για θέματα που αφορούν τα τους φίλους, τις παρέες αλλά και τον έρωτα, σας ζορίζουν, ιδιαίτερα όμως για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Λίγο πριν την πανσέληνο στον Τοξότη (που σας επηρεάζει στενά) είσαστε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις που σας στερούν το αίσθημα της χαράς.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share