Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;

Καλοκαιρινοί έρωτες!

26 Μαΐου 2018 12:41
Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για όλα τα 12 Ζώδια, τον Ιούνιο 2018, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ

1. Κριέ του 1ου ευτυχώς που το’χεις με το μπλα-μπλα αυτόν τον μήνα, γιατί το σύμπαν μπορεί να σου βάζει πολλές (μα πολλές) τρικλοποδιές, αλλά με 2 σου λεξούλες όλα τα διορθώνεις!

2. Κριαράκι του 2ου λάμπεις, απ’τη χαρά σου, λάμπεις, όταν τον βλέπεις! Ποιον; Τον κάθε θαυμαστή σου και θύμα της γοητείας σου που… σέρνεται στα πόδια σου!

3. 1ο δεκαήμερο να σου πω… Μην επιμένεις ρε μαναράκι μου σε τοξικές σχέσεις… Αν είναι να τελειώσει κάτι, ας τελειώσει τώρα, να έχεις και το καλοκαίρι για πάρτη σου!

4. 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου! Ανοίγουν δρόμοι, γεμάτοι ευκαιρίες! Τα διόδια ξέχνα τα μωρό μου στον Έρωτα, αλλά φρόντισε να υπακούς στον… Κ.Ο.Κ. Οποιοδήποτε λάθος σου, θα το ακολουθεί και πόνος! Όχι στις παρανομίες λοιπόν!

5. Προς το τέλος του μήνα εσύ του 1ου, άσε τις παλιές αγάπες… «Πήγαν στον Παράδεισο»! Μην ξανασχοληθείς, γιατί σε βλέπω για… Κόλαση!

ΤΑΥΡΟΣ

1. Ταύρε του 1ου αυτό το από την Κόλαση στο Παράδεισο και τούμπλαλιν από την μια μέρα στην άλλη συνήθισε το πουλάκι μου… Οι συμπτώσεις και οι εκπλήξεις θα είναι μοιρασμένες… Ευχάριστες και δυσάρεστες!

2. Εσύ του 1ου ξανά, μία συμβουλή… Όχι, καρδιά μου, με νεύρα, τσακωμούς και «τα σπάω όλα στο σπίτι» φάση, χαμένος θα βγεις, αντί για κερδισμένος…

3. 2ο δεκαήμερο όλα για πάρτη σου ρε παιδάκι μου! Ζεις τον Έρωτα στα καλύτερα του! Έλα όμως που την ψωνίζεις και θεωρείς δεδομένη την τύχη και την εύνοια… Εμ, δεν είναι έτσι… Θέλει ταπεινότητα η επιτυχία!

4. 3ου δεκαήμερο γλώσσα δεν βάζεις μέσα σου λέμε! Κι όταν το… βουλώνεις επιτέλους, έχεις το κινητό στην φόρτιση γιατί τα ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, δεν έχουν τελειωμό! Πες τα όλα!

5. Ψιτ, 2ο… Ναι, αυτόν τον μήνα, αυτός ο στόχος που εδώ και καιρό διεκδικείς, πραγματοποιείται! Ε, μα! Σου άξιζε αγάπη μου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

1. Διδυμάκι του 1ου, όλα σούπερ! Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, μία συνάντηση, αλλάζει όλα σου τα δεδομένα και ξαναχαμογελάς!

2. Ω, ναι και εσύ του 2ου, εκεί πάνω που θα «παίξουν» οι πρώτοι καύσωνες, θα αρχίσει να καίει το κινητό σου από… δημοφιλία και θαυμαστές!

3. Δίδυμε του 2ου…, μη λέμε τα ίδια όμως ξανά και ξανά πουλάκι μου…! Πάλι παραμυθιάζεσαι και φαντάζεσαι καταστάσεις; Έλεος δηλαδή…

4. Σέξι αλλά τυχερός από κάθε άποψη εσύ του 1ου… Απόλαυσε το μωρό μου! Το φλερτ είναι το φόρτε σου, σου λέω!

5. 3ο δεκαήμερο ξεκινά η εποχή σου! Ναι, το Νέο Φεγγάρι είναι αφιερωμένο σε σένα και σε όλα αυτά τα νέα, ανανεωτικά πράγματα που εδώ και καιρό επιθυμούσες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1. Οκ, δεν το λες και σούπερ ξεκίνημα καλοκαιριού Καρκίνε του 1ου… Πληγές, ρήξεις και εμπόδια, μάλλον σου χαλάνε την καλή θερινή διάθεση στον Έρωτα…

2. Χαμογέλα όμως 1ο δεκαήμερο, γιατί δεν είναι όλα μαύρα! Ναι! Κάτι ξαφνικό, απρόσμενο και ανέλπιστο, θα έρθει για να σε… ανακουφίσει από τα υπόλοιπα!

3. Για εσένα Καρκίνε του 2ου δεκαημέρου, δεν ξέρω τι να πρωτοπώ…! Ότι θα έχεις τύχη, εύνοια, θαυμαστές, εκπλήρωση μεγάλης επιθυμίας ή ότι… σε ζηλεύω απίστευτα για αυτόν τον μήνα;

4. Εσύ Καρκίνε του 3ου, επίσης μπορείς να απολαύσεις επιτυχία αλλά μόνο αν φερθείς σωστά… Τι εννοώ σωστά; Δες παρακάτω…

5. Εννοώ…, όχι στα λάθη-πάθη, στα απαγορευμένα, στα τοξικά, στη ζήλια, στην εμμονή και όχι στο : Κάντε… πόλεμο και έρωτα, καπάκι… Ψυχοφθόρο θα έλεγα…

ΛΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η οικογένεια των Folli Follie με τα πάρτι χλιδής στις Σπέτσες, τα κότερα και τα ελικόπτερα που φούνταρε το ελληνικό χρηματιστήριο!

1. Λιονταράκι του 2ου, omg!!! Λάμπεις μωρό μου, λάμπεις και ο Έρωτας γίνεται αυτόν τον μήνα το Α και το Ω, στην ζωή σου! Ζεις σαν να είσαι πρωταγωνιστής σε αισθηματική ταινία! Τι άλλο θες, πια!

2. …κι όμως θες Λιονταράκι του 2ου… Μπορεί όλα να πηγαίνουν σούπερ, αλλά όταν γίνεσαι άπληστος και θεωρείς τον εαυτό σου αναντικατάστατο, κουράζεις ακόμα και αυτούς που πίνουν νερό στο όνομα σου…

3. Εσύ το 3ου, δεν έχεις ανάγκη! Από μέσα του μήνα και ύστερα, έχεις τόσες ευκαιρίες, που δεν γίνεται να έχεις παράπονο! Ναι, ναι! Ένα μεγάλο ερωτικό πραγματοποιείται!

4. Α, και κάτι ακόμα 3ο δεκαήμερο! Αυτόν τον μήνα, μην λειτουργείς αυτόβουλα… Άκου τι σε συμβουλεύουν οι φίλοι σου… Ξέρουν τι λένε…

5. Εσύ πάλι του 1ου δεν ξέρω τι να σου πω ακριβώς… Για τους στόχους που με μυαλό και μέθοδο θα πετύχεις ή για τους τσακωμούς που χωρίς μυαλό και μέθοδο, θα κάνεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1. Πόσο ωραία αυτά τα ξαφνικά βρε Παρθένε του 1ου… Ναι μικρό μου! Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος σούπερ εκπλήξεις και κεραυνοβόλους έρωτες που θα σου αλλάξουν την ζωή, εκεί που δεν το περιμένεις!

2. Ω, ναι 3ο δεκαήμερο! Μέχρι τα μέσα του μήνα, θα έχεις αυτό το μήνυμα, αυτό το τηλεφώνημα, αυτήν την είδηση, αυτήν την συνάντηση που τόσο καιρό ήθελες και περίμενες! Promise!

3. Και μην ξεχνάς εσύ του 1ου… Αυτό το μήνα θα έχεις ένα plus, ένα boostαρισμα να ξεπεράσεις τις πληγές του παρελθόντος και να τα διορθώσεις όλα όπως εσύ γουστάρεις!

4. Οκ 2ο δεκαήμερο… Με τόσες ευκαιρίες, τύχη, συναίσθημα και πάθος, δεν γίνεται, απλά δεν γίνεται να ξεκινήσεις το Καλοκαίρι σου με τον καλύτερο τρόπο!

5. …ή μάλλον γίνεται… Και ξέρεις γιατί; Γιατί πάλι θα γυρίσεις την πλάτη σου στην τύχη σου και θα συνεχίσεις να κυνηγάς παραμυθιάσματα και φαντασιώσεις! Get real!!!

ΖΥΓΟΣ

1. Οκ, καταλαβαίνω ότι Κρόνος και Χείρωνας σε τσακίζουν και σε ταλαιπωρούν χωρίς έλεος, Ζυγέ του 1ου και αυτό το μήνα… Αλλά, μήπως και εσύ κάνεις τα λαθάκια σου; Προστάτεψε πουλάκι μου τα σίγουρα που έχεις και κατέβασε τα στάνταρ σου… Εκτίθεσαι…

2. Δεν θα είναι και όλα μαύρα για σένα του 1ου βέβαια! Ναι, ο Έρωτας θα είναι πλούσιος από φλερτ, μηνύματα και καυτές συναντήσεις… Διαχειρίσου τα, σωστά!

3. Όχι απλά κάνεις την…. αμαρτία, αλλά την κάνεις και με τον λάθος άνθρωπο, Ζυγέ του 3ου… Κι όταν κάνεις το λάθος, να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες, οι οποίες κρατάτε σε διάρκεια, πιο πολύ από το πάθος σου…

4. Ευτυχώς που θα έχεις και το Νέο Φεγγάρι εσύ του 3ου που θα σου δείξει τον σωστό δρόμο, δίνοντας σου άπειρες ερωτικές ευκαιρίες!

5. Εσύ του 2ου άστο… Τι να σου πω… Εσύ κάθεσαι εκεί με την εύνοια σου και τα τυχερά σου στον Έρωτα, χωρίς να σε απασχολεί τίποτα αρνητικό και χαζεύεις τα λάθη των άλλων δυο δεκαημέρων του Ζωδίου σου… Μπράβο το παιδί μου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την διώξαμε από το Survivor και προκαλεί "εγκεφαλικά" στην Μύκονο! Τόσο μυαλό έχουμε...

1. Ω, ναι 1ο δεκαήμερο! Έτσι ξαφνικά που λέει και ο Αντώνης, θα μπει στη ζωή σου ο Έρωτας! Κι αν έχεις ήδη Έρωτα, τότε μία έκπληξη σε περιμένει από αυτόν!

2. Συμμάζεψε όμως πουλάκι μου λίγο τα νεύρα σου εσύ του 1ου! Με τέτοια ξεσπάσματα, που κουράγιο για Έρωτα μετά… Ψυχραιμία λοιπόν…

3. Εσύ του 2ου, παράτα με ήσυχη… Όχι, απλά είσαι τέρμα τυχερός αλλά αυτό θα συμβαίνει και κάθε μέρα ρε φίλε! Κοίτα μην την ψωνίσεις από την μπόλικη εύνοια και τα κάνεις μπάχαλο…

4. Εσύ του 3ου, πάλι, ακόμα δεν μπήκε το Καλοκαίρι είσαι σε φάση : Ξαπλάρω στην αιώρα και 4 γκομενάκια μου κάνουν αέρα! Αυτό μέχρι μέσα του Ιούνη! Μετά κατεβαίνεις από την αιώρα και πας για δουλειά…

5. Ψιτ εσύ του 1ου μην ξεχνάς… Ο άνθρωπος δεν αλλάζει… Εσύ γιατί επιμένεις στον πρώην που ήδη σε έχει πληγώσει;

ΤΟΞΟΤΗΣ

1.Θες επικοινωνίες, γνωριμίες και ταξιδάκια εσύ του 1ου; Ναι θα τα έχεις χρυσό μου και από μένα Καλή σου διασκέδαση!

2. Μήπως όμως θες πάθος, ερωτισμό και μπόλικα πονηρά ερωτικά μηνυματάκια εσύ του 1ου; Και πάλι θα τα έχεις χρυσό μου και από μένα Καλή σου ερωτική διασκέδαση!

3. Λοιπόν, ε; Εσύ του 2ου πολύ με έχεις εκνευρίσει! Είπαμε να είσαι αισιόδοξος και να ονειρεύεσαι αλλά όχι να είσαι σαν τον τρελό του χωριού και να πιστεύεις ότι ερωτική υπόσχεση σου δίνουν!

4. Τελοσπάντων 2ο… Ευκαιρίες θα έχεις και μπόλικες μάλιστα, για μία νέα σχέση ή για ένα βήμα με τον ήδη υπάρχοντα σύντροφο… Απλά κράτα μικρό καλάθι… προσδοκιών!

5. Για σένα του 3ου τι να πω ρε αγάπη μου; Σε παντρεύουμε και δεν το ξέρεις! Το άλλο σου μισό (το τωρινό ή το μελλοντικό) είναι εδώ, δίπλα σου, με κάθε τρόπο και ο συντροφικός τομέας είναι στα καλύτερα του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1. Τα ίδια Αιγοκεράκι μου, τα ίδια Αιγόκερε μου του 1ου… Κρόνος και Χείρωνας, στις γκρίνιες τους και μου το στεναχωρούν το Αιγοκεράκι μου… Δεν αγχώνομαι όμως! Πιο δυνατός από σένα δεν υπάρχει! Θα το περάσουμε κι αυτό μωρέ!

2. …και ξέρεις πως θα το περάσουμε Αιγόκερε του 1ου; Με ξαφνικές χαρές από εκεί που δεν το περιμένεις! Ντιν-ντιν! Μήνυμα… Δεν θα πιστεύεις ποιος είναι και τι σου γράφει…

3. 2ο δεκαήμερο wowμωρό μου!!! Όλα μα όλα για πάρτη σου! Τύχη, έρωτας, πάθος, συναίσθημα, επιθυμίες και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα! Κάτι πολύ (αλλά πολύ) καλό έρχεται!

4. Εσύ του 3ου, από την μια τα θες όλα μέσα στα «κουτάκια» σου και από την άλλη μην δεις κάτι να είναι λίγο λάθος, λίγο απαγορευμένο, λίγο σκοτεινό, αμέσως να το κάνεις! Κι όχι μόνο αυτό! Ζητάς και τα ρέστα κιόλας μετά!

5. Γι’αυτό γλυκέ μου Αιγόκερε του 3ου κράτα το ήθος σου ψηλά, γιατί αυτό που θα σου δώσει χαρά, είναι μια ήσυχη, απόλυτα αποδεκτή σχέση με την ταμπέλα της… Η ευκαιρία σου για να το πετύχεις είναι μέχρι μέσα του μήνα, γι’αυτό το νου σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1. Εγώ πάντως Υδροχόου του 3ου, θα ανυπομονούσα για αυτό το νέο Φεγγάρι, αν ήμουν στην θέση σου! Ξέρεις τι είναι να έχεις για ένα μήνα περίπου ευκαιρίες, τύχη και επίτευξη ερωτικών στόχων;

2. Υδροχόε του 1ου;;; Τα βλέπεις; Ναι οκ, μπαμπάκας ο Ουρανός, αλλά είδες ότι φέρνει και δυσάρεστες εκπλήξεις, εκτός από θετικές; Υπομονή λοιπόν μικρέ μου νερουλά…

3. Βρε 2ο δεκαήμερο! Για χαλάρωσε λίγο με την αλαζονεία… Ναι οκ, όλα καλά σου πάνε, αλλά οφείλεις να τα προστατέψεις… Όχι να τα κοιτάς αφ’ υψηλού!

4. Κοίτα λοιπόν εσύ του 2ου να αρπάξεις ευκαιρίες για να βρεις το άλλο σου μισό και όχι να το παίζεις αρχηγός… Σημασία έχεις το Εμείς, όχι το Εγώ!

5. Ξέρω τι θα κάνεις φέτος το Καλοκαίρι (ή έστω τον Ιούνιο) εσύ του 1ου… Και εσύ ξέρεις… Μιλάω για εκείνα τα kinky-κοκκινίζω-πονηρά μηνυματάκια που ανταλλάζεις συνέχεια…

ΙΧΘΥΣ

1. Ψαράκι του 3ου,φορτώνεις βαλίτσες με τύχη και πας για έρωτα ή φορτώνεις βαλίτσες με μαγιό και παρεό και πας ταξίδι να κάψεις καρδιές! Διαλέχτε-διαλέχτε!

2. Ψάρι του 1ου, please, που έχεις και παράπονο! Φυσικά και έχεις ερωτική εύνοια αυτό τον μήνα! Και όχι έτσι απλά! Θα την έχεις απρόσμενα, ανέλπιστα, θεαματικά!

3. 2ο δεκαήμερο! Πόσο τύχη πια! Ναι αγάπη μου, αυτόν τον μήνα θα έχεις όσες και όποιες ευκαιρίες ήθελες στον έρωτα! Το θέμα είναι να τις αναγνωρίσεις…

4. …επειδή όμως και αυτό το μήνα θα είσαι στις κοσμάρα σου, θα εξαπατάσαι και θα αυταπατάσαι, κανόνισε να περάσουν οι ευκαιρίες και εσύ να είσαι κολλημένος στις φανταστιώσεις σου!

5. Εσύ του 1ου ετοιμάσου και για μπόλικες επικοινωνίες! Ναι ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, θα καταφέρει να τα αλλάξει όλα αυτό το μήνα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share