Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 23/05/2018 by MagicF’Ariel!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

23 Μαΐου 2018 08:41
Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 23/05/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Ερμής για ακόμα μια φορά έχει τη τιμητική του και τα κέφια μπορώ να πω! Τα μαντάτα σήμερα τρέχουν, από τη μια μπορεί να είναι φανταστικά και ονειροπαρμένα, από την άλλη κοφτά, ξεκάθαρα και δίκαια, πάντως μια έκπληξη όλο και κάποιος θα τη νιώσει εκεί έξω!

Ο Ποσειδώνας σκορπίζει παντού το ρομαντισμό, τις όμορφες ιδέες, τα γλυκά τα συναισθήματα, πολύ στο καλόπιασμα μας έχει και φοβάμαι! Και ο Δίας ως συνήθως κρατά τα μπόσικα! Βάζει φρένο στα παράλογα! Δίνει όμως ευκαιρίες!

Σύμπαν μου.. θα τη ζήσουμε την έκπληξη, ναι ή όχι;;;

Πάντως αστρολογικά είναι μια υπέροχη μέρα, κρύβει αισιόδοξα μηνύματα, ευκαιρίες επαγγελματικές και ίσως και λίγο ερωτικές. Όποιος θέλει τη βρίσκει την άκρη του.. είτε το επιτρέπει ο Δίας, είτε όχι.. Σωστά;

φιλάκια...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την σκότωσα γιατί..." - Σοκάρει στην ομολογία του ο συζυγοκτόνος των Τρικάλων!

Κριός
Επαναστατική η διάθεσή σας και πολύ ρομαντική συγχρόνως! Ιδανική μέρα για να μιλήσετε όμορφα στο σύντροφό σας, ή να φλερτάρετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το νου σας μη λέτε πολλά γιατί μπορεί κάπου να το χάσετε και να αλλάξει το κλίμα ξαφνικά! Περίοδος που αποζητάτε τη πλήρη ανανέωση σε όλα τα επίπεδα! Λάου-λάου χρυσά μου!

Ταύρος
Μαγική η μέρα σας μπορώ να πω, αφού τα μαντάτα τρέχουν και μπορεί αυτά που θα ακούσετε όχι μόνο να σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά ένα καρδιοχτύπι θα το νιώσετε! Να πιάσετε χαρτί και μολύβι για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα αργότερα και με την ησυχία σας; Η θα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά και βουρ στο ψαχνό; Προτιμήστε τα αυθόρμητα!

Δίδυμος
Κακά παιδιά θα σας μαλώσω! Σήμερα γίνεστε απίστευτα κουτσομπόληδες και όχι με τη καλή την έννοια. Το βγάζετε το φτυάρι γιατί πόσο πια θα τα κρατάτε μέσα σας. Βέβαια, θα σας τσιγκλήσουν, για να αποκαλυφτείτε, για αυτό μήπως να το ρίχνατε και εσείς στη τρελίτσα; Το νου σας πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, γιατί έχετε μια τάση να εκτίθεστε!

Καρκίνος
Μέσα στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω, όλο και κάτι σας έχει ενθουσιάσει και ξεσηκώσει, συνεπώς χαλαρώνετε και εσείς περισσότερο από όσο πρέπει. Πολλές συζητήσεις θα γίνουν σήμερα, νεράκι να έχετε κοντά σας, θα μαλλιάσει η γλώσσα σας. Να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να προσέχετε το τι λέτε, γιατί τα μυστικά, είναι πάντα μυστικά!

Λέων
Και ως συνήθως δεν έχετε φράγκα στη τσέπη σας και το μυαλό σας πηγαίνει σε χιλιάδες μέρη, μπας και ανακαλύψετε κανένα ευρώ. Μπορεί ακόμα να ζητήσετε και δανεικά, αφού δε βγαίνετε με τίποτα! Εννοείται πως η οικογένεια είναι πάντα δίπλα σας, η ντροπή είναι όλη δική σας, πρώτη φορά είναι;;; Το ξέρετε πως έχετε βγει εκτός προγραμματισμού, αλλά η ζωή είναι ωραία!

Παρθένος
Κατά πάσα πιθανότητα να μην έχετε τα κέφια σας σήμερα και να χρειαστεί να τα βρείτε για να επικοινωνήσετε με τον κόσμο σας. Στη πορεία θα αλλάξει η διάθεσή σας, όμως η βαρεμάρα σας, σας οδηγεί σε μυστήριες συμπεριφορές και οι απόψεις σας μπορεί να σας εκθέσουν, επειδή απλά δε τις φιλτράρατε στην αρχή.. Μη σκορπίζεστε άδικα, πάρτε αυτό που θέλετε και εξαφανιστείτε!

Ζυγός
Μέρα που θα χρειαστεί να κάνετε αμέτρητες συζητήσεις για θέματα που σας αφορούν άμεσα. Δουλειά, χρήμα, έρωτας! Το στοιχείο σας, όμως κάτι έχετε στην άκρη του μυαλού σας και για να το πετύχετε θα πρέπει να κάνετε τις γατούλες. Μαλαγανιές, χαμόγελα, πονηρές ματιές, όμως θα χρειαστεί να ξεστομίσετε και μερικές βαριές κουβέντες. Για πάντα μαζί και τέτοια! Σοβαρά;

Σκορπιός
Άλλη μέρα σήμερα, θα βρείτε το χρόνο για το σύντροφό σας, θα προτιμήσετε κάτι το διαφορετικό, αφού η διάθεσή σας είναι ρομαντική και όχι μόνο! Έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να ερωτοτροπήσετε κιόλας, να βγάλετε αγάπη από μέσα σας. Ωραίο όλο αυτό, αλλά δε σας ταιριάζει τόσο, αφού πάλι θα σας ξεφύγουν κουβέντες και πάει το κλίμα στράβωσε!

Τοξότης
Είστε σε πολύ καλή διάθεση και θα το δείξετε παντού! Έχετε ανάγκη από ένα αποκούμπι, από κάποιον να σας καταλάβει, ακόμα και να σας χαϊδέψει στα μαλλιά! Πολλές οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα, όλο και κάτι θα ζητήσετε πάλι, μια χάρη, κάτι δανεικά, ένα ρουσφέτι;;; Ο τρόπος σας είναι πολύ σημαντικό να είναι ιδιαίτερος, ξεκάθαρος και δίχως νιαουρίσματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και ιστορία γνωρίζει ο TUS και πανέξυπνος είναι! Η παγίδα για τα... Κατεχόμενα είναι αλλού!

Αιγόκερως
Ανοίγουν οι ουρανοί και τα μαντάτα τρέχουν; Παίζει να σας ζαλίσουν σήμερα ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του, όμως κάπου μέσα στο χάος, θα υπάρξουν πληροφορίες που σίγουρα θα τις βρείτε χρήσιμες για τα σχέδια που έχετε κατά νου! Ακούστε με προσοχή, μη μιλάτε και τόσο και δείτε το όνειρο πριν καν σας το παρουσιάσουν όπως οι άλλοι θέλουν! Ύποπτα τα νέα!

Υδροχόος
Εργασία και χαρά έχει σήμερα και τα όνειρα και αισιοδοξία επιστρέφουν! Η καριέρα σας πάνω από όλα και όταν όλα πηγαίνουν όπως εσείς τα θέλετε, ποιος ο λόγος να πάτε στο γιατρό; Θεραπεύστε στο λεπτό, κάθε φορά που πετυχαίνετε έναν στόχο! Ακόμα και οι πιο τρελές σας ιδέες μπορεί να πραγματοποιηθούν, για αυτό μη διστάσετε να τις εκφράσετε εκεί που πρέπει!

Ιχθύς
Μέσα στη τρελή τη χαρά και την ευτυχία! Φτου-φτου μη σας ματιάσω, αλλά οτιδήποτε έχετε βάλει στο μυαλό σας, ως δια μαγείας σας βγαίνει με μια απίστευτη άνεση, ποιος τη χάρη σας! Η έμπνευσή και η δημιουργικότητα σας ύψη, να πράξετε όπως πραγματικά νιώθετε και να εκφραστείτε ελεύθερα. Καλλιτεχνική η διάθεσή σας, οι ιδέες σας συναρπάζουν! Μπείτε στη πράξη και αφήστε τα λόγια τα μεγάλα!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share