Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 22/05/2018 by MagicF’Ariel!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

22 Μαΐου 2018 08:29
Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 22/05/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να πω, έφυγε ο Ήλιος από το Ταύρο και ξαφνικά όρεξη και δημιουργικότητα, τέλος! Μα, κανένας πλανήτης να μας βοηθήσει λιγουλάκι να πάρουμε τα πάνω μας υπάρχει; Ή πρέπει να αγκαλιάσουμε τον Ουρανό και να ταξιδέψουμε στο απρόβλεπτο και ότι προκύψει;;;

Πάντως, μεταξύ μας τώρα, μέχρι στιγμής, έχει γεμίσει το σύμπαν μου από εμπόδια και έχω ξενερώσει με τη ζωή μου όλη! Αν θα το παλέψω; Εννοείται! Αν έχω τη διάθεση; Καμιά! Έτσι μη βαρεθούμε ποτέ..

Αστρολογικά η μέρα είναι μυστήρια, κάποιοι νιώθουν ωραία και κάποιοι όχι και τόσο! Οι εκπλήξεις αρκετές, για αυτό λέω, σήμερα να τα αφήσουμε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους και ότι προκύψει! Θα έχουμε χαρές και γλέντια;;; Ας φάμε ένα παγωτό! Θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ; Ας φάμε μια τούρτα!

Αναρωτιέμαι τι είναι προτιμότερο. Να μας δώσει κάποιος σημασία ή να μας προσπεράσει σα να είμαστε αόρατοι;; Μερικές φορές η αδιαφορία φέρνει μια σχετική γαλήνη.. σε όσους φυσικά έχουν μάθει να ξεπερνούν τους εγωισμούς και τα πείσματα.

μμμμμμμ δώσε λίγη σημασία καλέ, αλλά μη με πληγώσεις κιόλας..!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στα Τρίκαλα: Αυτή είναι η μάνα των 3 παιδιών που έσφαξε ο άνδρας της μπροστά στην κόρη τους!

Κριός
Από τις πιο όμορφες μέρες του μήνα ίσως και τις πιο τυχερές! Δε ξέρω αν έχετε κάνει καλό κουμάντο και ξαφνικά βλέπετε πως υπάρχουν ακόμα λεφτά στο πορτοφόλι σας, πάντως βρίσκεστε σε καλό δρόμο! Ναι μεν να αποφύγετε τις σπατάλες, όμως μη γίνετε και υπερβολικά τσιγκούνηδες!

Ταύρος
Ρίξτε λίγο τους τόνους στη δουλειά, κατεβάστε και ταχύτητα, γιατί μπορεί να πάθετε και μια υπερκόπωση από το πουθενά! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει, δόξα να έχει έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα! Σήμερα απλά κάντε το πρόγραμμά σας και να είστε σίγουροι πως και πάλι θα κλείσετε αμέτρητες εκκρεμότητες!

Δίδυμος
Κάτι θα μάθετε, κάτι θα ακούσετε και θα ανεβάσετε πίεση κανονικά! Κάποιος σας σκάβει το λάκκο, πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα και εσείς το έχετε παλέψει τόσο πολύ, που δε πρόκειται να αφήσετε να περάσει έτσι! Συνεπώς εντάσεις προκύπτουν, λόγια ίσως και σκληρά, τη μάχη σας τη δίνετε!

Καρκίνος
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, να ντυθείτε καλά, γιατί οι συναντήσεις πολλές αφού έχετε σκοπό, να πετύχετε πολλά και διάφορα! Επαγγελματικά τα θέματά σας, οικονομικά επίσης, μέχρι να δώσετε τα χέρια, παίζει να μαλλιάσει και η γλώσσα σας. Δώστε τη μάχη σας και μιλήστε έξυπνα! Το έχετε!

Λέων
Ζόρικη η μέρα σας, ίσως να έχετε και τα ψυχολογικά σας και ξαφνικά τα βάλετε με τους πάντες και αυτό παίζει να μη περάσει έτσι! Το νου σας στο τι λέτε, στο πώς αντιδράτε, γιατί κανείς δεν έχει την όρεξή σας! Υπερβολικοί και παράλογοι ως συνήθως, χαλάτε το image σας, άνευ λόγου και αιτίας!

Παρθένος
Μια πολύ όμορφη, θετική και αισιόδοξη μέρα σας ξημέρωσε, για αυτό φροντίστε και εσείς να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, για να αποδείξετε για ακόμα μια φορά την αξία σας. Οι φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν, αφού έχουν τον τρόπο τους. Προτιμήστε το διάλογο!

Ζυγός
Ναι μεν οι φίλοι πάνω από όλα, είναι οικογένεια, αλλά καλό είναι να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας, τα θέλω σας, τα συμφέροντά σας! Να γίνεστε χαλί να σας πατήσουν, αλλά να είναι αμοιβαίο αυτό! Ζητήστε για να λάβετε, αλλιώς θα απογοητευτείτε προσμένοντας το άγνωστο! Σας αγαπούν και στα ζόρια σας!

Σκορπιός
Τι λέει; Σκοπεύετε να πάτε κάπου μακριά για να συναντήσετε εκείνο το μαναράκι που τόσο σας αρέσει; Φτιάχνετε βαλίτσα ή ακόμα; Ωραία μέρα για να την αφιερώσετε στον έρωτα, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Μια βόλτα, χέρι-χέρι, σίγουρα θα σας φτιάξει το ψυχολογικό. Εντάξει μη λιποθυμήσετε!

Τοξότης
Μπορεί να είστε μέσα στην αισιοδοξία, όμως θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να αποδεχτείτε τις παρατηρήσεις των γύρω σας, γιατί μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα θέλουμε! Ακούστε με προσοχή και μην αντιδράσετε, γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε τη μέρα σας άδικα!

Αιγόκερως
Είστε έτοιμοι για όλα και έχετε πάρει και τις αποφάσεις σας και παίζει να σοκάρετε μερικούς και πόσο σας αρέσει αυτό!!! Αν και λειτουργείτε με τη τετράγωνη λογική, σήμερα ίσως να σας πιάσουν οι συναισθηματισμοί σας και να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σε θέματα πολύ σοβαρά! Είστε σίγουροι;;

Υδροχόος
Βελτιώνεται η διάθεσή σας σιγά-σιγά και θα φανεί κιόλας, αφού σήμερα μπορεί να κάνετε μια τρέλα! Θα ξαμοληθείτε στις θάλασσες, στα βουνά και στα λαγκάδια;;; Μήπως σκέφτεστε να αναλάβετε ένα project πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα; Φτιάχνετε εκπλήξεις και τις μοιράζετε στο κόσμο!

Ιχθύς
Ιδανική μέρα για να συζητήσετε σε χαμηλούς τόνους τα θέματά σας! Το σύμπαν λέει να δώσετε σημασία στην οικογένειά σας, όμως εσείς ξέρετε πού πρέπει να πείτε εκείνη τη γλυκιά κουβέντα και πού όχι! Οι απαντήσεις που γυρεύετε έρχονται και βελτιώνονται τα πράγματα. Νιώθετε πολύ ωραία!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share