Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 19/05/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

19 Μαΐου 2018 11:20
Τα Ζώδια του Σαββάτου, 19/05/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε ξέρω πώς είστε εσείς, πάντως η διάθεσή μου είναι χαοτική, νιώθω
μια απίστευτη υπερένταση και βαριέμαι που ζω και υπάρχω! Πείτε μου εσείς τώρα; Τρελαίνεσαι ή δε τρελαίνεσαι;;;

Θέλετε να γυρέψουμε αιτίες;;; Να το ρίξουμε στο αστρολογικό; Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, έχουν κέφια, φλερτάρουν μεταξύ τους με το πιο έντονο τρόπο, ένας αεράτος έρωτας, μια που θα έρθει και μια που θα φύγει..

Όμως όσο τσιλημπουρδίζουν αυτοί οι δυο, θα έχει θέμα η ιστορία, υποθέτω! Η Αφροδίτη σήμερα κάνει επίσκεψη στα γλυκά μας τα Καρκινάκια, συνεπώς, η διάθεση είναι ρομαντική, αισθησιακή, βγαλμένη από παραμύθι.. Και ερχόμαστε στον Ουρανό, εκείνο τον απρόβλεπτο το χαρακτήρα, το πειραχτήρι του σύμπαντος, που θα φροντίσει μέσα χαοτικές καταστάσεις, να φέρει εκείνη την έκπληξη τη χαρωπή ή όχι και τόσο.. Θα δείξει..!

Να αφήσω τα ρομαντικά;

Τις μέρες αυτές θα συμβούν τα απίστευτα! Ακόμα και χωρισμοί, έτσι επειδή κάποιος βαρέθηκε, κάποιος μπούχτισε, κάποιος ενοχλήθηκε από το τίποτα! Το θέμα είναι μέχρι πού μπορεί κάποιος να το φτάσει. Ευτυχώς δε θα κρατήσει και πολύ, όμως ποτέ κανείς δε ξέρει το μέλλον το τι μας επιφυλάσσει!

Επιμένω όμως στο καλό και θετικό σενάριο, πως έρωτες μπορεί να προκύψουν από το πουθενά και να νιώσουμε έτσι μια χαρά, στα πολύ ξαφνικά! Ταύροι, Καρκίνοι & Σκορπιοί για το νου σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι παίκτες αναγκάζονται να ενωθούν! Η εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω!

φιλάκια!


Κριός
Μέρα που θα χρειαστεί να τα πείτε έξω από τα δόντια, γιατί απλά δεν αντέχετε άλλο! Και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί δε βρίσκω το λόγω να κλονίζετε την υγεία σας από το πουθενά! Βέβαια, η Αφροδίτη βάζει το χεράκι της και ξαφνικά μπορεί να σας μαγέψει, να σας γοητέψει και να σας παρασύρει σε συμβιβαστικές καταστάσεις, αφού κατά βάθος, αγαπάτε τους ανθρώπους σας, ανεξάρτητα από το αν σας βασανίζουν! Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει! Πείτε το ναι και κάντε ένα βήμα πίσω!

Ταύρος
Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και σας νοιάζονται! Σήμερα λοιπόν θα σας το δείξουν αυτό και καλά θα κάνετε να ανοίξετε τις αγκάλες σας, να ρίξετε και ένα χαμόγελο και να αποδεχτείτε τα δώρα τους! Παίζει να εκπλαγείτε, γιατί κάποια πρόσωπα να μη φαίνονται και τόσο, να μην είναι δίπλα σας συχνά, ίσως και εξαφανισμένα, αλλά η αγάπη τους παραμένει no matter what! Και εκεί που είστε έτοιμοι να βάψετε τις κουρτίνες με μαύρο χρώμα, ξαφνικά να μπουκάρει το ουράνιο τόξο..!

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως έχετε τα κέφια σας και μας το κρύβετε με το καλύτερο τον τρόπο! Ούτε εσείς οι ίδιοι δε μπορείτε να καταλάβετε γιατί είστε τόσο χαρούμενοι, να που το αστρολογικό φταίει για όλα! Μέρα όμορφη, χαλαρή, ξένοιαστη, είστε σε μια φάση τύπου, όσα πάνε και όσα έρθουν και εντάξει δε θα πεθάνετε κιόλας, επειδή μια δουλειά δε σας κάθετε όπως τη θέλετε, ή ένα μαναράκι ας πούμε.. Και μετά ακολουθεί το γκρεμοτσάκισμα.. για αυτό μη το παίζετε και τόσο άνετοι.. Για συμμαζευτείτε!

Καρκίνος
Δε ξέρω πού έχετε σκοπό να πάτε και τι να κάνετε, πάντως φροντίστε να είστε όμορφα ντυμένοι γιατί οι γνωριμίες πολλές και έχετε και το ψώνιο, πρέπει να αρέσετε οπωσδήποτε! Αρωματιστείτε ελαφρώς, να δείχνετε ως μια αεράτη μαγική μυρωδάτη φιγούρα. Πω πω σας ερωτεύτηκα! Τυχερή η μέρα σας, μπορεί να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας, για να καταλήξω κάπου, συνεπώς, οι βόλτες ας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα. Μπορεί κάποιος να σας γυρεύει εκεί έξω..

Λέων
Μια τρέλα τύπου να σηκώσετε όλο το σπίτι σας όρθιο, για να το καθαρίσετε και να αλλάξετε τη διακόσμηση θα την έχετε! Αποζητάτε αλλαγές, έτσι να ανανεωθείτε τουλάχιστον στο χώρο που χαλαρώνετε και περνάτε ώρες πολλές! Φοβάμαι πως με τον ενθουσιασμό θα μείνετε, αφού ναι μεν ως σκέψεις είναι φανταστικές και ονειρεμένες, όμως έχει κούραση πολύ! Είστε έτοιμοι ή μήπως να αλλάξουμε το πρόγραμμα;;; Μια είδηση μπορεί να σας αναστατώσει έτσι επειδή.. ποτέ κανείς δε ξέρει το τι του ξημερώνει..!

Παρθένος
Ένα καταπληκτικό Σάββατο μόλις σας ξημέρωσε! Θα τη βγάλετε στο κρεβάτι με το σύντροφό σας;;; Θα τρέξετε να απολαύσετε τη φύση με τους αγαπημένους σας ανθρώπους; Πάντως όπου και αν βρεθείτε, ή αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας, ή ένα φλερτ μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας! Έχω την εντύπωση πως ο Έρωτας εκείνος ο φτερωτός ο άγγελος, έχει σκοπό να ρίξει τα βέλη του επάνω σας και να σας κάνει να βλέπετε όλη την ημέρα καρδούλες! Ετοιμαστείτε για το απρόβλεπτο!

Ζυγός
Και ξαφνικά θα θελήσετε να κάνετε τα πάντα όλα σήμερα και θα είστε πολύ τσίτα όλη μέρα! Βάλτε προτεραιότητες, αφήστε τα πείσματα και τους εγωισμούς και να προτιμήστε τη παρέα των φίλων σας και βόλτες. Το σπίτι πάντα θα χαλάει, για αυτό λοιπόν απλά να το τακτοποιήσετε και εξαφανιστείτε! Το μαγικό της υπόθεσης είναι πως μπορεί να σας δώσουν κάτι χρήματα ξεχασμένα, έτσι ξαφνικά και να σοκαριστείτε ευχάριστα! Το νου σας στο τι λέτε και το πώς γιατί τα μαύρα σύννεφα δεν αργούνε να έρθουν!

Σκορπιός
Καταρχήν να φορέσετε ίσια παπούτσια και να αποφεύγετε τις σκάλες! Μην είστε αφηρημένοι με το κινητό στο χέρι μπορεί να σας συμβεί το οτιδήποτε! Ας το προσπεράσουμε αυτό και σας λέω πως μια υπερένταση θα τη νιώθετε, θα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, συνεπώς μπορεί να τα κάνετε μπάχαλο για ακόμα μια φορά! Να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο, γίνεται αυτό; Μια έκπληξη σας περιμένει, δε ξέρω αν θα χαρείτε ή θα εκνευριστείτε, πάντως προτείνω να κρατήσετε χαρακτήρα.. σε κάθε περίπτωση!

Τοξότης
Πριν ξεκινήσετε το οτιδήποτε, βάλτε μια τάξη στις σκέψεις σας, έτσι μια σειρά, πάρτε βαθιές ανάσες και όπως σας βγει! Καλύτερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας μια-μια, παρά να αποκτήσετε πόσες ακόμα! Και λίγο πριν αγανακτήσετε εντελώς-παντελώς, τσουπ η μαγική νεράιδα, η Αφροδίτη θα σας σώσει τη τελευταία τη στιγμή! Μη γκρινιάζετε, αποφύγετε τη μουρμούρα και τις πολύωρες τις συζητήσεις, γιατί μόνο εντάσεις μπορούν να φέρουν, άσκοπες κιόλας! Ας είναι σωματική η κούραση και όχι εγκεφαλική!. Τι λέτε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλιος Κρητικός: Ο ανατριχιαστικός λόγος που σταμάτησε την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή!

Αιγόκερως
Ο Έρωτας που λέτε, εκείνος ο φτερωτός ο άγγελος, έχει βάλει στο μάτι και εσάς! Το νου σας λοιπόν, γιατί μπορεί να σας έρθει από το πουθενά και να τρέχετε και να μη φτάνετε! Άκρως απολαυστικό το βρίσκω, γιατί είστε άνθρωποι της τετράγωνης της λογικής, συνεπώς, τι λέει, ταράσσονται οι ισορροπίες;;; Ο Ουρανός και η Αφροδίτη, φταίνε για αυτό, ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μεγάλη έκπληξη άκρως ερωτική επίσης! Σε πιο νορμάλ καταστάσεις, απολαύστε το σύντροφό σας και μη φέρνετε αντιστάσεις!

Υδροχόος
Γλυκά μου πλασματάκια, φάτε καλό πρωινό, βάλτε μια όμορφη εικόνα μέσα στο μυαλό σας και πάρτε θέση άμυνας για το απρόβλεπτο που έρχεται! Μπορεί ο Ουρανός να σας λατρεύει, αλλά σας αναστατώνει επίσης, είναι και το σύμπαν τέτοιο, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε σήμερα! Τα μαντάτα τρέχουν, άλλα ευχάριστα, άλλα πονηρά, άλλα άκρως εκνευριστικά και εσείς θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και καθόλου αντιδραστικοί! Μια συνάντηση τυχαία, μια συνάντηση μοιραία, όλα μπορούν να παίξουν απόψε!

Ιχθύς
Ε λοιπόν, έφτασε η μέρα της απόλυτης της ψυχασθένειας! Θα σας γυρίσει το ματάκι αρκετές φορές, όχι από πράγματα που μπορεί να συμβούν, αλλά από αυτά που φαντάζεστε! Δίχως παρεξήγηση, έτσι;;; Καλά αν προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας πάνω σε μια συζήτηση, τότε να προσμένετε εντάσεις, λογομαχίες, ασυναρτησίες και πανικούς. Είναι αυτό που λέμε, κουβέντα να γίνεται! Νιώθετε πως δε σας αγαπούν και πως είστε μόνοι στο κόσμο αυτόν! Μυστήρια η νύχτα σας απόψε, οι ζαβολιές και τα φλερτ σε πρώτο πλάνο! Μπα!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share