Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και χωρισμός: Πώς να δώσετε τέλος σε μία σχέση χωρίς... δράματα!

Πώς θα απαλλαγείτε από όλα αυτά!

18 Μαΐου 2018 13:36
Ζώδια και χωρισμός: Πώς να δώσετε τέλος σε μία σχέση χωρίς... δράματα!

Δράμα… Μίσος… Εξαπάτηση… Φωνές… Δάκρυα… Είναι η πραγματικότητα που οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε, όταν τελειώσει μια σχέση.

Ο τερματισμός μιας σχέσης δεν είναι ποτέ εύκολος. Αν και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν το αντίθετο, όταν τελειώνει μια σχέση, αυτό μπορεί να είναι εξίσου συναισθηματικά κουραστικό και για τους δυο.

Πριν από τη λήψη μιας απόφασης για να τερματίσετε μια σχέση, θα πρέπει να σταθμίσετε πάντα τους λόγους για τους οποίους οδηγήστε σε αυτήν την ενέργεια. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς, χωρίς να γίνετε σκληροί, αλλά ούτε και συμπονετικοί, δίνοντας ελπίδα στο άλλο πρόσωπο.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε για να απαλλαγείτε από όλα αυτά, διαβάζοντας το ζώδιο του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό! Η λιποθυμία του Ηλία και το θερμό επεισόδιο στην παραλία! Άγριος καυγάς για τους...

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δε θα επιτρέψει στον εαυτό του να βρίσκεται σε καμία σχέση, αν έχει πληγωθεί ο εγωισμός του. Περιμένει από το σύντροφό του να είναι ανεξάρτητος και οργανωμένος. Όταν είναι το αντίθετο, δυσανασχετεί. Είναι πολύ κοινωνικός από τη φύση του και του αρέσει να είναι με κάποιον ο οποίος είναι εξίσου ενεργητικός και δυναμικός. Αν ο σύντροφος του αναζητά τη μοναξιά και είναι εσωστρεφής, μπορεί να τον εξαναγκάσει να σκεφτεί δυο φορές για τη σχέση τους. Ακριβώς όπως και σε οποιαδήποτε άλλη πτυχή της ζωής του, ο Κριός αναζητά την άμεση αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε θέμα. Δεν μπορεί να ανεχθεί την ανεντιμότητα και τα ψέματα. Για να τελειώσετε μια σχέση με έναν Κριό, με σίγουρο και οριστικό τρόπο, θα πρέπει να του πείτε σκόπιμα ψέματα ή να του θίξετε τον εγωισμό του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από μια ανεπιθύμητη σχέση με έναν Ταύρο είναι να κάνετε πράγματα τα οποία τον απωθούν. Στο πλαίσιο αυτό, για παράδειγμα, να εμφανιστείτε δεσμευμένοι. Ο Ταύρος είναι αρκετά σοβαρός και προσηλώνεται στη σχέση. Αν ο σύντροφος που είχε είναι δεσμευμένος, αυτό είναι εντελώς αφόρητο γι’ αυτόν. Είναι καλός οικογενειάρχης και αναμένει από το σύντροφό του να τον σέβεται και να αποδέχεται τα μέλη της οικογένειάς του. Αν ο σύντροφος του επιλέξει να ζει μακριά και από αυτόν και από τα μέλη της οικογένειάς του, τότε θα τον απορρίψει. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να ξέρετε, αν θέλετε να ξεφορτωθείτε έναν Ταύρο, είναι ότι από τη στιγμή που βάλατε στο μυαλό σας το χωρισμό, θα πρέπει να κρατήσετε σταθερή την απόφασή σας, χωρίς να δώσετε περιθώριο για επανεξέταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιο εύκολο να πείτε αντίο σε έναν Δίδυμο από ό, τι στα άλλα ζώδια. Η ποιότητα πρέπει να είναι παρούσα σε κάθε πτυχή της ζωής του για να τον κρατήσει ζωντανό και χαρούμενο. Η δέσμευση τον φοβίζει, τουλάχιστον όσο είναι ακόμα νέος. Εξαιτίας αυτών των λόγων, είναι πολύ απλό να δώσετε τέλος σε μια σχέση μαζί του. Ο ερωτικός σύντροφος ενός Διδύμου θα πρέπει να είναι ευφυής, πνευματώδης και πρακτικός. Οι συναισθηματικοί, κυκλοθυμικοί και ευαίσθητοι τύποι, τον απωθούν. Οποιοδήποτε είδος κτητικότητας ή ζήλιας θα τον κάνει να τρέξει γρήγορα μακριά, να χάσει την εμπιστοσύνη στο σύντροφό του και τη σχέση. Η έλλειψη ελεύθερου χώρου και χρόνου, τον αναγκάζει να μεταβεί σε μια άλλη σχέση, χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Στον εισαγγελέα ο 80χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 77χρονη σύντροφό του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνήθως ο Καρκίνος κάνει προσπάθειες να διαλύσει τη σχέση με φιλικό τρόπο. Δεν μπορεί να ανεχθεί ορισμένες ιδιομορφίες στη σχέση. Είναι βαθιά προσηλωμένος στην οικογένειά του και στο σύντροφό του, που αν δεν τα πάει καλά με τα μέλη της οικογένειάς του ή δε γίνει αποδεκτός από αυτήν, τότε δεν πρόκειται να συνεχίσει τη σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν και βλέπει αρκετά σοβαρά τη σχέση του και δεν καταφεύγει εύκολα στη διάλυση, αυτό το ζώδιο φεύγει πιο γρήγορα από μια σχέση που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Εάν ο σύντροφός του περνά τον περισσότερο χρόνο μακριά του και είναι ανίκανος να ανταποδώσει τα συναισθήματά του, τότε η σχέση είναι σίγουρα προδιαγεγραμμένη για διάλυση.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δεν μπορεί να ανεχτεί ορισμένους τύπους συμπεριφορών και πράξεων. Αν κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν στο σύντροφό του, η σχέση μπορεί να οδηγηθεί αναπόφευκτα στο τέλος της. Είναι διασκεδαστικός και εξωστρεφής από τη φύση του. Οι ερωτικοί σύντροφοι που είναι παθητικοί, γκρινιάρηδες και εσωστρεφείς δεν μπορούν να είναι ανεκτοί από αυτόν. Τον απωθεί η παρουσία αυτών των ατόμων και το επόμενο βήμα είναι η απομάκρυνση. Αν του μιλήσετε με φιλικό τρόπο για το χωρισμό, τότε θα ανταποκριθεί κι αυτός φιλικά. Αν ποτέ αποφασίσετε ότι η μοίρα της σχέσης σας με ένα Λέοντα είναι η διάλυση, τότε θα πρέπει να ενεργήσετε με καλό τρόπο. Ο καταναγκασμούς ή ο εξαναγκασμός δε θα λειτουργήσουν σωστά, ώστε να διακόψει τη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει εμμονή με την καθαριότητα και την τελειότητα σε κάθε έκφανση της ζωής της. Όταν ο σύντροφός της έχει το σπίτι σε ένα χάος ή ακολουθεί ανθυγιεινές πρακτικές σε τακτική βάση, η υπομονή της εξαντλείται. Είναι οικογενειάρχης και έχει ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης και διαρκώς ανησυχεί για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η έλλειψη ευθύνης ή η απροσεξία μπορεί να την ενοχλήσει σε μεγάλο βαθμό. Έχει μεθοδική και αναλυτική προσέγγιση σε όλες τις καταστάσεις της ζωής της. Ζητά έναν σύντροφο ο οποίος να είναι τόσο πρακτικός, όσο και ακριβής με το δικό της τρόπο σκέψης. Όταν ο σύντροφος της ενεργεί συναισθηματικά σε ζωτικά θέματα της ζωής, μπορεί να την κάνει να επανεξετάσει σοβαρά την απόφασή της να βρίσκεται μαζί με τον υφιστάμενο σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι κατά κανόνα εξαπατημένος ή περνά δύσκολες εμπειρίες στα αρχικά στάδια της σχέσης του. Αν είναι άπειρος στις σχέσεις, τότε είναι ευθύνη του συντρόφου του να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του στην αρχή της σχέσης. Το να δώσετε ένα απότομο τέλος και κυρίως με τρόπο που να μπερδεύει το Ζυγό, είναι ένα έγκλημα. Εάν, από την άλλη πλευρά, όμως, είναι έμπειρος στις σχέσεις, τότε υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες να φέρετε το τέλος με καλούς όρους και μέσω του διαλόγου. Ο Ζυγός είναι ο καταλληλότερος για το σκοπό αυτό, ώστε να ανταποκριθεί στο έπακρο για την επίλυση των προβλημάτων με τη συζήτηση και με διπλωματικό τρόπο. Καλό θα ήταν να αποχωρήσετε με αξιοπρεπή τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την εκδικητικότητά του, γι’ αυτό αν έχετε αποφασίσει να τον βγάλετε από την ζωή σας, θα πρέπει να προστατέψετε την οικονομική σας κατάσταση και την ψυχή σας! Ο Σκορπιός θέλει να γνωρίζει πού, τι και γιατί κάνετε αυτό ή εκείνο. Του αρέσει να ελέγχει τη σχέση. Αν αρχίσετε να ενεργείτε με ασάφεια και του κρύβετε πράγματα, θα μπορούσε να φύγει και να βρει κάποιον άλλον που μπορεί να ελέγξει. Αν δεν του προσφέρετε ικανοποιητικό σεξ, θα σας αποφύγει γιατί θέλει να κυριαρχεί με το σεξ. Αν είστε απόμακροι και δεν του δίνετε την απαιτούμενη προσοχή, τόσο περισσότερο θα μπορούσε να απομακρυνθεί. Το καλύτερο είναι να σηκωθείτε και να φύγετε μετά τη διάλυση της σχέσης, γιατί ο Σκορπιός θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνος με το δηλητήριό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρή η Ευτυχία Παπαδοπούλου, λίγο μετά τον σύζυγό της! Ορφανά τα δύο ανήλικα παιδιά της!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν αποφασιστεί ότι ο τερματισμός της σχέσης με έναν Τοξότη είναι αναπόφευκτος, τότε προσπαθήστε να χωρίσετε με καλούς όρους. Είναι σχετικά εύκολο να διαλύσετε μια σχέση με αυτόν, καθώς ανυπομονεί να απολαύσει την περιπέτεια και την ελευθερία του. Θα εκτιμήσει αν μιλήσετε κατευθείαν και με ειλικρίνεια για το χωρισμό. Υπάρχουν λίγες πιθανότητες να προσβληθεί, αν έχετε αρκετό θάρρος για να μιλήσετε για τη διάλυση της σχέσης με δική σας πρωτοβουλία. Χρησιμοποιώντας τρόπους που δείχνουν άσχημη συμπεριφορά ή βία μέσα από τα λόγια, μπορεί να αποδειχθεί μάταιο, καθώς θα σας ανταποδώσει μια εξίσου άσχημη και επιθετική συμπεριφορά. Είναι γνωστός για τους βίαιους και ωμούς τρόπους του, αναζητώντας την αλήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως αναζητά τη σταθερότητα και περιμένει απόλυτη αφοσίωση και έχει αίσθημα ευθύνης απέναντι στο σύντροφό του. Αν δεν υπάρχουν αυτές οι ιδιότητες, θα μπορούσε να χάσει την υπομονή και την εμπιστοσύνη του. Η ανεπιθύμητη αυτή εξέλιξη μπορεί να είναι παράγοντας για πιθανή διάλυση. Είναι αρκετά πρακτικός για να καταλάβει τις διαφορές και να δεχτεί ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει περαιτέρω. Αυτή η κατανόηση θα μπορούσε να τον πείσει για τη διάλυση της σχέσης. Είναι προσεκτικός, ώστε να μην εμπλακεί με το σύντροφό του συναισθηματικά, στην αρχή της σχέσης. Μια τέτοια στάση τον βοηθά να δώσει τέλος γρήγορα και χωρίς αρνητικά αποτελέσματα. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε από τη ζωή σας έναν Αιγόκερω είναι να του μιλήσετε κατευθείαν για το χωρισμό, χωρίς να κάνετε πολλή φασαρία γι’ αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει ένα μεγάλο κύκλο φίλων με ανθρώπους από όλες τις ηλικιακές ομάδες, που καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Περνά τον περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι του και αναλώνει λιγότερο χρόνο στο σύντροφό του και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του. Αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μπορεί να είναι ένα ζήτημα, όταν βρίσκεται σε μια στενή σχέση και να γίνει αιτία χωρισμού. Αν θέλετε να τερματίσετε μια σχέση μαζί του, θα είναι ευκολότερο να το πράξετε, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις σας με ειλικρίνεια. Ο Υδροχόος θα χαρεί και θα αποδεχθεί την πρόταση και θα ανταποκριθεί θετικά για δύο λόγους: Θα εκτιμήσει την ευθύτητα για τον τερματισμό της σχέσης και την ελευθερία από τη δέσμευση.

ΙΧΘΥΣ

Εάν ο τερματισμός της σχέσης φαίνεται αναπόφευκτος, οι αντιδράσεις ενός Ιχθύ θα είναι έντονες καθώς δεσμεύεται σε μια σχέση αρκετά στενά. Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να κατανοήσει το πρακτικό μέρος της διάλυσης. Ωστόσο, θα πρέπει να απομακρυνθείτε εντελώς και να τον αφήσετε στη μελαγχολική του κατάσταση. Αν και μια τέτοια προσέγγιση φαίνεται να είναι κάπως αναίσθητη, είναι στην ουσία θετική, γιατί ο Ιχθύς χρειάζεται χρόνο για να βγει από τα έντονα συναισθήματά του και τον πόνο του. Αλλά, δυστυχώς, είναι δύσκολο να μάθει από τις αποτυχίες του και να γίνει πρακτικός, όταν επιλέγει τον επόμενο σύντροφό του. Είναι συνήθως ανώριμος και δεν έχει το θάρρος να αποδεχτεί τον χωρισμό. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε από τη ζωή σας έναν Ιχθύ, είναι να του δώσετε αρκετό χρόνο για να μάθει τα λάθη του από μόνος του.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share