Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 18/05/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

18 Μαΐου 2018 09:42
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 18/05/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και πεσμένα τα κέφια, είναι και ο καιρός χάλια, ο Ουρανός με
πήρε και με σήκωσε από τη πρώτη μέρα.. λέω, Ταυρίνα, τα ξωτικά σου σε γυρεύουν! Αποζητούν τη μαγική σου την ενέργεια. Αποζητώ τη δική σας την ενέργεια. Εδώ πρέπει να γίνει ανταλλαγή.. μπας και στρώσουμε το ψυχολογικό, δε λέτε;;;

Και κάπως έτσι βουαλά!

Σήμερα που λέτε ο Ερμής έχει τα κέφια του! Σαλιαρίζει με το Κρόνο, αν είναι ποτέ δυνατόν, συνεργάζονται ομαλά μπορώ να πω, κάτι σκαρώνουν τα άτιμα και μέχρι να βραδιάσει, θα το ανακαλύψουμε το μαντάτο! Αγωνιώ!

Πάντως είναι μια τυχερή μέρα για αρκετούς, οι επαγγελματικές ευκαιρίες βολτάρουν και κάποιοι από εσάς εκεί έξω θα πρέπει να τις αρπάξετε!

Ωραίες οι καριέρες και τα φράγκα.. αλλά ο έρωτας πού είναι.. οεο;;;;;;;;;

φιλάκια!


Κριός
Μια πολύ όμορφη μέρα μόλις σας ξημέρωσε, φροντίστε να ντυθείτε ωραία, γιατί οι συναντήσεις που θα προκύψουν πολλές και ο σκοπός σε κάθε περίπτωση είναι να εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας! Μια ευχάριστη έκπληξη ίσως να σας περιμένει κάπου εκεί έξω, μια νέα δουλειά; Μια προαγωγή; Ένας απρόβλεπτος έρωτας; Για να δούμε! Ο Ερμής κρατά δώρα στα χέρια του για πάρτη σας!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να συζητήσετε τα θέματά σας, οτιδήποτε σας προβληματίζει τον καιρό αυτόν! Όλο και κάποια μαγική νεράιδα σας παρακολουθεί, θέλει να σας βοηθήσει, για αυτό και εσείς καλό είναι να ξεπεράσετε τα πείσματα και τους εγωισμούς και να ακούσετε με προσοχή το τι έχουν να σας πουν! Παίζει να βρεθούν λύσεις από το πουθενά και να χαμογελάσετε ξανά! Ο Ερμής έχει καλές προθέσεις, εσείς θα τις ανακαλύψετε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «ξεσκίζει» την Δαλάκα «Μετά το σημερινό έπεσες στα μάτια μου πιο πολύ και από τον Χανταμπάκη»

Δίδυμος
Φορέστε μια μπλε χάντρα σήμερα γιατί είναι η τυχερή σας ημέρα! Ε λοιπόν, φτάνουν νέα στα αυτιά σας πολύ ευχάριστα πάνω σε ένα επαγγελματικό ζήτημα! Τελικά θα γίνει το δικό σας, θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας και τονίζω πως στη βράση κολλάει το σίδερο, για αυτό μη χάσετε λεπτό, αν προκύψει κάτι τέτοιο! Και που βρέχει ας πούμε, δε θα λιώσετε αν πάτε σε κάποιο ραντεβού, υπάρχουν τα καπέλα ή οι ομπρέλες! Αρπάξτε τις ευκαιρίες!

Καρκίνος
Σα να μπαίνουν με έναν μαγικό τρόπο οι σκέψεις σας σε μια σειρά και κάπως έτσι θα καταφέρετε να λύσετε τα θέματά σας δίχως συναισθηματισμούς και υπερβολές! Μπορεί να θέλετε να τα διαλύσετε όλα και να εξαφανιστείτε, όμως ο επιμένων νικά και το συναίσθημα αυτό είναι πιο απολαυστικό, δε λέτε; Φροντίστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον κόσμο, ξεπεράστε τις παραξενιές σας και δώστε τη μάχη σας για ότι καλύτερο!

Λέων
Δε ξέρω τι σας βρήκε τις προηγούμενες ημέρες, πάντως επανέρχεστε σιγά-σιγά που σημαίνει πως ο κόσμος θα καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί σας σε βάθος! Οτιδήποτε και αν έχει προκύψει, έχει τις λύσεις του για αυτό και εσείς μόλις πάρετε μια και δυο και τρεις ανάσες, ξαφνικά θα σας έρθουν οι ιδέες και άντε μετά να σας μαζέψουμε! Αποφύγετε τις εντάσεις, τα πολλά τα λόγια, προτιμήστε τις πράξεις που τονίζουν τη φοβερή προσωπικότητά σας!

Παρθένος
Ωραία μέρα για να επανεξετάσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Θέλετε οπωσδήποτε να κλείσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, θα συμβεί αυτό με έναν πολύ μαγικό τρόπο, αρκεί να είστε ψύχραιμοι και καθόλου βιαστικοί! Προτείνω να δώσετε μια μικρή μάχη ακόμα, ας κουραστείτε λίγο παραπάνω, άλλωστε από το μεσημέρι και μετά παίζει να ανοίξουν οι ουρανοί και να νιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Υπομονή και μη ξεφεύγετε από το δρόμο σας!

Ζυγός
Σήμερα χρυσά μου παίζει να βολτάρετε όλη μέρα! Για κάποιο λόγο το σπίτι δε σας χωρά με τίποτα, θα προτιμήσετε τις παρέες σας, τα φιλαράκια σας, το φλερτ σας, κάπου μακριά όμως, γιατί οι παραστάσεις επιβάλλεται να είναι διαφορετικές. Τον ασυμμάζευτο έχετε εν ολίγοις! Από την άλλη εσείς που έχετε επαγγελματικούς στόχους, το νου σας, γιατί με μια κίνηση τρελή, μπορεί ξαφνικά να ανοίξουν οι ουρανοί και να υπάρξει εκείνο το λαμπερό αύριο που καιρό τώρα ονειρεύεστε!

Σκορπιός
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως μην είστε σίγουροι κάποιοι πως από εδώ και πέρα θα αράξετε σε κάποια παραλία! Έχω την εντύπωση πως έχει δουλειά φέτος το καλοκαίρι, κάποια πρόταση θα σας γίνει άμεσα κιόλας και εσείς παίζει να το πάτε σερί! Λέτε;;; Ένα τηλεφώνημα, μια συνάντηση, μπόλικες συζητήσεις σας ξεσηκώνουν για μια ανεπανάληπτη σεζόν! Ακούστε με προσοχή και κοιτάξτε το συμφέρον σας. Η θάλασσα δε φεύγει!

Τοξότης
Και μπορεί να πάτε στη τράπεζα πρωί-πρωί και να δείτε πως δε παίζει σάλιο! Και εντάξει αν έχετε κάνει εσείς τη κάκιστη διαχείριση, αλλά αν φταίει κάποιος άλλος, τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε! Εντάσεις λοιπόν έχει η ημέρα, για οικονομικά ζητήματα, αφού για ακόμα μια φορά ο μήνας δεν έχει φτάσει στο τέλος του και εσείς θα πρέπει να κάνετε ανασκαφές σε τσάντες και μπουφάν μπας και βρείτε κανά ψιλό ξεχασμένο! Τραγική η φάση!

Αιγόκερως
Πολύ γεμάτη η μέρα σας, δεν θα έχετε κανένα παράπονο μέχρι να βραδιάσει! Πάλι έχετε αμέτρητες εκκρεμότητες να τακτοποιήσετε και πάλι θα σκούζετε, αφού οι ώρες δε σας φτάνουν! Μήπως να βάλετε κάποιες προτεραιότητες και μετά να ανοίξετε τους ασκούς τους Αιόλου;;; Οτιδήποτε και αν σας ρωτήσουν, φροντίστε να έχετε τις κατάλληλες τις απαντήσεις, γιατί πολλοί εμπιστεύονται τη κρίση σας και τον καιρό αυτόν εντυπωσιάζετε με τις ιδέες σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Πρώην διαγωνιζόμενος talent show σκότωσε την σύντροφο του μπροστά στα 3 της παιδιά!

Υδροχόος
Κάτι θα σας πουν σήμερα και παίζει να ανεβάσετε πυρετό! Εντάξει μη γίνεστε υπερβολικοί, αφού εσείς γυρεύετε για εκείνες τις απαντήσεις, πάνω σε θέματα που βασανίζουν τη ψυχή σας. Είστε έτοιμοι να ακούσετε μερικές αλήθειες ή θέλετε μονίμως να σας χαϊδεύουν τα αυτιά;;; Ξέρετε οι επιλογές που κάνετε, είναι το αύριο που θα έρθει. Ωραία και απολαυστική η μοναξιά σας, αλλά όταν ζητήσετε βοήθεια ή μια γλυκιά κουβέντα, παίζει να ακούσετε ένα νιάου!

Ιχθύς
Πριν φύγετε από το σπίτι σας, κάντε μια «πρόβα νυφικού» ας πούμε, να δείτε το έχετε ή όχι;;; Καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με τον κόσμο σας, να συλλέξετε πληροφορίες, να ακούσετε με προσοχή το τι έχουν να σας πουν. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα με ψυχραιμία και μετά δώστε ένα μικρό ρεσιτάλ! Όσο πιο συμμαζεμένοι είστε, άλλο τόσο θα πετύχετε το σκοπό σας. Αν σας δουν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, τότε μη γκρινιάξετε για τις συνέπειες!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share