Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια και Instagram: Τι είδους προφίλ έχει το καθένα στα social media!

Πώς ξεχωρίζει το καθένα;

15 Μαΐου 2018 12:10
Ζώδια και Instagram: Τι είδους προφίλ έχει το καθένα στα social media!

Είναι γνωστό (κρα κάνει) πως τα social media, είναι μέρος της ζωής μας κανονικότατα! Και φυσικά το Instagram! Αλλά μέχρι και εκεί, τα Ζώδια θέλουν να… ξεχωρίζουν το ένα από το άλλο!

Δες πως θα αναγνωρίσεις τα Ζώδια στο Instagram, από τις photos και τα stories!

ΚΡΙΟΣ: Ανεβάζει τα πάντα! Τα πάντα όμως! Ότι κάνει, όπου βρίσκεται, με όποιον κι αν βρίσκεται! Οκ, τα μισά τα μετανιώνει και τα κατεβάζει, αλλά Κριέ, μέχρι να το κατεβάσεις, το έχουμε δει εμείς! Μπουχαχαχα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Η 19χρονη λίγο πριν γεννήσει!

ΤΑΥΡΟΣ: Φώτος και Στόρις με την μάπα τους ή με φαγητά! Τα φαγητά αλλάζουν, αλλά η μάπα έχει πάντα την ίδια πόζα! Έχει βρει την καλύτερη και την κρατάει! Είναι σαν να βλέπεις την ίδια φώτο συνέχεια, απλά με διαφορετικά ρούχα ή φίλτρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Όχι απλά ανεβάζει φωτογραφίες και ιστορίες κάθε 1-2 ώρες αλλά κάθε ανάρτηση έχει και το ανάλογο μακροσκελές σχόλιο! Γράφει, γράφει, γράφει κατεβατά (διηγήματα μη σου πω) και μάντεψε Δίδυμε! Κανείς δεν τα διαβάζει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παιδιά, ανιψάκια, βαφτιστήρια…. Και πάνω που λες επιτέλους τέλος, ρίχνει και 6-7 φωτογραφίες από οικογενειακές συγκεντρώσεις αγκαλιά με κανένα παππού ή γιαγιά! Έλεος Καρκίνε! Δεν μας νοιάζει λέμε!

ΛΕΩΝ: Ναι, είναι εκείνος ο τύπος ή η τύπισσα που ανεβάζει ότι αγοράσει (ειδικά τα μαρκάτα), ή νύχια φτιαγμένα ή κάθε φορά που κάνει ένα καινούργιο κούρεμα-χτένισμα! Είναι εκείνο το τυπάκι που κάνει τσεκ ιν μόνο σε συγκεκριμένα μαγαζιά, γιατί είναι must! Είναι εκείνοι οι γυμνασμένοι, που μας έχουν τρελάνει με την επίδειξη των μυών τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα - ανάσα που αγγίζει τα 500 ευρώ τις επόμενες ημέρες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι εκείνος ή εκείνη, που ανεβάζει «Καλά Χριστούγεννα» με φώτο μπροστά στο δέντρο και «Καλό μας Καλοκαίρι» με μπούτια κατάλευκα με φόντο τη θάλασσα! Έτσι και το Πάσχα, την Καθαρά Δευτέρα, την Εθνική Επέτειο κτλ… Κάθε χρόνο τα ίδια! Τόσο προβλέψιμος!

ΖΥΓΟΣ: Είναι αυτός που ακολουθείς και ανεβάζει κάθε 3 και λίγο, ρομαντικές φωτογραφίες και ιστορίες με το άλλο του μισό! Οκ, αγαπιέστε! Αφήστε μας ήσυχους όμως! Ζάχαρο πάθαμε από τα σιρόπια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι ο τύπος που έχει 2-3 φωτογραφίες μόνο, δημοσιευμένες από τότε που το έφτιαξε το Instagramκαι μετά… ποτέ ξανά! Αναρωτιέσαι γιατί το κάνει αυτό; Γιατί τέτοιος είναι! Έκανε Instagram μόνο για να ακολουθεί και να παρακολουθεί τα πάντα και όχι να τον ακολουθούν οι άλλοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σου σπάει τα νεύρα (και σου ξυπνάει το αίσθημα ζήλιας) από τις άπειρες φώτος και ιστορίες που ανεβάζει από τα ταξίδια του! Κάθε φορά που βλέπεις φοίνικα, μουσεία ή φώτο από το παράθυρο του αεροπλάνου, ξέρεις ότι είναι αυτός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Παρασκήνιο: Γι' αυτό χάρηκε ο Νάσος που πήγε στους Μαχητές! Τι του έκαναν στους Διάσημους και με ποιον είχε πρόβλημα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο τύπος ή η τύπισσα που κάθε φωτογραφία ή ιστορία του, λανσάρει προϊόντα, διαφημίζει την δουλειά ή την επιχείρηση του και η προσθήκη τοποθεσίας είναι πάντα… επαγγελματική. Όλα είναι χρήμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εδώ τον χάνεις τον μπούσουλα! Αυτό το άτομο έχει τόσους φίλους που πιο πολλές είναι οι ταγκαρισμένες φωτογραφίες του από φίλους του, παρά αυτές που ανεβάζει ο ίδιος! Τόσο απλά!

ΙΧΘΥΣ: Πιο φίλτρο πεθαίνεις! Τόσο πολύ που αν αυτούς τους ακολουθείς και τους δεις από κοντά, δεν θα τους γνωρίσεις καν! Είπαμε, να βάλεις κανένα φιλτράκι να ομορφύνεις, αλλά όχι και να μας παραμυθιάζεις πουλάκι μου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share