Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα στις 7/5 επηρεάζει 4 συγκεκριμένα ζώδια!

Κουτσομπολιά, μυστικά, ψέματα και αποκαλύψεις θα έχουν την τιμητική τους!

7 Μαΐου 2018 11:33
Ζώδια: Το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα στις 7/5 επηρεάζει 4 συγκεκριμένα ζώδια!

Πώς θα σε επηρεάσει το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 7/5;

Η εβδομάδα ξεκινά με το επικοινωνιακό κλίμα να είναι τεταμένο, με ισχυρή την τάση να θέλουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας, αλλά και να διεισδύσουμε σε πιο ενδότερες και προσωπικές πληροφορίες, γεγονός που θα επιφέρει αποκαλύψεις, κουτσομπολιό, απόλυτο τρόπο έκφρασης, αλλά και αρνητικές σκέψεις.

Στις 7 Μαΐου 2018 κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω από την 21η μοίρα του ζωδιακού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (07/05) απίστευτο έπαθλο!

Ο Ερμής, ο πλανήτης της σκέψης, του τρόπου έκφρασης, των επικοινωνιών και των μετακινήσεων, από το ζώδιο του Κριού λειτουργεί παρορμητικότητα, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια αλλά και αυθάδεια πολλές φορές. Η ανάγκη για πρωτοβουλία είναι τονισμένη και εκφράζεται χωρίς φόβο, τολμηρά, δυναμικά και με μεγάλη αποφασιστικότητα.... Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω, επιζητώντας να συλλογιστούμε κατά πόσο μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο και την εξουσία στη ζωή μας... Ο συλλογισμός αυτός, μαζί με τα σκληρά και δύσκολα περιστατικά των άμεσα επηρεαζόμενων ζωδίων (για αυτό το διάστημα), επιφέρει μοιραίες αλλαγές ζωής...

Πώς επηρεάζει το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα;

Στα θετικά νέα είναι ότι το μυαλό μπορεί να λειτουργήσει αρκετά προσηλωμένα και συγκεντρωμένα ως προς τον στόχο. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αφιερωθούμε με εργασίες , που έχουν άμεση σχέση με την συλλογή στοιχείων, την έρευνα αλλά και απαιτούν απόλυτη επικέντρωση και καλή μνήμη.

Οι επικοινωνίες που θα υπάρξουν αυτή την ημέρα θα χαρακτηρίζονται από εξουσιαστικές τάσεις ... Η τάση του «αποφασίζω και διατάζω» θα είναι αρκετά ισχυρή και θα φέρει τις διαφωνίες της και τις συγκρούσεις τους... Οι ακρότητες στις απόψεις δεν θα λείψουν! «Θέλω να έχω τον έλεγχο και το εκφράζω με κάθε τρόπο» ακριβώς αυτή είναι η τάση της ημέρας.

Κουτσομπολιά, μυστικά, ψέματα και αποκαλύψεις θα έχουν την τιμητική τους... Προσοχή λοιπόν στα «πηγαδάκια» κοινωνικών σχολίων!

Εκδικητικά ένστικτα και λόγια που πραγματικά προκαλούν πόνο ή και ανασύρουν δυσάρεστες μνήμες του χτες.
Η επικέντρωση στις αρνητικές σκέψεις, θα εντείνει την τάση της απαισιοδοξίας, ενώ η ανάγκη για πλήρη έλεγχο των καταστάσεων, θα φέρει έξαρση στο στρες ! Για να αποτρέψουμε αυτή την τάση σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε δραστηριότητες που μας βοηθούν να διοχετεύσουμε την ενέργεια που κρύβεται μέσα μας, αφιερώνοντας χρόνο και για ξεκούραση αλλά και καλή διατροφή.
Υπάρχει διάχυτη η ανάγκη αναζήτησης της αλήθειας.
Έντονες ανταγωνιστικές τάσεις σε συζητήσεις και επαφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Epsilon: Οι παρουσιαστές που μένουν εκτός καναλιού! Τα ακριβά συμβόλαια και η μεταγραφή!

Ποιοι επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα

Άμεση επιρροή από το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα έχουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο 3ο δεκαήμερο, μα πολύ περισσότερο κοντά στις ακόλουθες ημερομηνίες : 11 Απριλίου, 13 Ιουλίου, 14 Οκτωβρίου, 12 Ιανουαρίου. Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Οι Κριοί χρειάζεται να αντλήσουν τα αποθέματα της υπομονής και της ψυχραιμίας τους για να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που αφορούν τον τομέα της καριέρας , του κοινωνικού τους προφίλ ή και των στόχων που έχουν για τη ζωή.

Οι Καρκίνοι έχουν ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες τους, δεν λείπουν τα κουτσομπολιά, το παρασκήνιο αλλά και η ίντριγκα στα επαγγελματικά, χρήσιμο είναι να περιοριστεί η παρορμητικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Οι Ζυγοί, θα έχουν εκνευρισμούς τόσο στις επαγγελματικές συνεργασίες όσο και σε κάθε μορφή σχέσης τους. Είναι σημαντικό να αποτραπούν οι απόλυτες απόψεις και συμπεριφορές που θα οδηγήσουν στα άκρα σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Οι Αιγόκεροι, θα έχουν μία μέρα που όλα τα χαρακτηριστικά της όψης (που περιγράφτηκαν παραπάνω) θα εκδηλωθούν στο σπίτι, στην οικογένεια και στις πολύ προσωπικές υποθέσεις τους. Ας αποφύγουν τα σκληρά λόγια και τις απόλυτες συμπεριφορές με πρόσωπα οικεία.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share