Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Το Ερωτικό «Αντίο» του Απρίλη! by MagicF’Ariel..

Η MagicF'Ariel προειδοποιεί!

22 Απριλίου 2018 11:13
Ζώδια: Το Ερωτικό «Αντίο» του Απρίλη! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αποφάσισα να σας γράψω έτσι τα τρελά μου, να αποχαιρετίσουμε τον Απρίλη με
ένα ερωτικό γράμμα ας πούμε, με σκοπό όμως, να μας απαντήσει πάλι πίσω, με τα αστρολογικά του τα τερτίπια!

Ναι μεν μπήκε η άνοιξη για τα καλά, πεταλουδίτσες, μελισσούλες, πουλάκια, δε προλαβαίνει να ξημερώσει και έχουν πιάσει δουλειά! Μες στην ευτυχία τα βρίσκω και πόσο τα ζηλεύω.. Να ήμουν μια πεταλουδίτσα, με ημερομηνία λήξης! Λιγότερο βασανιστικό το βρίσκω.. χαχα! Πού θέλω να καταλήξω; Επιθυμούμε τόσο πολύ να ερωτευτούμε, να ζήσουμε το όνειρο, ο καθένας το παραμύθι του και έχουμε το σύμπαν και τις εκπλήξεις του!
Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι η Αφροδίτη στους Διδύμους, κάνει επίσκεψη θεαματική στις 24/04, ξεσηκώνοντας βεβαίως, για φλερτ και περιπέτειες, τα Διδυμάκια, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους! Οι λοιποί μια μικρή γλυκόξινη γεύση θα τη δοκιμάσουμε.. !

Μέχρι να φύγει ο Απρίλης οι πλανήτες κάνουν party, μια ο Άρης με το Δία, μια με το Πλούτωνα, να σου και οι λοιποί να μάθουν, να ρωτήσουν, δε ξέρω κατά πόσο ερωτικό μπορεί να είναι το τοπίο. Πάντως μια αναστάτωση από τη Θεά την Αφροδίτη όλοι θα τη νιώσουν.. Τραβά τη προσοχή το κορίτσι.. αιώνες τώρα…….!

φιλάκια..


Κριός
Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν για τους δεσμευμένους της παρέας, αφού πολλά σας ενοχλούν καιρό τώρα και ένα ξέσπασμα θα το κάνετε! Γίνεστε πικρόχολοι και απόλυτοι και στριμώχνετε το σύντροφό σας στο τοίχο και θα πείτε πολλές αλήθειες που πονούν! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, έχετε μια αδυναμία στα δύσκολα και στα ακατόρθωτα, συνεπώς, πεισμώνετε και ο στόχος είναι ένας. Να το ρίξετε το μαναράκι! Κρατήστε χαρακτήρα, γιατί έτσι δημιουργείτε μυστήριο και γίνεστε πιο σαγηνευτικοί.. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης.. Τυχερή ημέρα στις 29/04!

Ταύρος
Πολύ ερωτικό το φινάλε του Απρίλη για τα ελεύθερα τα Ταυράκια, που πλέον έχετε τη τιμητική σας! Εσείς που αγαπάτε μια ψυχή, να ξέρετε το σύμπαν θα σας σπρώξει στο να κάνετε το πρώτο βήμα! Μπορεί να σας φλερτάρουν γενικώς, όμως σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να δεσμευτείτε, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι! Οι δεσμευμένοι να προσμένετε εντάσεις, γιατί όταν ανακατεύονται οι άλλοι μέσα στο ζευγάρι, για καλό σίγουρα δεν είναι. Μην είστε αυταρχικοί και μπόσικοι, γιατί ζόρικα τα πράγματα τούτη τη φορά! Ο Άρης σας κάνει τολμηρούς! Τυχερή ημέρα στις 24/04!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - trailer: Ο συγκλονιστικός αγώνας για το έπαθλο και το ταξίδι των Διάσημων στην Αμερική! (video)

Δίδυμος
Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω σας, αφού ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα και σας απογειώνει κανονικότατα! Το παρελθόν καλά κρατεί, αφού όσο να’ναι κάτι που δεν έχει τελειώσει, βρίσκει μια μυστήρια συνέχεια έτσι ξαφνικά! Να κάνετε τα beaute σας γιατί ποτέ δε ξέρετε πού και πώς θα σας βρει! Πάντως το σύμπαν υπόσχεται στιγμές πάθους και λίγα λέω!!! Ακόμα και οι ήδη δεσμευμένοι βρίσκετε την άκρη σας, μέσα από πολύωρες συζητήσεις και στιγμές ερωτικές. Δώστε μια ευκαιρία ακόμα, αξίζει το κόπο! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 24/04! Καιρός να δείξετε τα συναισθήματά σας!

Καρκίνος
Και εκεί που είστε έτοιμοι να τα κάνετε ρημαδιό, εκεί θα εμφανιστεί μια μαγική νεράιδα και θα σας σώσει! Δύσκολες οι σχέσεις, οι αγάπες και τα λουλούδια, όταν τρέχετε και δε φτάνετε με τις επαγγελματικές σας τις υποχρεώσεις. Όμως όταν υπάρχει σύντροφος, επιβάλλεται να παραβλέπετε τα άγχη σας και να μεταμορφώνεστε σε γατούλες, πού και πού! Όσοι φτιάξετε ρομαντική κατάσταση, θα περάσετε καλά, όσοι το αποφύγετε, θα έχετε γκρίνιες! Εσείς αποφασίζετε! Προτιμήστε τα φλερτ και τις βολτούλες οι ελεύθεροι και ωραίοι! Γίνεστε τολμηροί στις 24/04, η Αφροδίτη και ο Άρης, σας μπλέκουν σε περιπέτειες!

Λέων
Η φαντασία σας καλά κρατεί, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Κάνετε διάφορα σενάρια τα οποία σας στεναχωρούν, σας εξοργίζουν και σας κάνουν παράλογους! Άλλα θέλετε, άλλα ζητάτε, άλλα σας προσφέρουν. Είστε και οι καλύτεροι θεατρίνοι όλου του κόσμου, φτιάχνετε δράματα στο λεπτό, συνεπώς να ξέρετε ότι δώσετε, θα λάβετε! Ένα φλερτ μπορεί να σας ξεσήκωσε, να όμως που τα φαινόμενα απατούν. Άλλο το φλερτ, άλλο η σχέση! Να κάνετε μια προσπάθεια να δείτε τη πραγματικότητα πριν γκρεμοτσακιστείτε έτσι ξαφνικά! Ναι μεν τυχερή ημέρα στις 27/04, όμως κάτι σας ξεφεύγει. Αφηρημένοι πολύ!

Παρθένος
Ρομαντικές οι μέρες σας και λίγα λέω! Οτιδήποτε σας χαλούσε, το ξεπερνάτε και το ξεχνάτε μαγικά! Αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας και το δείχνετε με κάθε τρόπο! Ιδανικό το φινάλε του Απρίλη, για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να δείτε το μέλλον αισιόδοξο και λαμπερό! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να προσμένετε ευχάριστες εκπλήξεις από ένα πρόσωπο που σας έχει βάλει στο μάτι καιρό τώρα. Σας φλερτάρουν, σας χαμογελούν, σας προσκαλούν να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα. Τι λέτε, θα ανταποκριθείτε; Τυχερές μέρες 27/04 και 28/04! Ο Πλούτωνας σας κάνει κακά παιδιά και πολύ ερωτεύσιμα!

Ζυγός
Είναι μέρες που θα αποζητήσετε αγάπες, λουλούδια και υποσχέσεις αιωνιότητας! Μάλιστα, εσείς να κάνετε τις ζαβολιές σας, αλλά ο σύντροφός σας, επιβάλλεται να σας λατρεύει! Ζητάτε την επιβεβαίωση με κάθε τρόπο και θα τη λάβετε, οι περισσότεροι τουλάχιστον. Και εντάξει όσοι έχετε δεσμό, αλλά οι ελεύθεροι και ωραίοι παίζει να αποζητήσετε τον έρωτα, από δυο μάτια γνώριμα. Μυστήριες οι φιλίες, όλο και κάποιος φλέγεται για κάποιον. Απολαύστε οτιδήποτε σας προσφέρετε απλόχερα, όμως τα κίνητρά σας είναι εγωιστικά ή αγνά; Ιδού η απορία; Τυχερή ημέρα στις 29/04, αλλά να ξέρετε οι πλανήτες, στρέφουν τη προσοχή σας αλλού!

Σκορπιός
Πεσμένα τα κέφια γενικώς! Το ερωτικό φινάλε του Απρίλη δεν υπόσχεται και τίποτα το ιδιαίτερο, αντιθέτως είναι μυστήριο, μπορεί και παραπλανητικό! Οι δεσμευμένοι της παρέας, μια διάθεση να βελτιώσετε τη σχέση σας θα την έχετε, όμως ίσως χρειαστείτε και βοήθεια, από έναν δικό σας άνθρωπο; Έναν σύμβουλο γάμου; Όπως στις ταινίες.. να σας βάλουν κάτω και να σας μαλώσουν με το γάντι. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τη πραγματικότητα; Ένα φλερτ μπορεί να σας σαγηνεύσει, όμως το νου σας, είναι πονηρό πολύ! Κάτι που θα συμβεί στις 29/04 θα καθορίσει τη συνέχεια! Τυχερή μέρα είτε στον έρωτα, είτε κάπου αλλού..! Άλλωστε στις 30/04 έχει πανσέληνο στο ζώδιό σας! Συναρπαστικό, έτσι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στο τούνελ: Εξέλιξη σοκ με τον 32χρονο αγνοούμενο! Βρέθηκαν τα ρούχα του σε βουνό στο Άργος...

Τοξότης
Έρωτας με έρωτα περνάει, το ξέρετε το τραγούδι; Μήπως να το τραγουδήσετε κιόλας; Το σύμπαν έχει τη καλή τη διάθεση να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα ερωτικά σας τα βάσανα, τις μοναξιές σας, με μια νέα ύπαρξη. Και μιας που λατρεύετε τις περιπέτειες, γιατί όχι να μη μπλέξετε κιόλας; Άλλο το φλερτ, άλλο η σχέση, μη ξεγελιέστε εκεί έξω.. Οι δεσμευμένοι αποφασίζετε να μιλήσετε, να εκφραστείτε με άνεση, να λύσετε τα θέματά σας, μπας και αγαπήσετε και εσείς λιγουλάκι. Φτιάξτε λίγη ατμόσφαιρα. Αξίζει το κόπο! Τυχερή ημέρα στις 27/04! Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το φλερτ γίνεται η αγαπημένη σας συνήθεια, all over again..!

Αιγόκερως
Ζόρικο το ερωτικό φινάλε του Απρίλη, αφού τρώγεστε με τα ρούχα σας και προκαλείτε εντάσεις, κυρίως οι δεσμευμένοι! Μπορεί να πνίγεστε, μπορεί να αποζητάτε την ελευθερία σας, μπορεί να επιθυμείτε περισσότερο χρόνο μόνοι και αυτό σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις και λόγια που παίζει να σας στριμώξουν σε μια γωνιά! Σας έπιασε η άνοιξη παρέα με τάσεις φυγής; Είστε σίγουροι για αυτό; Πιο καλή η μοναξιά, το τραγούδι των ημερών! Ακόμα και οι ελεύθεροι και ωραίοι, το φλερτ το μετατρέπετε σε καταναγκαστικό έργο! Λυπάμαι, αλλά δε βρίσκω κάποια τυχερή μέρα. Μαντάρα οι πλανήτες! Η προσοχή σας είναι στραμμένη αλλού!

Υδροχόος
Καιρός να θυμηθείτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και η διάθεσή σας να γίνει πιο παιχνιδιάρικη από ποτέ! Υπάρχει κινητικότητα για τους ελεύθερους της παρέας, οι νέες γνωριμίες πάνε και έρχονται, όμως εσείς θα επιλέξετε ως συνήθως το πρόσωπο που θα αναστατώσει τα εγκεφαλικά σας τα κύτταρα! Τα τηλεπαθητικά έχουν τη τιμητική τους! Κάντε το πρώτο βήμα και δε θα χάσετε! Ιδανική περίοδος για να αγαπήσετε με το ταίρι σας και να λύσετε τα θέματά σας. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο.. Υπάρχουν και οι αποχρώσεις του γκρι..!!! Το μόνο που σας σώζει ερωτικά είναι η Αφροδίτη στους Διδύμους! Μπορεί να ερωτευτείτε σφόδρα!

Ιχθύς
Το ερωτικό φινάλε του Απρίλη σας φέρνει αντιμέτωπους με έναν πειρασμό! Μπορεί καιρό τώρα να μη δίνετε σημασία στα σημάδια που παίζουν γύρω σας, όμως το υποσυνείδητο καλά κρατεί! Ε λοιπόν, δυο μάτια, ένα χαμόγελο, μια κίνηση πολύ απλή, θα είναι η αιτία να αναστατωθείτε και να χάσετε ακόμα και τον ύπνο σας! Κλείστε τη πόρτα σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε προέρχεται από το παρελθόν, μόνο κακό μπορεί να κάνει και τίποτα άλλο! Αντισταθείτε, αν χρειάζεται, κυρίως οι δεσμευμένοι, γιατί ωραία τα πάθη, αλλά έχουν μεγάλο κόστος! Τυχερές ημέρες στις 27/04 και 28/04! Μήπως να ντυθείτε πιο ωραία;;;

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share