Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αμα του μπει κάτι στο μυαλό δεν τους το βγάζεις με τίποτα: Τα στραβόξυλα του ζωδιακού!

Σίγουρα τα γνωρίζετε ήδη!

20 Απριλίου 2018 17:29
Αμα του μπει κάτι στο μυαλό δεν τους το βγάζεις με τίποτα: Τα στραβόξυλα του ζωδιακού!

Όλοι θα έχουμε μια κακή μέρα και σαφώς θα εκνευριστούμε και οπωσδήποτε θα ξεσπάσουμε, αλλά αυτοί οι τρεις τύποι είναι οι γερο παράξενοι του ζωδιακού, αφού γεννήθηκαν στραβωμένοι. Πάμε:

Δίδυμος: Αιώνια χαλασμένος με τους άλλους αφού πάντα φταίνε γιατί εκείνος είναι υπέροχος. Δεν ξεκινάει καυγάδες αλλά οδηγεί τους άλλους στην παράνοια με αποτέλεσμα να γίνονται έξαλλοι και να ξεσπούν προς πάσα κατεύθυνση. Στο τέλος όλοι είναι εξοντωμένοι και ο Δίδυμος νευριασμένος που δεν υπάρχει καλό κλίμα στην παρέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love- Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί! Τα σκάνδαλα και το ψεύτικο ζευγάρι...

Σκορπιός: Ορμάει αφού έχει πάρει φόρα και σε τσιμπάει με λύσσα ενώ θυμάται μέχρι να πεθάνει ότι του έχεις κάνει και κάποια στιγμή θα σε εκδικηθεί. Αγαπημένο του χόμπι να σχολιάζει αρνητικά τους άλλους που είναι ανόητοι, άσχημοι, παρακατιανοί και άλλα τέτοια διάφορα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα της Φελίσια Τσαλαπάτη μετά την αποχώρηση της!

Υδροχόος: Tζαναμπέτης απ τους λίγους, σκέτη σιγανοπαπαδιά και ανακατώστρα με την αόρατη κουτάλα ο Υδροχόος του οποίου οι μηχανοραφίες βρίσκονται παντού κι εκείνος πάντοτε εννοείται ότι δεν έχει ιδέα.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share