Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το υπόλοιπο της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη!

Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια!

19 Απριλίου 2018 08:35
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το υπόλοιπο της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη!

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για 16 έως 22 Απριλίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Δες το ωροσκόπιο σου...

Η εβδομάδα οδηγεί σε πρακτική εφαρμογή των θεωριών και θα διαταράξει ακόμα περισσότερο τις ευαίσθητες σχέσεις μεταξύ κρατών που βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη. Επηρεάζει επίσης τις εσωτερικές ισορροπίες της κυβέρνησης, με αιχμή πάντα την οικονομική κατάσταση της χώρας μας!

Κριός

HΣελήνη σε πρώτο τέταρτο στον Ταύρο σημαίνει ότι, οι δικοί σας άνθρωποι φροντίζουν να σας απασχολούν και να μην σας προσφέρουν γαλήνη και ηρεμία. Ξέρετε πολύ καλά ότι κάποιες σκέψεις δεν είναι καλοί σύντροφοι, φροντίστε λοιπόν κι εσείς να τις περιορίσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τα χόμπι σας, τους φίλους και γενικότερα όλους εκείνους με τους οποίους δεν έχετε πρόβλημα επικοινωνίας και συναναστροφής.

Ταύρος

Μείνετε σταθεροί στις θέσεις και στις απόψεις σας, δείτε με καλό μάτι κάποιες μικρές αλλαγές στο προσωπικό σας περιβάλλον και υποστηρίξτε τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας στα σχέδιά τους για σπουδές και επιμόρφωση. Το πρώτο τέταρτο Σελήνης στις 22 στο ζώδιό σας, αλλάζει κάπως τις προτεραιότητές σας και σας αναγκάζει να κάνετε μερικά βήματα πίσω στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι

Οι ιδέες, η δημιουργικότητα και η επικοινωνία είναι τα δυνατά χαρτιά σας για αυτήν την εβδομάδα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στις 22 στον Ταύρο, σας αναγκάζει να προβάλλετε περισσότερο την προσωπικότητά σας, να φέρετε εις πέρας μια ανάθεση εργασίας και να βρείτε λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας με την ευρύτερη οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor;

Καρκίνος

Προσέχετε για να έχετε! Μην απομακρύνεστε από την ασφαλή σας περιοχή και μην αλλάζετε κατεύθυνση στις αναζητήσεις σας, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι δεν σας ενθαρρύνουν αρκετά στα σχέδιά σας. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στις 22 στον Ταύρο, σας επιτρέπει να συνειδητοποιήσετε και επιτέλους να απαιτήσετε επανορθώσεις από συμπεριφορές τρίτων και να δημιουργήσετε συμμαχίες με όσους έχετε κοινό συμφέρον!

Λέων

Φροντίστε οι ενέργειές σας να συνοδεύονται και από τα κατάλληλα επιχειρήματα. Δεν έχετε πολλά περιθώρια ελιγμών, μπορείτε όμως να κρατήσετε κάποια από τα χαρτιά σας κλειστά μέχρι να βεβαιωθείτε ότι όλα εξελίσσονται ευνοϊκά για σας. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στις 22 στον Ταύρο, δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για τις υπόλοιπες λίγες μέρες για κινήσεις εντυπωσιασμού στα αισθηματικά σας.

Παρθένος

Υπάρχουν διάφορες προστριβές στο προσωπικό και φιλικό σας περιβάλλον αλλά μην παρασυρθείτε σε εκτιμήσεις και μην δώσετε συμβουλές. Φροντίστε να απολαύσετε τα κεκτημένα, τον ελεύθερο χρόνο και τις επιμέρους ασχολίες σας, γιατί έχετε πρωτίστως υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στις 22 στον Ταύρο, φέρνει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και πρέπει να λειτουργήσετε με σύνεση και υπομονή.

Ζυγός

Βρίσκετε λύσεις, υποστηρικτές και πρόθυμους ανθρώπους να σας ακούσουν και να σας καταλάβουν. Είναι η περίοδος που μπορείτε να καλλιεργήσετε νέες σχέσεις, να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα και να απομακρυνθείτε από ένα στενάχωρο κοινωνικό περιβάλλον. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στις 22 στον Ταύρο σας φέρνει θετικά αποτελέσματα στις προσδοκίες σας. Μην είστε όμως απρόσεκτοι στα λόγια και στις κινήσεις σας και μην ταράξετε τις ευαίσθητες ισορροπίες στο περιβάλλον σας!

Σκορπιός

Ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να πείτε και να κάνετε, αλλά δεν θέλετε να στεναχωρήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η Πανσέληνος στις 16 στον Κριό σας βοηθά να αναζητήσετε μια έξυπνη λύ Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στις 22 στον Ταύρο, σας οδηγεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και τότε δεν θα έχετε περιθώρια αδράνειας. Πλησιάστε ανθρώπους κατάλληλους για το θέμα που σας απασχολεί και μην ακούτε ανειδίκευτες γνώμες!

Τοξότης

Περισσότερο ευνοημένοι από άλλες φορές, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για να διασκεδάσετε, να εκφραστείτε ελεύθερα και γενικά να δημιουργήσετε εσείς τις συνθήκες που απαιτούνται για να περάσετε από την βαρετή στάση αναμονής, στην δημιουργική έκφραση των ικανοτήτων και ταλέντων σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 19 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Αιγόκερως

Επιμένετε να υποστηρίζετε τα πιστεύω και τις επιθυμίες σας, γεγονός που σας οδηγεί σε κάποια σχετική απομόνωση από κοινωνικές δραστηριότητες. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στις 22 στον Ταύρο, σας αναγκάζει να αλλάξετε στάση στα επαγγελματικά σας, να γίνετε λιγότερο επιφυλακτικοί στα αισθηματικά σας και περισσότερο συνεπείς στα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Φαίνεται πως κάτι αλλάζει στην αισθηματική σας ζωή προς το καλύτερο. Φανείτε επιδέξιοι στην επικοινωνία, δημιουργικοί στην έκφραση και σταθεροί στις προσεγγίσεις σας. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στις 22 στον Ταύρο, σας βοηθά να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Είναι στο χέρι σας να προωθήσετε έξυπνα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και να δημιουργήσετε τομείς δράσεις στους οποίους έχετε μεγάλο ταλέντο.

Ιχθύες

Θα έχετε όσες ευκαιρίες θέλετε για ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά αποφύγετε να πάρετε οποιεσδήποτε βιαστικές αποφάσεις. Μην παραδειγματίζεστε από εκείνους που διαφημίζουν τα επιτεύγματά τους και φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί στις κοινωνικές σας σχέσεις. ε Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στις 22 στον Ταύρο, είναι παραπλανητική και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις, στα αισθηματικά και ιδιαίτερα στους πιο ευαίσθητους από εσάς.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share