Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και απιστία: Ποιό ζώδιο δεν μπορεί να μην σε κάνει τάρανδο!

Δείτε γιατί!

11 Απριλίου 2018 16:11
Ζώδια και απιστία: Ποιό ζώδιο δεν μπορεί να μην σε κάνει τάρανδο!

Πώς προσπαθεί να σε προσελκύσει κάθε ζώδιο; Γιατί ξενοκοιτάζει; Υπάρχουν ενδείξεις; Plus: Μηνιαίες και εβδομαδιαίες προβλέψεις!

Απιστία είναι μια εφήμερη ερωτική περιπέτεια που όπως έρχεται, έτσι και φεύγει. Η απιστία θεωρείται ο συναγερμός της σχέσης. Οι λόγοι ποικίλουν.


Γένους θηλυκού ή αρσενικού; Πως προσπαθεί να σε προσελκύσει; Γιατί ξενοκοιτάζει; Υπάρχουν ενδείξεις; Τι κάνουν όταν βρεθούν στη δύσκολη αυτή θέση;
Ανήκει στα δυσάρεστα συναισθήματα και όμως είναι κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Θα πρέπει ωστόσο να την διαχωρίσουμε από την παράλληλη σχέση που σαφώς είναι πιο περίπλοκη και πιο ψυχοφθόρα.
Τα αστέρια μιλούν και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Ποια είναι η στάση του κάθε ζωδίου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Βρέθηκε πτώμα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με εκείνη!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ατίθασος, φλογερός, παθιασμένος, εκδηλωτικός και δεν δέχεται εύκολα την απιστία. Ο εγωισμός του δεν την χωνεύει εύκολα γιατί χάνει την πρωτιά. Θεωρείται κατακτητής, ασυναγώνιστος και είναι σίγουρος για τις ικανότητές του. Αρέσκεται στις εφήμερες καταστάσεις γιατί δεν θέλει ευθύνες και υποχρεώσεις. Αν δεν υπάρχει ρομαντισμός, θα ορμήσει σε κάθε ερωτική περιπέτεια. Του αρέσει το φλερτ και το κυνήγι. Είναι πολύ ζηλιάρης αλλά δείχνει τα συναισθήματά του και δεσμεύεται. Οι προκλήσεις του χτυπούν συχνά την πόρτα. Πρέπει να ξέρεις να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον του. Δεν δέχεται ότι μπορεί να κοιτάς και αλλού. Αν απιστήσεις, θα θυμώσει πολύ, θα νευριάσει, θα γίνει σκληρός και απότομος αλλά γρήγορα θα του περάσει και αν μετανοήσεις, θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Η γυναίκα Κριός θα απιστήσει είτε γιατί δεν της δίνεις την απαραίτητη σημασία είτε γιατί την περιορίζεις. Είναι χαδιάρα και διαισθητική και όσο υπάρχει πάθος είναι πιστή. Αν απιστήσεις, ίσως και να φτάσει στο χωρισμό.

Σημάδια απιστίας: Αν απομονώνεται ώρες στο δωμάτιο και βρίσκεται στο internet, θα κάνει σίγουρα on line γνωριμίες. Δεν του αρέσουν οι προβλέψιμες σχέσεις. Θέλει περιπέτεια και σασπένς χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πιστός, στοργικός, αισθησιακός, αφοσιωμένος και απαιτεί θαυμασμό. Κολλάει υπερβολικά σε σχέσεις και καταστάσεις. Δεν νιώθει άνετα με τις αλλαγές, τις αποφεύγει. Αν χάσει όμως τον έλεγχο, γίνεται κτητικός και ζηλιάρης. Απολαμβάνει όλα τα ωραία πράγματα που του δίνει η ζωή. Εκτιμά το ωραίο, το φυσικό, το σταθερό. Μην τον κάνεις να ζηλεύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν σε λατρεύει και σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη, δεν θα υποψιαστεί ποτέ ότι τον απατάς. Αν όμως τον βοηθήσει η διαίσθησή του και το καταλάβει, δεν θέλει εξηγήσεις και δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία. Άμα πληγωθεί, τον έχεις χάσει οριστικά. Προτιμά ασφαλείς και σταθερές σχέσεις και δεν αρέσκεται σε εφήμερες περιπέτειες. Ακόμα και αν ο ίδιος απιστήσει για μια σεξουαλική στιγμιαία απόλαυση, δεν εγκαταλείπει τη μόνιμη σχέση του, δεν χάνει εύκολα τη βολή του.

Η γυναίκα Ταύρος θέλει να νιώθει υπερήφανη για το σύντροφό της. Δεν θα απιστήσει και ειδικά αν έχει μια καλή ερωτική ζωή. Θα το κάνει αν δεν νιώθει ασφαλής στην υπάρχουσα σχέση, οπότε δεν έχει λόγους και να μείνει. Θα χωρίσει και επειδή δεν παίρνει εύκολα τέτοιες αποφάσεις, δεν θα το κάνει.

Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να χαλάει χρήματα ή δεν ξέρει που τα χάλασε, αν έχει νεύρα, τότε κάτι του συμβαίνει και προσπαθεί να το κουκουλώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός, γοητευτικός, φιλικός, χαρούμενος. Πολλές φορές η κοινωνικότητά του παρεξηγείται και φαίνεται σαν ερωτοτροπία. Όταν έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο με πνευματικά ενδιαφέροντα και ζει ποικιλόχρωμα γίνεται σταθερός και ρομαντικός. Αν δεν ζηλεύεις και βγαίνεις με τις παρέες του, τότε είσαι ιδανική γι’ αυτόν. Δεν του αρέσει η καταπίεση και ο περιορισμός, είναι ελεύθερος και ανοιχτόμυαλος. Αγαπά το φλερτ και τις εμπειρίες με το αντίθετο φύλλο καθώς εξάπτουν τη φαντασία του. Παίζει, ζει το τώρα αλλά δεν εγκαταλείπει τη σταθερή σχέση του. Είναι κατεργάρης, προσεγγίζει τον έρωτα επιδερμικά και επιπόλαια. Όταν παρασυρθεί, η συμπεριφορά του γίνεται εφηβική. Αν απιστήσεις, θα ανταποδώσει χωρίς ενοχές, ωστόσο θα συζητήσει τους λόγους της απιστίας και θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Η γυναίκα Δίδυμος παίζει χωρίς να προχωράει. Είναι εγκεφαλική και ορθολογίστρια και οι λέξεις πάθος, ζήλια, κτητικότητα είναι ξένες γι’ αυτήν. Δεν θα το κάνει ποτέ αν δεν της στερήσεις την ανεξαρτησία της.

Σημάδια απιστίας: Αν μιλάει ώρες στα τηλέφωνα και απομακρύνεται και δεν αποχωρίζεται το κινητό ή έχει κλήσεις με απόκρυψη ή το τηλέφωνο χτυπάει και κλείνει, τότε κάτι συμβαίνει. Η σχέση σας έχει βαλτώσει και κάνει διπλή ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η θετική όψη Αφροδίτης - Άρη σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου! (video)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός, συναισθηματικός, γοητευτικός και θέλει να τον φροντίζεις και να τον αγαπάς. Θέλει να νιώθει ασφάλεια και δεν ξεχνά παλαιότερες σχέσεις. Θεωρείται πραγματικά κατόρθωμα αν τον κάνεις να τις ξεχάσει. Είναι πιστός και αφοσιωμένος και αν νιώσει ανασφάλεια τότε μετατρέπεται σε κυνηγό συντρόφων. Ζηλεύει και πολλές φορές αισθάνεται ότι του κρύβεις πράγματα. Είναι καχύποπτος, παραδοσιακός και περιποιητικός και ψάχνει μια γυναίκα μητέρα-καλλονή-σύζυγο. Αν απιστήσεις, πληγώνεται πολύ, κλείνεται στον εαυτό του, δεν το ξεπερνά εύκολα, δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Γυρίζει σελίδα στη ζωή του, κάνει παράλληλες σχέσεις ή χωρίζει. Είναι ονειροπόλος, πρακτικός, τρυφερός, δεν θέλει να πληγώνεται και αν πληγωθεί, θα απιστήσει.

Η γυναίκα Καρκίνος, αν δεν νιώθει ασφάλεια και σιγουριά στο γάμο της, βρίσκει αλλού καταφύγιο. Δεν δέχεται εύκολα την απιστία και δεν θέλει να γίνεται γνωστή σε όλους. Ο διασυρμός είναι ότι χειρότερο γι’ αυτήν. Αν την αγαπάς είναι πιστή, διαφορετικά δείχνει την δυσαρέσκειά της με κάθε τρόπο.

Σημάδια απιστίας: Αν εξαφανίζει τις φωτογραφίες σου από το πορτοφόλι και το κινητό, αν παρατάει τη βέρα του από δω και από κει, τότε πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι. Δεν θέλει να νιώθει άδειος συναισθηματικά, ούτε να θεωρείται δεδομένος. Θέλει να νιώθει πως τον έχουν ανάγκη, πως τον στηρίζουν με το οποιοδήποτε κόστος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share