Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου (24-25/03)! Ποια Ζώδια πρέπει να προσέχουν;

24 Μαρτίου 2018 15:35
Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου (24-25/03)! Ποια Ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ένα Σαββατοκύριακο φωτιά είναι εδώ! Απλά θα ζεσταθούμε ή μήπως θα μας… κάψει; Πάμε να δούμε τις επικίνδυνες όψεις του ΣΚ, αλλά και ποια Ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αφροδίτη Τετράγωνο με Πλούτωνα: Έρωτας επικίνδυνα εξουσιαστικός…

Η Αφροδίτη στον Κριό, σχηματίζει ένα επικίνδυνο, αν και ομολογουμένως καυτό Τετράγωνο, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυτό το Σαββατοκύριακο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα: Τι πρέπει να κάνεις από σήμερα για να πάρεις επίδομα που αγγίζει τα 1.000 ευρώ!

Οι διαπροσωπικές και κυρίως οι ερωτικές σχέσεις μας χαρακτηρίζονται από λάθος ερωτικές επιλογές και αποφάσεις, σκληρές καταστάσεις και συμπεριφορές, λάθη-πάθη, εμμονές, υπερβολική κτητικότητα, πολλά νεύρα, παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης, καταπιεστικές ζήλιες, ρήξεις, τσακωμούς με κακίες και εγωιστικές ή παράλογες συμπεριφορές στον έρωτα και ιδιαίτερα στον καυγά!

Επικίνδυνη είναι επίσης και η ροπή μας για αλόγιστες οικονομικές σπατάλες και μεγάλα λάθη στην διαχείριση των χρημάτων μας, όπως και πολλές θα είναι οι οικονομικές παρανομίες!

Πλήττονται κυρίως, οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Ήλιος Τετράγωνο με Άρη: Ξεσπάσματα εγωισμού και νεύρα!

Ο Ήλιος στον Κριό και ο Άρης στον Αιγόκερω, Τετραγωνίζουν και φέρνουν εκρήξεις και καυγάδες λόγω παρορμητικού εγωισμού και ανάγκης για επικράτηση!

Έρχονται εντάσεις, τσακωμοί, υπερβολές, ξεσπάσματα, οξυθυμία, επιπόλαιες συμπεριφορές, εγωιστική διάθεση, παράλογα ξεσπάσματα, ανούσια νεύρα και σκληρή ή αναιδή δραστηριότητα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Ανακαλείται μοντέλο αυτοκινήτου που έχουν χιλιάδες Έλληνες! Και αυτός είναι ο λόγος

Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα νεύρα τους και την συμπεριφορά τους, είναι κυρίως, οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share