Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα ζώδια του Σαββάτου, 24/03/2018 by MagicF’Ariel!

24 Μαρτίου 2018 10:29
Τα ζώδια του Σαββάτου, 24/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Σάββατο, όχι τίποτα άλλο να
κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, να ξεκουράσουμε τα μάτια και το σώμα μας, γιατί πραγματικά νιώθω σα να γύρισα από το πεδίο της μάχης..! Και δε βγαίνει το φούμο από το πρόσωπο με τίποτα.. πωωωωω βρε σύμπαν.. τι συμβαίνει; Βιώνουμε το πόλεμο των άστρων;;;

Σήμερα που λέτε η Αφροδίτη με το Πλούτωνα κάτι σκοτεινό μαγειρεύουν, συνεπώς δε βλέπω και τόσες αγάπες και λουλούδια, αντιθέτως έχει ζήλειες πολλές και μπόλικο φαρμάκι. Τα ερωτικά καβγαδάκια έχουν τη τιμητική τους, τα μουτράκια επίσης και ω ναι όλο και κάποιο δάκρυ θα κυλήσει.. Μα είναι κατάσταση αυτή;;;

Ας τη δούμε λίγο αλλιώς τη φάση, ας φτιάξουμε στιγμές έντονου πάθους και ερωτισμού, γιατί μετά από έναν τσακωμό, μια αγκαλιά, ένα φιλί, είναι βάλσαμο ψυχής.. Ας αγαπηθούμε.. τι λέτε;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Επέστρεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εχθές το βράδυ! Χαμός στο αεροδρόμιο (Photos)

φιλάκια..


Κριός
Μέρα πολύ μυστήρια, αφού κάτι θα σας κάνουν και πολύ φανερά μάλιστα για να ζηλέψετε, να εκδηλωθείτε, να δουν πού βρίσκεστε τέλος πάντων! Ερωτικό το βρίσκω το θέμα, αφού καιρό τώρα είστε στο κόσμο σας και με κάποιο τρόπο πρέπει να σας τραβήξουν τη προσοχή! Και επειδή τα θέλετε όλα δικά σας, θα δείξετε μια συμπεριφορά εντελώς αλλοπρόσαλλη. Τα μουτράκια σήμερα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ταύρος
Χρυσά μου παίζει σήμερα να εμφανιστούν διάφορα πρόσωπα μέσα στη ζωή σας, με τον οποιοδήποτε τρόπο, έτσι για να σας δείξουν το τι χάνετε! Να σας μοστράρουν τα πλούτη τους; Τις επιτυχίες τους; Το νέο τους σύντροφο; Κάποιος θέλει να σας τη βγει με κόκκινο, να ζηλέψετε, μπας και αντιδράσετε διαφορετικά! Κρατήστε τα μπόσικα, αδιαφορήστε αθόρυβα και καθόλου επιδεικτικά και αφήστε τους να βράσουν στο ζουμί τους!

Δίδυμος
Ζόρικη η μέρα σας, αφού ένα μαντάτο φτάνει στα αυτιά σας και ανεβάζετε πίεση στο λεπτό! Μπορεί εσείς να το παλεύετε από εδώ και από εκεί και κάποιος άλλος να άκουσε εκείνο το μπράβο ή να έλαβε ένα μπόνους, γεγονός που θα σας εξοργίσει κανονικά! Το χρήμα σας αρέσει και όταν σας ανήκει τότε πεισμώνετε και κακιώνετε κυρίως όταν σας αδικούν. Σήμερα λοιπόν, μια επίθεση θα τη κάνετε και ας είναι λεκτική. Αφήστε τα λόγια, οι πράξεις μιλούν καλύτερα!

Καρκίνος
Μέρα ιδιαίτερα σκοτεινή για το ψυχικό σας τον κόσμο! Ίσως να μη θελήσετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, τα βάζετε με το σύντροφό σας και προκαλείτε εντάσεις από το πουθενά! Το στόμα σας στάζει φαρμάκι και είστε ασυμμάζευτοι ένα πράγμα, όμως επειδή το κάνετε συχνά τώρα τελευταία αυτό, δε νομίζω να περάσει τόσο στα απαλά! Το νου σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε σα τη καλαμιά στο κάμπο και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ!

Λέων
Πώς να ξεφύγετε από το αστρολογικό σημερινό μπουρίνι; Δεν υπάρχει τρόπος για αυτό καλύτερα αντί για καφέ να πιείτε μια βαλεριάνα για να είστε ήρεμοι, όσο γίνεται! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, ο σύντροφός σας, σας προκαλεί, μπορεί να το κάνει επίτηδες, μπορεί και όχι, δεν έχει σημασία και στο χέρι σας είναι να μη παρεκτραπεί η κατάσταση. Πάντως αν βιώσετε εκείνο το deja vu, είναι για να αποδεχτείτε τα λάθη σας και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι!

Παρθένος
Γλυκά μου να φορέσετε σήμερα και εκείνα τα μαύρα τα γυαλιά που έχετε, να μη βλέπουν τα μάτια σας, γιατί το ύφος σας και μόνο είναι κατασκοπευτικό και πολύ περίεργο! Δε πιστεύετε λέξη από ότι σας λένε και επανεξετάζετε το κάθε τι! Και πολύ καλά κάνετε με ανάδρομο Ερμή! Δε βράζουν όλοι οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε το ίδιο το καζάνι, κάποιοι διαφέρουν. Για αυτό και εσείς μη βιαστείτε να κάψετε τα χλωρά μαζί με τα ξερά! Διαχωρίστε τη κάθε περίπτωση!

Ζυγός
Και ξαφνικά κάτι θα σας κάνει ο σύντροφός σας και θα σκάσετε από τη ζήλεια! Βασικά ενώ θέλετε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς του, τη ξεγνοιασιά του, την όρεξη για περιπέτεια, δε θα μπορέσετε, γιατί έχετε άλλες προτεραιότητες ως γνωστόν! Αυτό λοιπόν θα σας στρεσάρει, γιατί δε θα σας ρωτήσουν, απλά θα σας ανακοινώσουν διάφορα και εσείς θα πρέπει ή να πάτε παρέα ή να μείνετε πίσω! Ένας συνδυασμός σας γλυτώνει από τα χειρότερα και στη τελική Σάββατο είναι.. Οι δουλειές από Δευτέρα!

Σκορπιός
Το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μαύρο. Να το φορέσετε σήμερα γιατί ταιριάζει απόλυτα με τη διάθεση σας. Και ξαφνικά θα νιώσετε μυστήρια, γιατί δε σας δίνουν τη σημασία που αποζητάτε και αυτό δε σας αρέσει καθόλου. Ότι σας έχει ενοχλήσει τις μέρες αυτές, θα το δείξτε, θα το πείτε, θα φέρετε τον κόσμο πάνω-κάτω, προκειμένου να βγει από μέσα σας. Επικίνδυνους σας βρίσκω, γιατί ο τρόπος που εκδηλώνεστε είναι περισσότερο εκδικητικός, που σημαίνει πως θα το κάνετε το τσίμπημα του Σκορπιού και ότι προκύψει!

Τοξότης
Τι έχετε πάθει με τα λεφτά σας; Εσείς ποτέ δεν είχατε τόσο μεγάλο κόλλημα! Βλέπετε τι είναι τα αστρολογικά τερτίπια; Μπορεί να φορέσετε και κουστούμι αν το θελήσει το σύμπαν, για τόσο πολύ λέμε! Δε σας βγαίνουν τα κουκιά, απορώ γιατί σκούζετε, αφού από την αρχή του μήνα, η κατάσταση είναι ίδια ίσως και χειρότερη αφού φτάσαμε στο τέλος.. συνεπώς τι γυρεύετε τώρα; Και με τα πολλά και με τα λίγα, γίνεται δουλειά, συνεπώς προσαρμοστείτε και αγκαλιάστε την υπομονή.. Μη ξεσπάτε στο σύντροφό σας!

Αιγόκερως
Πεσμένα τα κέφια, δεν έχετε όρεξη για τίποτα! Είναι αστρολογικό το θέμα, για αυτό μη ψάχνεστε από εδώ και από εκεί για να δείτε το τι φταίει! Προτιμήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, την ησυχία σας και καλύτερα να αποφύγετε τις βόλτες και το πολύ τον κόσμο. Βέβαια, οι ερωτήσεις τύπου τι έχετε και τι συμβαίνει, θα σας ενοχλήσουν αφάνταστα, αφού μπορεί ο παραλογισμός του συντρόφου σας να είναι η αιτία, για ένα νέο σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Καλά από αντίδραση μην αποδεχτείτε τίποτα! Αλλιώς έχει μουρμούρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stradivarius: Το τζιν που θα «αγκαλιάσει» τα οπίσθια σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη!

Υδροχόος
Καλά συγκλονίζομαι με τα περίπτωση τη δική σας, αφού σήμερα όλοι βρίσκονται σε μια κατάσταση πολύ μυστήρια και εσείς καλύτερα από ποτέ! Τυχερή η ημέρα σας κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού θέλετε να σας αγαπούν και να σας το δείχνουν! Δε ξέρω τι μαγικά θα κάνετε, όμως αν πραγματικά γουστάρετε, θα βρείτε τον τρόπο να κάνετε και τους άλλους να γουστάρουν! Στη περίπτωση που αγαπάτε ένα πρόσωπο, διεκδικήστε το, πολιορκήστε το, κάντε το δικό σας!

Ιχθύς
Παράξενη η μέρα σας, ενώ θα ξεκινήσει μια χαρά, μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, επειδή κάποιος δε θέλει να πληρώσει το λογαριασμό. Ναι μεν γίνεστε χαλί να σας πατήσουν, όμως σε καμία περίπτωση δε δέχεστε να σας εκμεταλλεύονται, έτσι επειδή! Ξεκαθαρίστε τη θέση σας, το νου σας στα φιλαράκια που δεν είναι και τόσο φιλαράκια και εννοείται πως το πορτοφόλι και τα μάτια σας! Μη γίνεστε φιλανθρωπικό ίδρυμα για κανέναν λόγο.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share