Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Έτσι αντιδράει το κάθε ζώδιο όταν νευριάζει!

Αν θέλεις να ξεκινήσεις καβγά να είσαι προετοιμασμένη!

24 Μαρτίου 2018 13:10
Ζώδια: Έτσι αντιδράει το κάθε ζώδιο όταν νευριάζει!

H αντίδραση του κάθε ανθρώπου, όπως και η γνώμη του θα είναι ανεξάρτητη με εσένα. Έχεις παρατηρήσει πως ο καθένας σου συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο, όταν εσύ έχεις την ίδια συμπεριφορά. Αυτό, λοιπόν, οι αστρολόγοι το εναποθέτουν στην ημέρα που γεννήθηκες. Το ίδιο συμβαίνει και με ένα τσακωμό. Το κάθε ζώδιο αντιδράει διαφορετικά σε μία αντιπαράθεση, οπότε μην το παρεξηγείς. Διάβασε παρακάτω, για να είσαι προετοιμασμένος!

  1. Ιχθύς

Οι Ιχθύς είναι συναισθηματικοί. Όταν, λοιπόν έχουν νεύρα κλαίνε και σε έναν τσακωμό ζητούν συγνώμη. Μην είσαι πολύ απότομος μαζί του λοιπόν!

  1. Υδροχόος

Αν έκαναν λάθος θα ζητήσουν συγνώμη και θα θελήσουν να μείνουν μόνοι. Αν όμως τους αδικήσεις, τρέχα να κρυφτείς!

  1. Αιγόκερως

Προσοχή! Το να έρθεις σε αντιπαράθεση με Αιγόκερω δεν στο συστήνω. Οι Αιγόκεροι αντιλαμβάνονται ως αδυναμία την οποιαδήποτε αντιπαράθεση που θα ξεκινήσεις απέναντι του. Πατούν επί πτωμάτων και αν ακόμη και αν είσαι ευαίσθητος δεν θα δείξουν έλεος!

  1. Τοξότης

Ο Τοξότης και ο τσακωμός δεν υπάρχει. Ο τοξότης για να αποφύγει έναν τσακωμό είναι ικανός να μην σου ξαναμιλήσει ποτέ. Εσύ θα έχεις νεύρα και αυτός θα έχει γίνει καπνός.

  1. Σκορπιός

Αλήθεια που σκοτώνει. Αν ξεκινήσεις διαμάχη με Σκορπιό να είσαι έτοιμος για σκληρή αντιπαράθεση. Ο Σκορπιός μπορεί να σε προσβάλει πολύ άσχημα και να μην μπορείς να πεις κουβέντα

  1. Ζυγός

Προσβάλλονται εύκολα. Δεν τους αρέσουν τα προβλήματα, οπότε τα αποφεύγουν. Βασίζονται σε φίλους να τους λύσουν τα προβλήματα τους, αλλά παραδέχονται τα λάθη τους!

  1. Παρθένος

Δεν νοιάζονται καθόλου για τα προβλήματα των άλλων και βασικά μένουν απαθείς σε οποιουδήποτε τα προβλήματα. Αν τον πιέσεις όμως δεν θα ήθελες να ξέρεις την συνέχεια!

  1. Λέων

Ο κοινωνικός. Ο Λέοντας έχεις τόσους φίλους που αν ξεκινήσεις αντιπαράθεση μαζί του θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και αυτούς. Αν πάρουν το μέρος σου, θα βρει άλλους!

  1. Καρκίνος

Κλάμα, κλάμα, συγγνώμη, κλάμα! Ο Καρκίνος είναι τόσο συναισθηματικός που θα προσπαθήσει πάση θυσία να τα βρείτε. Αν η συγνώμη σου όμως δεν είναι αληθινή, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σε βγάλει από την ζωή του!

  1. Δίδυμος

Αν ξεκινήσεις αντιπαράθεση με Δίδυμο, θα νευριάσει. Και αν νευριάσει ο Δίδυμος θα μετανιώσεις που ξεκίνησες την οποιαδήποτε συζήτηση! Οι δίδυμοι δεν κρύβονται πίσω από φανταστικούς τοίχους, σου λένε την αλήθεια κατάματα χωρίς δισταγμό.

  1. Ταύρος

Άλλο ένα ζώδιο που δεν αντέχει τους τσακωμούς. Δίνουν τα πάντα σε μια σχέση και όταν κάποιος τους κάνει παράπονα δεν είναι και το καλύτερο τους!

  1. Κριός

Δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη σου, θα σε αγνοήσει πλήρως και θα σου πει να περιμένεις στην σειρά για το κουτί παραπόνων. Αν επιμείνεις και τον εκνευρίσεις άλλαξε ήπειρο!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share