Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 19 έως 25 Μαρτίου 2018! - Τα «πρέπει» και τα «μη»!

19 Μαρτίου 2018 13:58
Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 19 έως 25 Μαρτίου 2018! - Τα «πρέπει» και τα «μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κριέ του 2ου , έρχεται μωρό μου, έρχεται! Τι; Η ερωτική εξομολόγηση/μήνυμα/τηλεφώνημα που τόσο καιρό ήθελες, από αυτόν που ήθελες! Ναι, ναι... και τον πρώην εννοώ…
Τα «ΜΗ»: Κριέ του 1ου, μυαλό δεν βάζεις; Αφού βλέπεις ότι το σύμπαν δεν έχει κέφια για την πάρτη σου, εσύ μου το παίζεις κιόλας μάγκας, τσαμπουκάς και εγωίσταρος; (Κριός του 1ου και ο Παοκ-Ιβάν btw…) Ε μα! Τα θέλει ο οργανισμός σου τελικά… Εσύ πάλι του 3ου, βάζεις σε καραντίνα το μυαλό και οδηγείσαι τυφλά από πάθη, αισθήσεις και καυτά συναισθήματα… Το αποτέλεσμα; Κλάμα… Γι’ αυτό το νου σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ταυράκι του 3ου, βλέπω είσαι αποφασισμένος! Μπράβο σου λοιπόν! Κλείνεις αποτελεσματικά πληγές του παρελθόντος, επιστρατεύεις γοητεία και τσουπ τα καλύτερα στον Έρωτα μόλις ήρθαν και είναι ολοκαίνουργια! Αλλά και εσύ του 1ου, σούπερ! Μηνύματα, γνωριμίες, συναντήσεις και αισιοδοξία συνεχώς! Ε, δεν γίνεται κι αλλιώς! Αφού είναι καλά τα νέα που έρχονται, αγάπη μου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ Ταύρε του 2ου, συνεχίζεις την παράνομη ερωτική δραστηριότητα βλέπω… Και μάλιστα με πρώην… Χμμ…. Σε κόβω για αποκαλύψεις που πονάνε, μικρό μου, γι’αυτό «στρώσε» όσο είναι καιρός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά: Ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ... επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω;

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Διδυμάκι του 1ου, σεξουαλικό μου πλάσμα…. Ναι, αυτή η εβδομάδα αποδεικνύεται παθιασμένη, ερωτική, καυτή, 50 αποχρώσεις του γκρι, ένα πράγμα! Και μετά έχουμε εσένα του 2ου, που θα σκάσει και ο πρώην αλλά και νέες κατακτήσεις, να σε βομβαρδίζουν με μηνύματα και εσένα να τραγουδάς «I’msexyandiknowit»!
Τα «ΜΗ»: Καλά χαλάρωσε λίγο Διδυμάκι του 3ου… Δεν είναι κακό και μια ήρεμη εβδομάδα χωρίς εξελίξεις! Ανήκεις στη μειοψηφία και-πίστεψε με- να χαίρεσαι γι’ αυτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καρκίνε του 2ου, ναι είναι γεγονός! Ένα μήνυμα από το παρελθόν έρχεται και φέρνει τις πρώτες ανοιξιάτικες πεταλουδίτσες στο στομάχι σου! Μια χάρη μόνο… Προχώρησε μόνο αν όντως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου εκτίθεσαι και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο… Εγωισμός, νεύρα, κόντρες και απαιτήσεις, θα έχουν σαν αποτέλεσμα μόνο γυρισμένες σε σένα πλάτες, χρυσό μου! Εσύ του 3ου, κάνεις απανωτά και μεγάλα λάθη και βρίσκεις δικαιολογίες τύπου «Δεν μπορούσα να πω όχι! Με οδήγησε το πάθος μου και η καρδιά μου…» Στο κλάμα σε οδήγησε Καρκινάκι και τώρα θα το διαπιστώσεις!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λέοντα του 2ου, η φάση είναι «Με διεκδικεί ο πρώην, ο νυν και ένας καινούργιος» και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω! Μια χαρά σε βρίσκω μαναράκι! Εσύ πάλι του 3ου, είσαι σε μία ανανεωτική σεξουαλική φάση! Ναι, έχεις τις ορεξούλες σου, αλλά και το ταλέντο και την γοητεία να τις… ικανοποιήσεις! Μην μένεις λοιπόν μόνο στα.. ερωτικά όνειρα που σε ξυπνάνε τα βράδια… Πονηρούλι…
Τα «ΜΗ»: Λιονταράκι του 1ου, είσαι ένα κουκλί, έχασες και μερικά κιλάκια νομίζω κορμάρα μου, αλλά γιατί παραμελείς έτσι τον Έρωτα; Το έχεις ρίξει στη δουλειά και στις υποχρεώσεις και ξεχνάς το πιο σημαντικό: Τον Έρωτα!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Μοναστηράκι: Γιατί εμφανίστηκαν γυμνόστηθες γυναίκες;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παρθένε του 1ου , γοητεύεις μωρό μου, γοητεύεις και το απολαμβάνεις! Πάθος, διασκέδαση και ρομαντισμός φουλαριστός! Διεκδικείς και κατακτάς! Απλά τα πράγματα! Αλλά και εσύ του 3ου, «ντύθηκες» κελεπούρι και σε κυνηγούν γαμπροί και νύφες! Δεν είν’ κακό, καθόλου κακό…
Τα «ΜΗ»: Παρθένε του 2ου, άστο καλύτερα… Κοίτα εκεί που τα έχεις κάνει μαντάρα σε υποχρεώσεις και δουλειά και άσε τον Έρωτα αυτήν την Εβδομάδα!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ζυγέ του 2ου, η επανασύνδεση είναι εδώ! Επιστρέφει ο άσωτος πρώην, μετανιωμένος και έτοιμος να τα διορθώσει όλα! Άρπαξε την ευκαιρία μωρό μου λοιπόν!
Τα «ΜΗ»: Ζυγέ του 1ου εσύ θα έλεγα αντιθέτως, μακριά από πρώην… Το πάθος σου σε οδηγεί σε κινήσεις που θα μετανιώσεις αργότερα… Εσύ γλυκό μου του 3ου το νου σου, εγωισμοί, ζήλιες και λάθος παθιασμένες σχέσεις «σκοτώνουν», δεν αναζωογονούν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σκορπιέ του 3ου, ρίχνεις μαύρη πέτρα και πέφτει πάνω στο κεφάλι όποιου σε πλήγωσε στο παρελθόν και εσύ είσαι στα καλύτερα σου ερωτικά και αυτό φαίνεται! Είσαι και εσύ του 1ου δεκαημέρου, που δεν σταματάει ούτε αυτήν την εβδομάδα να χτυπάει το τηλέφωνο σου από ερωτικές κλήσεις και μηνύματα! Αχ… Και τι γράφουν αυτά τα μηνύματα, τι!
Τα «ΜΗ»: Σκορπιέ του 2ου , πως θα σου φαινόταν το… σεξ με έναν πρώην αυτήν την εβδομάδα; Πες ναι μόνο αν θες να μείνεις εκεί… Γιατί για επανασύνδεση δεν το «κόβω»…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο…. το παρελθόν επιστρέφει, σε διεκδικεί, σε πολιορκεί… Έτοιμος για το «ξανά μαζί», λοιπόν;
Τα «ΜΗ»: Τοξότη του 1ου , αντί να τσακώνεσαι για ζήλιες και ισχυρογνωμοσύνες, δεν βγάζεις καλύτερα όλη την ενέργεια σου στην κρεβατοκάμαρα;; 3oδεκαήμερο από εξελίξεις, όχι πολλά πράγματα, απλά το νου σου λίγο στα λόγια σου… Δεν θες να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Και Σώζων και Παλαίστρος και Χάρος; Καλύτερα να τον έλεγαν σκουληκομυρμηγκότρυπα!" Το Twitter γλεντά τους νέους παίκτες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο τι γίνεται;;;; Πάρε-δώσε με τον πρώην βλέπω… Με την ευχή μου πουλάκι μου! Αν αξίζει, γιατί όχι;
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, δεν φτάνει που δεν σε βοηθά η τύχη, κάνεις και εσύ τις γκάφες σου από πάνω! Μα είναι τώρα καιρός για κόντρες, καυγάδες, εγωισμούς και ρίσκα;; Έλεος! Καλά εσύ του 3ου ότι να’ναι έτσι; Πόσες φορές θα σου πω πουλάκι μου μακριά από σχέσεις που στηρίζονται στην τοξικότητα ή το πάθος; Κάτω τα χέρια αυτές τις μέρες από αυτόν τον τζιζ Έρωτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Υδροχόε του 2ου μπορείς άνετα να οργανώσεις ένα πάρτι! Καλεσμένοι νυν, πρώην και wannabe, να σε παρακαλάνε και να προσπαθούν να σε κατακτήσουν! Αυτά είναι!
Τα «ΜΗ»: Υδροχόε του 1ου θέλει υπομονή η εβδομάδα και κυρίως ησυχία… Μπερδεμένα συναισθήματα, φοβίες, υπόγειες σκέψεις και άγχη σε ταλαιπωρούν… Ασ’την να περάσει και μετά θα δεις ότι θα έρθουν τα καλύτερα! Εσύ του 3ου πιο ζεν σε βλέπω αυτές τις μέρες, απλά το νου σου σε ένα πράγμα μόνο! Όχι στα μπερδέματα φιλίας και έρωτα… Δεν θα σου βγει σε καλό!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, επιτέλους! Ξεκινά μία ολοκαίνουρια περίοδος ερωτικά που όλα τα κακώς κείμενα διορθώνονται και νέα καλύτερα έρχονται σταδιακά! Άντε, τυχεράκια… Αλλά είσαι και εσύ του 1ου με φουλαρισμένη γοητεία και δυναμισμό για να κάνεις και εσύ την μεγάλη αλλαγή που τόσο καιρό ήθελες! Όνειρα πραγματοποιούνται Ψαράκι μου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ, αγαπητό 2ο δεκαήμερο αν αποφύγεις κτητικότητα, απαιτήσεις και εγωισμό, έρχεται μία ερωτική εξομολόγηση από το παρελθόν!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share