Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Πώς αντιδρά το καθένα στην προδοσία!

15 Μαρτίου 2018 13:24
Ζώδια και σχέσεις: Πώς αντιδρά το καθένα στην προδοσία!

Προδοσία ένα πιάτο που όπως λένε τρώγεται κρύο, όμως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...

Ποιος είναι αυτός που στην ζωή του δεν βίωσε έστω και μία στιγμή την δυσάρεστη εμπειρία από προδοσία ενός φίλου, ενός έρωτα, ενός γάμου, ή ακόμα και μίας συνεργασίας... ΚΑΝΕΙΣ!

Μπορεί ο κάθε ένας να νιώθει ότι η προδοσία που έζησε ήταν μεγαλύτερη , στην ουσία όμως το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο και μία αλήθεια είναι ότι όλοι μας έχουμε πονέσει επειδή προδόθηκαν τα συναισθήματά μας.

Δες στο παρακάτω άρθρο πώς αντιδρά κάθε ζώδιο στην προδοσία! Σου προτείνω να διαβάσεις και το ζώδιο του ωροσκόπου σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Έσκασε τώρα η μεγάλη ανατροπή! Αυτός είναι τελικά ο παίκτης που έχει αποχωρήσει ήδη και βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Κριός
Ο πολεμοχαρής Κριός στα λέει χύμα και τσουβαλάτα για να ξεδώσει και να του φύγει ο θυμός και η ένταση ... Δεν θα σου χαρίσει κάστανο, αλλά θα εκτονωθεί για όλη την προδοσία που του έκανες. Ότι και να του έχεις κάνει, όσο και να έχει θυμώσει... το σίγουρο είναι ότι πολύ γρήγορα θα ξεθυμάνει και θα του περάσει το συμβάν!

Ταύρος
Ο Ταύρος το κρατάει Μανιάτικο και δεν μπορεί να συγχωρήσει την προδοσία ... Όταν την ανακαλύψει μάλιστα γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο και δεν μπορεί κανείς να αναγνωρίσει πώς είναι δυνατόν αυτός ο ήρεμος, σταθερός και καλόβολος άνθρωπος να αντιδρά με αυτό τον τρόπο! Ωστόσο,μετά την προδοσία ο Ταύρος μελαγχολεί, κλείνεται στον εαυτό του και στην συνέχεια δεν εμπιστεύεται εύκολα.

Δίδυμος
Σιγά μην κλάψω, σιγά μην πληγωθώ σκέφτεται και τραγουδά ο Δίδυμος όταν ζει ένα περιστατικό προδοσίας... Μα συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια, ας πρόσεχα λέει ... και αμέσως γυρίζει σελίδα και πάει παρακάτω χωρίς να δώσει ιδιαίτερη έκταση στο θέμα ... Φυσικά είναι από τους τύπους που δεν κρατά κακία και δίνει πάντα δεύτερες ευκαιρίες.

Καρκίνος
Προσοχή Δαγκώνει... Αυτή ακριβώς θα μπορούσε να είναι ο τίτλος περιγραφής του Καρκίνου ο οποίος έχει γευτεί το κρύο πιάτο της προδοσίας. Πληγώνεται, τα βάζει πρώτα με τον εαυτό του, μετά με τον άνθρωπο που τον πρόδωσε και αρνείται να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι κάποιος του πρόδωσε την καρδιά και το συναίσθημα... Μένει κολλημένος στο παρελθόν και δεν συγχωρεί εύκολα ...

Λέων
Είναι δυνατόν να προδοθεί ο Βασιλιάς;;; Μα υπάρχει κάποιος που μπορούσε να προδώσει τον έναν και μοναδικό Λέοντα;;; Κι όμως ακόμα και ένα Λιοντάρι έχει ζήσει την προδοσία .. Πώς αντιδρά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δείχνει σε όλους ότι δεν τρέχει κάτι και ότι είναι μία χαρά ... Προσπαθεί με έμμεσο τρόπο να πάρει την εκδίκησή του παρουσιάζοντας ότι δεν του καίγεται καρφάκι ... Μέσα του ωστόσο βράζει σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, με τον εγωισμό του να έχει τσαλακωθεί και να έχει πέσει στα τάρταρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο: Θανατηφόρο τροχαίο σε σήραγγα! "Πάγωσαν" μόλις έμαθαν την ταυτότητα του νεκρού!

Παρθένος
Στην περίπτωση του ζωδίου της Παρθένου τα πράγματα είναι λυτά και απόλυτα ξεκάθαρα. Όταν ένας Παρθένος φάει την προδοσία στο πιάτο η πρώτη αντίδραση (την οποία και θα συνεχίσει) είναι να το ρίξει στην εργασιοθεραπεία. Δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να κλάψει, να πονέσει ή να οδηγηθεί σε υπερβολές. Θα ανασυγκροτηθεί ψυχολογικά βάζοντας την ζωή του και πάλι σε μία σειρά.

Ζυγός
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ειδική περίπτωση ζωδίου ... Τι εννοώ; Μα φυσικά ο Ζυγός αν προδοθεί θα πλαντάξει στο κλάμα, θα νιώσει ότι ήρθε η συντέλεια, δεν θα τον πειράξει τόσο η προδοσία όσο το γεγονός ότι έχασε έναν άνθρωπο από κοντά του ... Ανάμεσα στο δάκρυ και τους γοερούς αναστεναγμούς, άμεσα θα πάρει το τηλέφωνο στο χέρι αναζητώντας την πρώτη εύκαιρη παρηγοριά ... Την άλλη μέρα είναι περδίκι (αφού βρήκε αντικαταστάτη)

Σκορπιός
Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον εκδικητικό του Ζωδιακού, τον Σκορπιό που το χειρότερό του είναι να τον προδώσουν ... Δεν εμπιστεύεται εύκολα, είναι καχύποπτος, κρατά πάντα κρυφά χαρτιά έτσι λοιπόν ανακαλύπτει την προδοσία αρκετά γρήγορα, παρόλα αυτά του είναι ασήκωτη και ασυγχώρητη! Τι κάνει;;; Σου ρίχνει το δόλωμα ότι όλα είναι καλά, προσποιείται ότι δεν ξέρει τίποτα και ... στην φέρνει πισώπλατα με τον πιο άσχημο τρόπο!

Τοξότης
Ας φιλοσοφήσουμε λίγο την προδοσία ... σκέφτεται ο Τοξότης όταν ο φίλος, ο εραστής ή ο συνεργάτης τον προδώσουν! Σιγά μην τα βάψει μαύρα ο αισιόδοξος και κεφάτος του Ζωδιακού ... Αμ δε ...! Είναι της άποψης ότι ακόμα και η προδοσία είναι μία σημαντική εμπειρία που κάθε άνθρωπος πρέπει να ζήσει, για να ξέρει μετά τι πρέπει να προσέχει ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Power of Love! Σε σχέση με εφοπλιστή η Στέλλα Μιζεράκη! Γιατί κοροϊδεύει τον Πάνο και γιατί μπήκε στο παιχνίδι!

Αιγόκερως
Η προδοσία για τον Αιγόκερω συνεπάγεται με τιμωρία και η καλύτερη όλων των τιμωριών είναι η απαξίωση, η αδιαφορία και η πλήρη διαγραφή! Όταν ένας Αιγόκερως βιώσει την δυσάρεστη εμπειρία της προδοσίας λέει «τέλος» και το εννοεί ! Όσο και να πονάει δεν θα το δείξει, βάζει τα όρια του και πηγαίνει παρακάτω, κουβαλώντας στην πλάτη του το βάρος της ευθύνης που είχε ο ίδιος για την προδοσία που βίωσε...

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι γνωστό ότι έχει προοδευτικό μυαλό και είναι πάντα μπροστά σε όλα ....Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι μπορεί να αποδεχθεί ή και να συγχωρέσει εύκολα την προδοσία. Όταν του βγαίνει στην επιφάνεια πληγώνεται και αντιδρά σπασμωδικά, εκρηκτικά ... αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο είναι η προδοσία από φιλικό πρόσωπο. Όταν του περάσει μπορεί να συγχωρέσει να δώσει ξανά μία ευκαιρία ... δεν σημαίνει όμως ότι έχει ξεχάσει πώς τον έκανες να νιώσει.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς δύσκολα μπορεί να παραδεχθεί και να αποδεχθεί το γεγονός ότι προδόθηκε ... Συνήθως είναι ο τελευταίος που το παίρνει πρέφα γιατί είναι από τους καλοπροαίρετους ανθρώπους που ζει στο δικό του ροζ συννεφάκι όταν αγαπά έναν άνθρωπο ... Όταν το ανακαλύπτει, ζει το δράμα του, κλαίει και οδύρεται γρήγορα όμως ξεγλιστρά από τα δύσκολα και ... πάει παρακάτω!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share