Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακου 24 και 25 Φεβρουαρίου! - 5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις!

23 Φεβρουαρίου 2018 12:35
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακου 24 και 25 Φεβρουαρίου! - 5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις!

Δες τις ερωτικές προβλέψεις των Ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 24 και 25/2, από την Ανδριάννα Σαρρή...

Αυτό το Σαββατοκύριακο η ερωτική επιτυχία θα υπάρξει αν αποφύγεις 5 πράγματα:
Ψευδαισθήσεις, λάθη-πάθη, ρήξεις, ψέματα και ορμητικότητα!

Πως θα σε επηρεάσουν οι όψεις του Σαββατοκύριακου;

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Κι επιτέλους, αυτό το ΣΚ τα βρίσκεις με τον εαυτό σου! Ναι, ξέρεις τι θες και τι νιώθεις και ναι, αν πρόκειται για έναν απαγορευμένο έρωτα, η επιτυχία θα είναι σίγουρη, αφού υπάρχει επαφή, επικοινωνία και τρυφερή εξέλιξη!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ένας απαγορευμένος έρωτας θα σε απασχολήσει μεν θετικά, αλλά προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε λάθος πάθη που αργότερα ίσως σε πληγώσουν. Άκου τη διαίσθηση σου και μην πιστεύεις τα πάντα που σου λένε! Απόλαυσε έναν έρωτα κρυφό και απόλυτα γοητευτικό χωρίς να επενδύσεις σε αυτόν και χωρίς να ρισκάρεις να αποκαλυφθείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στην Βέροια: 39χρονη έγκυος στο τρίτο της παιδί έχασε τη ζωή της από ιατρικό λάθος! (video)

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η μεγάλη θετική αλλαγή που περίμενες στον έρωτα! Ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται για να μείνουν και να σου αλλάξουν τα δεδομένα!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην μπερδεύεις την φιλία με τον έρωτα και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις, όπως κάνεις συνήθως! Μην λες τα πάντα σε φίλους όμως… Κράτα και κάτι για σένα! Μην νομίζεις ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι τους πάντες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σταθεροποιείς την ερωτική σου ζωή και είσαι πιο γοητευτικός από ποτέ! Ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές δεν ήθελες; E, ήρθε η ώρα να σε σέβονται και να σε θαυμάζουν!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Καριέρα και έρωτας μπλέκονται επικίνδυνα και η γκάφα παραμονεύει αν δεν προσέξεις. Επιπλέον εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου γοητεία και προστατεψε την! Μην παρασύρεσαι σε πράξεις που θα βλάψουν την σταθερότητα της ερωτική σου ζωής επειδή είσαι απλά στον… αισιόδοξο κόσμο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ώριμη και προσγειωμένη αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει αυτό το ΣΚ και πετυχαίνεις στόχους με μία σου λέξη! Επαφές, μετακινήσεις, ραντεβουδάκια, ταξίδια και νέες γνωριμίες, ευνοούνται ιδιαίτερα!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν θέλω ν η ώριμη αισιοδοξία να γίνει… υπέρμετρη! Η υπερβολική σιγουριά και η απληστία θα σε κάνει κακό παιδί και μάλλον ανώριμο απέναντι στους στόχους σου!

ΛΕΩΝ

Θες πάθος και ερωτισμό αλλά ποιοτικό και απόλυτα ικανοποιητικό! Ναι αυτό το ΣΚ προβλέπεται καυτό και κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, αν χρησιμοποιήσεις σωστά την πειθώ σου!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η… πονηρή εύνοια, θα ισχύσει μόνο αν δεν παρασυρθείς σε ερωτικές παρανομίες, ευπιστία ή τσακωμούς λόγω παράλογης ζήλιας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ναι ναι! Αυτό το ΣΚ μπορείς να επιδιώξεις την επισημοποίηση ή την έναρξη μίας σταθερής ερωτικής σχέσης!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι στην εξαπάτηση του συντρόφου ή ακόμα και στην εξαπάτηση του ίδιου σου του εαυτού, ότι όλοι είναι έντιμοι απέναντι σου! Σε θέλω και σωστό και υποψιασμένο συντροφικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Survivor 2: Ο δεύτερος επώνυμος άντρας που μπαίνει στο παιχνίδι! Ο πιο περιζήτητος εργένης...

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα γίνεται παραμυθένια και γλυκιά σαν εσένα!Εκμεταλλεύσου το διήμερο για την βελτίωση της εμφάνισης σου, που θα φέρει θαυμαστές στα πόδια σου!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην μπλέκεις προσωπική ζωή με δουλειά και μην παρασύρεσαι σε λάθη λόγω του… γεμάτο ερωτισμό σώματος σου! Οργάνωσε τα ερωτικά σου σχέδια αν θες να τα πετύχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θες ποιοτικό έρωτα; Θα τον έχεις! Θες ουσιαστικές κατακτήσεις; Θα τις έχεις! Έρωτας, φλερτ, έντονα πάθη, κατακτήσεις και διασκέδαση. Πέρνα όμορφα και ερωτικά, χωρίς να χάσεις το όριο σου και τα «πρέπει» σου, σταθεροποιώντας την ερωτική σου ζωή όπως εσύ θες!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπορεί να έρχονται ρομαντικές και παραμυθένιες ερωτικές στιγμές, αλλά η απληστία και η έπαρση σου, μπορεί να προκαλέσουν ερωτικά επικίνδυνα μπερδέματα ή και ρήξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήπως θες τον.. πρώην; Ε ναι, αυτό το ΣΚ, Μία υπόθεση από το παρελθόν, επιστρέφει και μπορείς τώρα να διορθώσεις όλα τα προβλήματα!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία για επανασύνδεση, οφείλεις να μην παρασύρεσαι από πάθη ή ψευδαισθήσεις που αφορούν εκείνο το πρόσωπο από τα παλιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ερωτικές επικοινωνίες αυτό το ΣΚ –και θα είναι και πολλές- φουλάρουν ωριμότητα, ευστοχία και ουσία. Έτσι, πετυχαίνεις αυτά που επιθυμείς είτε με μήνυμα, είτε με συνάντηση, είτε σε συζήτηση!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι σε εγωισμούς στην επικοινωνίες σου, όχι στη ευπιστία και φυσικά ένα μεγάλο όχι στα ψέματα! Πρόσεξε παρορμητικές συμπεριφορές και εκρήξεις σε ερωτικές επαφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το νου σου αυτό το ΣΚ! Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Γίνεσαι ωριμότερος αλλά και πιο αισθησιακός και έτσι μπορείς να πετύχεις όλους τους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Συγκράτησε τη ζήλια σου, τις υπερβολικές απαιτήσεις και προσδοκίες σου αλλά και την απληστία σου την ερωτική!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Κι όμως, η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά του Ant1! Εσείς την θυμάστε;

ΙΧΘΥΣ

Οι προσπάθειες σου- επιτέλους- αποδίδουν καρπούς στον Έρωτα! Ευκαιρία για νέα ουσιαστικά ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις, που θα φέρουν μακροπρόθεσμα και μόνιμα αποτελέσματα στις ερωτικές σου επιθυμίες!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μοιραίοι έρωτες έρχονται και ίσως κάποιοι από αυτούς, αποδειχθούν λάθος. Φρόντισε να επιστρατεύσεις λογική πριν από κάθε κίνηση σου στον έρωτα, γιατί ακόμα μια φορά παρασύρεσαι σε ψευδαισθήσεις και πάθη που σε απογοητεύουν!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share