Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας 23/02 - Το Σαββατοκύριακο κρύβει εκπλήξεις!

23 Φεβρουαρίου 2018 09:27
Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας 23/02 - Το Σαββατοκύριακο κρύβει εκπλήξεις!

Ρίξε μια ματιά στα σημερινά αστρολογικά tips για να ξέρεις τι σε περιμένει!

Κριέ, η ενέργεια σου είναι μεταδοτική και το γνωρίζεις, προσπάθησε να την μεταδόσεις στα σωστά άτομα.

Ταύρε, σήμερα τα σχέδια σου θα αλλάξουν παίρνοντας μία πιο ευχάριστη τροπή από αυτή που είχες προγραμματίσει.

Δίδυμε, ξεκαθάρισε τα πράγματα στο μυαλό σου πρώτα πριν μιλήσεις σε αυτό το κοντινό σου πρόσωπο που θέλει τη συμβουλή σου.

Καρκίνε, είσαι αρκετά ευερέθιστη αυτές τις μέρες και αυτό οφείλεται στο άγχος σου, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην σκεφτεις τις υποχρεώσεις σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Κι όμως, η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά του Ant1! Εσείς την θυμάστε;

Λέοντα, όλοι τριγύρω σου θέλουν να καταλάβουν πως τα προλαβαίνεις όλα, η αλήθεια είναι πως έχεις κουραστεί το τελευταίο διάστημα, προσπάθησε να κάνεις ένα διάλειμμα.

Παρθένε, έχεις ήδη σκεφτεί πως θα ήταν η ιδανική ζωή για εσένα και έχεις αρχίσει να την προγραμματίζεις, μην σταθείς σε πιθανά εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσεις.

Ζυγέ, σήμερα έχεις μία νοσταλγική διάθεση που θα σε κάνει να αναζητήσεις παλιά λευκώματα και φωτογραφίες, θυμήσου ότι το παρελθόν δεν μπορεί να γυρίσει και αποδέξου τα πράγματα ως έχουν.

Σκορπιέ, αυτά που επιθυμείς να έχεις είναι συνήθως είναι αυτά για τα οποία πρέπει να αγωνιστείς, κάνε το πιο εύκολο στον εαυτό σου αυτή τη φορά και χαλάρωσε στο παρόν και αυτά που έχεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Το μαύρο τζιπ που ακολουθούσε η 44χρονη - Ποιοι την οδήγησαν τελικά στον θάνατο;

Τοξότη, η σημερινή μέρα σου επιφυλάσσει πολλή διασκέδαση και ίσως κάποια ευκαιρία για δουλειά θα είναι η αφορμή.

Αιγόκερε, κάποιες φορές παραβλέπεις κάποια σημάδια όταν συμπαθείς κάποιον, σήμερα προσπάθησε να είσαι αντικειμενική στα γεγονότα ανεξάρτητα από το ποιος τα προκάλεσε.

Υδροχόε, το να ακολουθείς αυτό που κάνουν όλοι δεν είναι του στιλ σου, σε περίπτωση όμως που θεωρήσεις πως μία πρόταση είναι ενδιαφέρουσα θα την σκεφτείς χωρίς να το υπολογίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στην Βέροια: 39χρονη έγκυος στο τρίτο της παιδί έχασε τη ζωή της από ιατρικό λάθος! (video)

Ιχθύ, φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση σήμερα αλλά και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου σε σημαντικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν.

Πηγή: joytv.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share