Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel!

15 Φεβρουαρίου 2018 10:50
Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel!

14/02 – 20/02/18
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι βροχερό πρωινό, πάει έφυγε και η γιορτή του Έρωτα, από σήμερα έχουμε να
αντιμετωπίσουμε την έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, έντονος ο συναισθηματικός μας ο κόσμος πολύ!

Αρκετοί θα προτιμήσετε ένα μικρό ταξιδάκι, έτσι για να αλλάξετε παραστάσεις και να ανανεωθεί η σχέση σας.

Όμως ο Άρης βάζει εμπόδια, αφού δε του αρέσουν και τόσο οι γλυκανάλατες οι καταστάσεις. Προσοχή στις 17, μέρα ζόρικη για όλο τον κόσμο. Προτιμήστε το σπιτάκι σας, τους δικούς σας τους ανθρώπους, την ηρεμία σας, γιατί το ψέμα και η εξαπάτηση έχουν τη τιμητική τους..

Βέβαια, πλησιάζουν τα καρναβάλια, να και ένα διάστημα που κάποιοι θα προτιμήσουν τις μάσκες, ο Ποσειδώνας παίζει δυνατά το παιχνίδι του, τις πιο κατάλληλες ημέρες. Να τις φορέσετε, αν είναι να εκφραστείτε με άνεση μεγάλη, όμως όταν έρθει η στιγμή, να τις βγάλετε, για να δουν τα μάτια σας, να δουν την αλήθεια που κρύβεται μέσα τους..

Τι σας λέω πρωινιάτικο.. φρου φρου και αρώματα και μεταξωτές κορδέλες..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love : Η παίκτρια που ήταν παρατράγουδο στην Αννίτα Πάνια και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι!

Κριός
Τις μέρες αυτές τιμάς τη γιορτή των ερωτευμένων με κάθε τρόπο! Το σύμπαν στις 14 και 15, ως δια μαγείας, φέρνει ένα πρόσωπο στη ζωή σου, φλερτάρεις έντονα και ξεσηκώνεσαι σα μικρό παιδί. Να προσέχεις στις 17 γιατί ο Άρης προκαλεί πολλές αναποδιές και μπορεί να σου συμβεί το οτιδήποτε! Έχεις μια επαναστατική διάθεση από τις 18 μέχρι και τις 20! Προτιμάς τα ραντεβουδάκια σε μέρη διακριτικά και πολύ ήσυχα! Δε χρειάζεται να γνωρίζουν πολλά για σένα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share