Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κάνε δικό σου τον ατίθασο Κριό με αυτά τα κόλπα!

12 Φεβρουαρίου 2018 22:47
Κάνε δικό σου τον ατίθασο Κριό με αυτά τα κόλπα!

Το να γοητεύσετε έναν Κριό δεν είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς είναι πάντα πρόθυμος… να συνεργαστεί. Το πρόβλημα είναι πώς θα καταφέρετε να τον κρατήσετε στη ζωή σας περισσότερο από μερικές μέρες. Για να το κατορθώσετε, πρέπει αναγκαστικά να καταφύγετε στο μυστήριο και εν ανάγκη και στη φυγή. Πολεμοχαρής φύση, ο Κριός δεν διασκεδάζει με το να αποκτήσει απλά ένα πράγμα. Πρέπει να επιτεθεί και να το κατακτήσει. Πρέπει να μπορεί να πιστέψει ότι γκρέμισε τα τείχη της αντίστασης –πραγματικά ή φανταστικά – με τις ίδιες τους τις δυνάμεις. Γι’ αυτό, όσο περισσότερες δυσκολίες αντιμετωπίζει, τόσο μεγαλώνει το πείσμα του. Φτάνει να μην τραβήξετε το παιχνίδι πέρα από τα όρια της υπομονής του, που δεν είναι μεγάλη. Αν βαρεθεί τη συγκεκριμένη πολιορκία, την εγκαταλείπει ξαφνικά για να εκπορθήσει άλλο οχυρό…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Η Μαρίνα "άδειασε" τον Σάκης Τανιμανίδη (Βίντεο)

Η τυχοδιωκτική φύση του πάλι τον κάνει να έλκεται απ΄ οτιδήποτε εμπεριέχει κίνδυνο. Για να τον κατακτήσετε, λοιπόν, προτείνετέ του μια αναρρίχηση στο Κιλιμάντζαρο, μια πτήση «χανγκ-γκλάιντινγκ», μια εκδρομή καβάλα σε στρουθοκαμήλους: θα διασκεδάσει πολύ και σίγουρα θα εκτιμήσει την πρωτοβουλία σας. Το να τον ακολουθείτε όμως, έστω και με το δικό σας πρόγραμμα, έχει συνέπειες μεγάλης κούρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Η Μελίνα καρφώνει ξανά την Ροδάνθη! "Θα μείνεις έξω από το αγώνισμα όλες τις ημέρες καθόσουν!"(Βίντεο)

Ένα άλλο κόλπο για να κρατήσετε στραμμένη πάνω σας την προσοχή του Κριού είναι η μεταμόρφωση: π.χ. σήμερα να ντυθείτε οδαλίσκη και να του κάνετε επίδειξη ανατολίτικων χορών, αύριο να μετατραπείτε σε γυναίκα-πανκ, μεθαύριο σε παρθενική κόρη. Η μανία του Κριού για καινοτομίες θα ικανοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, όσο και η ακόρεστη δίψα του για κατάκτηση: Θα έχει την εντύπωση πως δεν κατέκτησε μόνο μία γυναίκα αλλά πολλές, κι αυτό θα τον κάνει ίσως για μια ολόκληρη εβδομάδα να μην ενδιαφερθεί για άλλες κυρίες. Ο δρόμος για την κατάκτηση ενός Κριού είναι πάντα δύσκολος και παρόλο που τον αφορούν οι σχέσεις του με τους άλλους και ο έρωτας γενικά, φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει το δικό του εγώ.

Πηγή:Fay's Book

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share