Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο... & οι τσαχπινιές της by MagicF’Ariel!

4 Φεβρουαρίου 2018 12:41
Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο... & οι τσαχπινιές της by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε σκόνταψα πάνω στην Αφροδίτη και αναρωτήθηκα, πού να βρίσκεται άραγε;

Είχα ξεχάσει, ήθελα να ξεχάσω, να όμως που οι μέρες που διανύουμε είναι ιδανικές για να κάνει εκείνη τις τσαχπινιές της και εμείς.. αχ εμείς.. να ανεβάσουμε πυρετό, μια και έξω..!

Εννοείται πως τα ζώδια που άμεσα επηρεάζονται από την επίσκεψη της Αφροδίτης στον Υδροχόο, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και φυσικά οι Υδροχόοι. Μα τι έπαθε το σύμπαν στα καλά τα καθούμενα, νιώθω πως μας έβαλε στο μάτι.. εμάς του σταθερού σταυρού!

Και επειδή μου αρέσει πρώτα να ζω το αστρολογικό γεγονός και μετά να γράφω, ε λοιπόν η Θεά Αφροδίτη, τι να κάμει η έρημη, όσο και να θέλει να βοηθήσει με τα ερωτικά της τα φίλτρα, αν βρίσκεται στο λάθος ζώδιο, καταστροφή! Τι να λέμε τώρα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει απόψε στο αγώνισμα και ο "εμφύλιος"!

Και τώρα που κάνει επίσκεψη στον Υδροχόο.. ένα ανέμελο, αεράτο και πολύ ανεξάρτητο ζώδιο, βρήκε την ευκαιρία να κάνει τσαχπινιές, τσαλιμιές και αφήστε η κόλαση, να εδώ παρά δίπλα προσμένει με αγωνία τους νέους της επισκέπτες..

Κάτι δε πάει καλά μέρες τώρα, μας έστειλε το Φεγγάρι αδιάβαστους, ο Υδροχόος ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει..
Αυτό ήταν θα τραβήξω τις κοτσίδες μου..!!!

Θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο διακριτικά γίνεται, μη παρεξηγηθώ κιόλας! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, μας κάνει πεταλουδίτσες, μες στο καταχείμωνο. Πολύ φλερτ, χαμόγελα, πονηρές ματιές, ζούμε το εδώ και τώρα, σαν να μην υπάρχει αύριο και ότι προκύψει, όπως προκύψει. Και εντάξει για τις ελεύθερες ψυχές, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθούν σε αυτό το άτακτο παιχνίδι και όσοι βρίσκονται σε μια άλλη κατάσταση. Αντισταθείτε στο πειρασμό, οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές! Ωραία τα μυστικά, τα αθώα όμως.. Do not enter.. πώς αλλιώς να το πω;;;

Αύριο λοιπόν, στις 4/2 η Αφροδίτη ξεγελιέται από τον Δια, από τη μια την αγαπάει και τη θαυμάζει, από την άλλη τη κατσαδιάζει για τις αταξίες της. Συνεπώς, τι μέρα είναι αύριο; Γεμάτη από έντονα συναισθήματα. Το θέμα πιο είναι; Πώς θα είναι μυστήρια πολύ, γιατί ξαφνικά κυρίως τα πρωταγωνιστικά ζώδια, θα θελήσουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Δε θα ρωτήσουν, απλά θα το κάνουν.
Και ανεξάρτητα από το οτιδήποτε, μια απλή ήρεμη Κυριακή, να γίνει μια μαγική ημέρα, όπου αρκετοί θα διασκεδάσουν, θα φλερτάρουν, θα παίξουν δυνατά με τον έρωτα, μέχρι το πρωί και ότι προκύψει.. Να το δω αυτό.. και τίποτα άλλο στο κόσμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Βόμβα: Ο Θοδωρής Θεωδορόπουλος έκανε σχέση στον Άγιο Δομίνικο με την...

Έχω την εντύπωση πως τις μέρες αυτές, θα τα δώσουμε όλα για όλα, στο βωμό του έρωτα και φαντάζομαι πως αρκετοί θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους και θα κάνουν το πρώτο βήμα. Με την ευχή μου, γιατί ο έρωτας πρέπει να είναι φανερός, να τον ζεις κάθε στιγμή, να το απολαμβάνεις μέχρι τελευταίας σταγόνας.. και όσο κρατήσει.. Δίχως ταμπέλες, δίχως περιορισμούς, όσο η φλόγα καίει.. Οι τσαχπινιές της Αφροδίτης.. και του Υδροχόου.. Να χαρώ εγώ μαγεία.. ! Συγκλονίζομαι!

..και θα πω έτσι λίγα λογάκια .. στα αγαπημένα μου τα ζωδιάκια.. έτσι επειδή..


Ταύρος
Ούτε έρωτας, ούτε αγάπες, ούτε λουλούδια! Νομίζω πως η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, έπεσε κουφέτο στη περίπτωσή σας, αφού τι σας έχει απομείνει; Εργασία και χαρά! Και αυτό να μη παίζει, τις μέρες αυτές, τα δίνετε όλα στη δουλειά σας, το παλεύετε, ευκαιρίες υπάρχουν, για να δείξετε το πόσο ικανοί είστε και απαραίτητοι! Όλα στα κόκκινα, βάζετε νέους στόχους, τρέχετε και δε φτάνετε και όπως φαίνεται όλο και κάτι καλό θα συμβεί. Θα είναι μια αύξηση; Αλλαγή θέσης; Πάντως οι προσπάθεια που κάνετε, λέει το σύμπαν πως δε περνάει απαρατήρητη!
❤Ερωτικές τσαχπινιές με έναν Αιγόκερω ή έναν Ιχθύ!

Λέων
Χρυσά μου φτου-φτου μη σας ματιάσω, αλλά πρέπει να διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας! Ερωτικά κυρίως, αφού τραβάτε τα βλέμματα, φλερτάρετε με όλη σας τη ψυχή και αποφασίζετε ακόμα και για κάτι παραπέρα. Μια συγκατοίκηση, ένα γάμο, νιώθετε πως επιτέλους βρήκατε το άλλο σας μισό. Φοβερό αυτό; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, φροντίστε να το απολαύσετε, να ζήσετε τον έρωτά σας, να πράξετε όπως λέει η καρδιά σας. Ελπίζω να μην είναι ένας ενθουσιασμός. Βγείτε από το σπίτι, κοινωνικοποιηθείτε, μη φοβηθείτε να ρισκάρετε με μια νέα γνωριμία!
❤Ερωτικές τσαχπινιές με ένα Κριό ή ένα Ζυγό!

Σκορπιός
Αν δεν υπάρχει ο έρωτας στη ζωή σας τις μέρες αυτές, μην ανησυχήσετε, δε φταίει το άρωμά σας, αλλά η Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Ως δια μαγείας αποζητάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας περισσότερο από ποτέ και η αλήθεια είναι πως είναι μια καλή ευκαιρία να τα πείτε με τους ανθρώπους σας, να επικοινωνήσετε σε βάθος και να αράξετε μέσα στην αγκαλιά τους. Τι πιο όμορφο από αυτό; Μπορεί να σας έρθει η όρεξη να διακοσμήσετε το σπίτι σας διαφορετικά και να αλλάξει η γωνίτσα σας. Φτιάξτε το μικρό σας το φρούριο, να είναι όσο πιο άνετο γίνεται και καλέστε κόσμο, να το δουν να σας θαυμάσουν..
❤Ερωτικές τσαχπινιές με ένα Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου σας λεφτά, μην πλησιάσετε!

Υδροχόος
Θα το έχετε καταλάβει ως τώρα, πως οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να φλερτάρετε, να ερωτοτροπήσετε, να νιώσετε ποθητοί και όμορφοι και κάπως έτσι να φτιάξετε και το ψυχολογικό. Γίνεστε κανονική πεταλουδίτσα, αφού είστε άνθρωποι που ζείτε το σήμερα, το τώρα, τη στιγμή, οπότε ποιος υποσχέθηκε τι και πότε; Ναι μεν θα προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, όμως το νου σας μη παρασυρθείτε σε εγωιστικές συμπεριφορές και τα κάνετε μαντάρα! Τι σας λέω τώρα; Μια τρέλα να φορέσετε κάτι το διαφορετικό ή να ανανεώσετε το look σας θα την έχετε, οπότε προειδοποιήστε τον κόσμο πως μπορεί κάποια από αυτές τις μέρες να συμβεί.. το μοιραίο! Αν με την έκλειψη που μας πέρασε δε τα κάνατε όλα λίμπα, τότε υπάρχει σίγουρα ελπίδα και ένα πολύ όμορφο αύριο. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα!
❤Ερωτικές τσαχπινιές με ένα Ζυγό ή ένα Τοξότη!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share