Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 20/01/2018 by MagicF’Ariel!

20 Ιανουαρίου 2018 11:28
Τα Ζώδια του Σαββάτου, 20/01/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη μέρα μόλις μας ξημέρωσε, με το σύμπαν να έχει απίστευτα κέφια! Ο Ερμής με το Ποσειδώνα, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, τι εννοεί ο ποιητής;

Μαντάτα έρχονται, έχουν πάρει το δρόμο τους, μπαίνει κάπου στη μέση ο Ποσειδώνας, με έναν μαγικό και αόρατο τρόπο, τα πειράζει που λέμε και ξαφνικά όλα γίνονται χαρωπά, ρομαντικά και πολύ καλά για να είναι αληθινά!

Από τη μια λέω σε όλους, ας απολαύσουμε τη στιγμή, μερικές φορές και τα ψεματάκια χρειάζονται, εκείνα τα αθώα, προκειμένου να νιώσουμε λίγο πιο όμορφα. Από την άλλη ας κρατήσουμε μικρό καλάθι, γιατί αύριο είναι μια άλλη μέρα, ας είναι η προσγείωση στη πραγματικότητα όσο πιο ομαλή γίνεται..!

Πες μου ένα ψεματάκι..
έτσι λίγο να χαρώ..
δε με νοιάζει αν θα είναι απογευματάκι..
έλα περιμένω.. σε εκλιπαρώ..!

Μα όταν σε ρωτήσω την αλήθεια..
να τη θυμάσαι, αυτό το απαιτώ..
μου αρέσουν πολύ τα παραμύθια..
όμως και πάλι την αλήθεια προτιμώ..!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τα τελευταία Χριστούγεννα της 44χρονης! Χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά της λίγο πριν πεθάνει! (photos)

Κριός

Μέρα πολύ όμορφη, παίζει να σας καλοπιάνουν οι δικοί σας οι άνθρωποι, να σας μιλούν γλυκά και να μη σας χαλάσουν κανένα χατίρι! Ο Ερμής φέρνει τα μαντάτα, ο Ποσειδώνας όμως πιο πριν τα φιλτράρει, τους βάζει και μια ροζ κορδέλα και ξαφνικά όλα φαντάζουν τέλεια! Εντάξει αποδεχτείτε λοιπόν τις γλύκες και μη το ψάχνετε παραπέρα. Υπάρχει λόγος να γίνετε κατάσκοποι;

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να την αφιερώσετε στο σύντροφό σας, να τη βγάλετε στο κρεβάτι, να ερωτοτροπήσετε, να ζήσετε στιγμές τρυφερές και ρομαντικές. Τώρα αν είστε μόνοι και έρημοι, τι να πω.. δείτε καμιά ταινία τέτοιου τύπου και με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Μπείτε στο ρόλο και ονειρευτείτε άφοβα. Μήπως να πείτε το ναι σε κάποιον;;;

Δίδυμος
Σήμερα γλυκά μου πλασματάκια, κρατήστε μικρό καλάθι γιατί παίζει να ακούσετε τα απίστευτα. Καταρχήν μη πιστέψετε λέξη από ότι σας πουν! Από την άλλη αν κάνετε κέφι, φτιάξτε ρομαντική κατάσταση στο σπίτι, δώστε λίγη σημασία στο σύντροφό σας και προτιμήστε τις ατελείωτες τις συζητήσεις. Διατηρήστε το κλίμα ανάλαφρο και μη δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες.

Καρκίνος
Ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για να ξενοιάσετε, να χαλαρώσετε, να βρεθείτε κοντά με το σύντροφό σας! Ακόμα και στο διπλανό χωριό που λέμε, να πάτε, γιατί επιβάλλεται να αλλάξετε παραστάσεις, έστω για λίγο. Ντυθείτε απλά, είναι προτιμότερο να εντυπωσιάσετε με το λέγειν σας, παρά με την εμφάνισή σας. Έχετε ένα προαίσθημα. Πιστέψτε σε αυτό και ακολουθήστε τα σημάδια!

Λέων
Μυστήρια η διάθεσή σας, νιώθετε φορτισμένοι και έχετε ανάγκη να μιλήσετε, να εκφραστείτε ελεύθερα, μπας και σας καταλάβουν μερικές ψυχές. Έχω την εντύπωση πως τα ψεματάκια θα πέσουν βροχή, αφού ο Ποσειδώνας θολώνει τις σκέψεις σας, άλλα θέλετε να πείτε και άλλα θα πείτε στο τέλος. Οι αλήθειες πληγώνουν, είναι και ΣΚ, δε σας αρέσουν και τα κλάματα. Ζείτε ένα δράμα!

Παρθένος
Μέρα παραμυθένια μπορώ να πω, αφού ξαφνικά σας πιάνουν οι γλύκες σας και τα βλέπετε όλα ροζ! Σπάνιο αυτό για τη περίπτωση τη δική σας, ο Ποσειδώνας φταίει για όλα, για αυτό αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, μιλήστε άφοβα για τα όνειρά σας, ας δουν οι άλλοι και αυτή σας τη πλευρά. Οι ιδέες σας θα είναι πολύ μοναδικές, θα αρέσουν, για αυτό βουρ στο ψητό!

Ζυγός
Εσείς μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε και να τη δείτε καλλιτέχνες, αλλά οι άλλοι δε θα σας αφήσουν και τόσο. Εσείς θα μιλάτε για δράκους και παραμύθια και οι άλλοι για δουλειές. Κάπου στη μέση θα βρεθείτε, μη ζορίζετε τις καταστάσεις. Ξεχάστε για λίγο τα ψώνια γιατί το ταμείο είναι άδειο! Αποφύγετε επίσης να δανείσετε χρήματα. Προτιμήστε τις όμορφες τις συζητήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Για πρώτη φορά στο φως τα SMS που έστειλε ο γιατρός στην 44χρονη πριν πεθάνει! Γιατί τα έσβησε;

Σκορπιός
Ιδανική ημέρα για να λύσετε κάποια από τα οικογενειακά σας τα θέματα. Να βοηθήσετε όπου μπορείτε και να βάλετε και μερικούς στη θέση τους! Φροντίστε να έχετε ελεύθερο χρόνο από το απογευματάκι και μετά, γιατί σας ξεσηκώνουν για βόλτες, που θα πρέπει να τις κάνετε οπωσδήποτε! Μια νέα γνωριμία έχει τραβήξει τη προσοχή σας και νιώθετε καταγοητευμένοι!

Τοξότης
Να μείνετε σπίτι να ξεκουραστείτε και να μη χαλάσετε και πολλά λεφτά φυσικά! Τελειώνει ο μήνας, συνεπώς αράξτε λιγάκι, είτε μόνοι, είτε με το σύντροφό σας και με τα λίγα και με τα πολλά, όλα μια χαρά! Νέες γνωριμίες, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, σας ξεσηκώνουν για κάτι το διαφορετικό. Ακούστε με προσοχή και πάρτε ιδέες. Αλλάζουν τα δεδομένα, σύντομα!

Αιγόκερως
Μπορεί να θέλετε να μείνετε στο σπιτάκι σας, όμως δε θα σας αφήσουν και τόσο. Σας ξεσηκώνουν για βόλτες και επισκέψεις από εδώ και εκεί και ξαφνικά μπορεί να φύγετε από το πρωί και να επιστρέψετε το βράδυ! Πιάστε το ταίρι σας αγκαζέ και ανεβείτε στο βουνό ή μια βόλτα στη θάλασσα να μαζέψετε κοχύλια, δεν είναι και άσχημη ιδέα. Πείτε όχι στο καναπέ, σε όλες τις περιπτώσεις!

Υδροχόος
Οτιδήποτε και αν σας έχει απογοητεύσει εσείς θα τη βρείτε την άκρη, μέσα στα μαγαζιά! Του δίνετε και καταλαβαίνει, γίνεστε πολύ έξοδοι αλλά τι πειράζει; Το ψυχολογικό να φτιάξει και τίποτα άλλο! Σας πιάνουν και τα κουλτουριάρικά σας, βλέπω να αγοράζετε κάποιον πίνακα ζωγραφικής, έτσι για να ταξιδεύετε μέσα από αυτόν, κάθε φορά που θα πέφτετε πάνω του! Μήπως να πάτε ένα ταξιδάκι; Πιο οικονομικό το βρίσκω..!

Ιχθύς
Η ερωτική σας η διάθεση χτυπάει κόκκινο σήμερα, ο Ποσειδώνας, σας κάνει το πιο τέλειο δώρο! Ρίχνει μπόλικη στάχτη σας μάτια σας, ξεχνάτε και ξεπερνάτε ότι σας ενοχλούσε μέχρι και εχθές και ξαφνικά λατρεύετε το ταίρι σας! Βέβαια, μπορεί να κάνετε και ζαβολιές και να κάνετε τα γλυκά τα μάτια και στο μαναράκι παρά δίπλα. Νιώθετε πολύ σέξι, φλέγεστε ολόκληροι, καλή επιτυχία.. αν πετύχετε ποτέ το στόχο.. χαχα!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share