Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας 19/1 - Έρχονται αναπάντεχες γνωριμίες!

19 Ιανουαρίου 2018 11:35
Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας 19/1 - Έρχονται αναπάντεχες γνωριμίες!

Ρίξε μια ματιά στα αστρολογικά tips της ημέρας για να ξέρεις τι σε περιμένει!

Κριέ, η τύχη σου χαμογελάει αρκετά συχνά και η σημερινή ημέρα έρχεται για να το επιβεβαιώσει. Μην σπαταλήσεις χρόνο.

Ταύρε, ένα νέο άτομο μπαίνει στη ζωή σου με σκοπό να σε βοήθησει σε ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό ξεκινώντας από σήμερα.

Δίδυμε, λατρεύεις να πειραματίζεσαι και αυτό ακριβώς θα κάνεις σήμερα με μεγάλη επιτυχία, πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Twitter δίνει "πόνο" για δεύτερη μέρα λόγω... Phylax! "Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα γλυπτά σκορπά!"

Καρκίνε, η σημερινή σου ημέρα χαρακτηρίζεται από ανατροπές σε όλους τους τομείς, ο ερωτικός τομέας όμως είναι αυτός που θα σε απασχολήσει.

Λέοντα, όποιος σε γνωρίζει αρκετά καλά μπορεί να εγγυηθεί ότι η φήμη που έχεις σαν ψυχή του πάρτι ισχύει. Φρόντισε να ξεκουραστείς κιόλας πέρα από το να αποδεικνύεις τη φήμη σου.

Παρθένε, σήμερα έχεις τρομερή ενέργεια όμως μην ξεχνάς ότι δεν την έχουν όλοι, κράτα το στο νου σου.

Ζυγέ, είσαι διχασμένη ανάμεσα σε αυτό που θέλεις να κάνεις και αυτό που πρέπει να κάνεις. Για την ώρα πάρε χρόνο για τον εαυτό σου μέχρι να αποφασίσεις.

Σκορπιέ, προσπάθησε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα λόγια σου σήμερα, ειδικά σε πρόσωπα που αγαπάς και θέλουν τη συμβουλή σου.

Τοξότη, η αγάπη που έχεις για τα πάρτι και τις συγκεντρώσεις με άτομα που συμπαθείς είναι γνωστή. Κανόνισε κάτι για σήμερα.

Αιγόκερε, ένα καινούργιο άτομο θα μπει στη ζωή σου και μέσω αυτού θα καταλάβεις πόσα κοινά μπορείς να έχεις με κάποιον που ούτε φανταζόσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Μπρούκλιν: "Πάγωσαν" όλοι με αυτό που αντίκρισαν κάτω από τον συρμό του Μετρό! (photos)

Υδροχόε, η σχέση σου σου ετοιμάζει μία έκπληξη που εσύ μάλλον έχεις υποψιαστεί. Παρίστανε την ανήξερη για να μην τη χαλάσεις.

Ιχθύ, μία αναπάντεχη γνωριμία θα σε κάνει να θέλεις να βγεις από το καβούκι σου ώστε να καταφέρεις να περάσεις χρόνο μαζί του. Μην αφήσεις την αμφιβολία να σε σταματήσει.

Πηγή: joytv.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share