Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας 17/1: Δώσε ευκαιρίες στον... εαυτό σου!

17 Ιανουαρίου 2018 11:42
Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας 17/1: Δώσε ευκαιρίες στον... εαυτό σου!

Ρίξε μια ματιά στα αστρολογικά tips της ημέρας για να ξέρεις τι σε περιμένει!

Κριέ, σε ζητήματα που αφορούν τον έρωτα ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσεις τα ερωτήματα κάποιου χωρίς να βρεθείς με κάποιου είδους μπελά. Φρόντισε σήμερα να το αποφύγεις.

Ταύρε, περιμένεις καιρό τώρα να αναθερμανθούν οι σχέσεις σου με κάποια οικογενειακά σου μέλη. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να προσπαθήσεις να κάνεις την αρχή.

Δίδυμε, βιώνεις αρκετές καταστάσεις που σου είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις αυτή την περίοδο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να καθίσεις μόνη σου και να ηρεμήσεις πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

Καρκίνε, τα οικονομικά σου όπως και τα ερωτικά σου δεν σου ήταν ποτέ δύσκολο να τα διευθετήσεις, σήμερα ωστόσο θα ζοριστείς σε κάποιον από τους δύο τομείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: 14χρονος έσφαξε τον συμμαθητή του για ένα... τρακτέρ! Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση...

Λεόντα, μια στο τόσο αισθάνεσαι ότι τίποτα απο αυτά που κάνεις δεν πρόκειται να πάει καλά. Προσπάθησε να κρίνεις αντικειμένικα και όχι σκληρά τον εαυτό σου.

Παρθένε, αυτή την περίοδο αντιμετωπίζεις το δίλημμα για το αν θέλεις να είσαι μόνη σου ή θέλεις να είσαι μόνη σου με κάποιον που μοιάζει να σε καταλαβαίνει.

Ζυγέ, έχεις διαπιστώσει ότι όταν σταματάς να ψάχνεις κάτι τότε είναι που εμφανίζεται. Έτσι συμβαίνει και με τον έρωτα, σταμάτα να τον αναζητάς τόσο επίμονα και θα σου εμφανιστεί απρόσμενα.

Σκορπιέ, αυτές τις ημέρες αισθάνεσαι ότι ένα ηγετικό στέλεχος στην εργασία σου σε υποτιμά. Προσπάθησε να του αποδείξεις ότι κάνει λάθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση βόμβα: Επιπλέον χαράτσι 650 ευρώ σχεδόν για όλους!

Τοξότη, σχεδόν πάντα σκέφτεσαι πως θέλεις να ταξιδέψεις, δυστυχώς πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να το πραγματοποιήσεις καθώς έχεις πολλές άλυτες εκκρεμότητες.

Αιγόκερε, ένα από τα πράγματα που δεν αντέχεις είναι να σου υποδεικνύουν πως να χειριστείς τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να το αποφύγεις ευγενικά.

Υδροχόε, εάν πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου δεν αφιερώνει την ίδια ενέργεια στη σχέση σας όπως παλαιότερα, βεβαιώσου πως θα μάθεις ποιο είναι το πρόβλημα.

Ιχθύ, σήμερα θα αναδείξεις σε κάθε περίσταση της ημέρας σου το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας που έχεις.

Πηγή: joytv.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share