Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/01) από την Άντα Λεούση!

17 Ιανουαρίου 2018 08:29
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/01) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε πηγές εισοδημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης της επαγγελματικότητάς σας. Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εντείνετε τις προσπάθειες για να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας. Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο εραστής της 44χρονης! "Η κατάσταση είναι για όλους μας πολύ δύσκολη!"

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε μαζί με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά. Έχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας. Προτιμήστε να επιλέγετε ότι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε με όποιο τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια κάτω από συνεχή πίεση. Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε, αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υιοθετήστε έναν πιο σωστό και δίκαιο τρόπο ιεράρχησης, μετρώντας πρώτα τις επιθυμίες σας, μετά τις φιλοδοξίες σας και ύστερα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πείσετε κάποια πρόσωπα που χρειάζεστε να πιστέψουν σε εσάς και να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές σας βλέψεις και την αξιοποίηση των συμφερόντων σας.

ΙΧΘΥΣ: Η συμπαράσταση που θα έχετε από στενούς σας συνεργάτες και φίλους, θα παραμερίσει τα εμπόδια στα εργασιακά σας σχέδια και θα σας γεμίσει πρακτικές ιδέες.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share