Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Η ρομαντική χειρονομία που θα κάνει τον σύντροφο σου να «λιώσει» ανάλογα με το ζώδιο του!

16 Ιανουαρίου 2018 12:08
Ζώδια και σχέσεις: Η ρομαντική χειρονομία που θα κάνει τον σύντροφο σου να «λιώσει» ανάλογα με το ζώδιο του!

Πραγματικά αν καθίσεις και βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, θα δεις ότι υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και πράγματα που μπορείς να κάνεις για το σύντροφό σου και να του δώσεις χαρά. Να 'μαστε καλά να βάζουμε το κεφαλάκι μας να σκέφτεται και όλα γίνονται. Βέβαια, αν θες να είσαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθεί με την κίνησή σου, αρκεί να γνωρίζεις το ζώδιό του και να ακολουθήσεις την πρόταση που έχουν να σου κάνουν τα άστρα.

Το κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, επομένως είναι λογικό να αρέσουν στον καθένα διαφορετικές ρομαντικές χειρονομίες από το έτερον ήμισυ. Για παράδειγμα, τα ζώδια της Γης έχουν πολλές ορεξούλες, τόσο σε φυσικό όσο σε υλικό επίπεδο. Τα δε ζώδια του αέρα αναζητούν απόλαυση από τα διανοητικά χαρακτηριστικά και την κοινωνική επαφή. Τα ζώδια της φωτιάς είναι σε φάση όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη, ενώ τέλος, τα ζώδια του νερού είναι φουλ στο συναίσθημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολλόγι: Δύο οι δολοφόνοι της 44χρονης Ειρήνης; Νέα ανατροπή στην υπόθεση!

Δες ποια ρομαντική κίνηση θα λατρέψει ο σύντροφός σου, ανάλογα με το ζώδιό του:

Κριός - Δοκίμασε μαζί του ένα επικίνδυνο σπορ
Οι Κριοί δεν είναι φυσιολογικά ζώδια. Είναι των άκρων. Τους αρέσει οτιδήποτε ριψοκίνδυνο, τρομακτικό και που θα τους γεμίσει με ενέργεια και αδρεναλίνη. Επίσης, λατρεύουν να δείχνονται στους γύρω τους και να αναδεικνύουν πόσο κουλ τυπάκια είναι. Αν θες να εκπλήξεις το σύντροφό σου, πάρε τον και πηγαίνετε μαζί να κάνετε ένα σπορ που εκείνος δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ξανά και που θα του προσφέρει όλα αυτά που ζητάει ως χαρακτήρας. Θα σε ευγνωμονεί αιώνια!

Ταύρος - Μαγείρεψέ του
Κοιλιόδουλος ο Ταύρος. Και πολύ καλά κάνει. Ο έρωτας άλλωστε περνάει από το στομάχι. Ένα ρομαντικό δείπνο με κεράκια αναμμένα, αισθησιακή μουσική και ζεστό, καλομαγειρεμένο φαγητό από τα χεράκια σου, θα τον σκλαβώσει. Αν δεν το έχεις με τη μαγειρική, παρήγγειλε κάτι και πάσαρέ του το ως δικό σου μαγείρεμα. Μην κολλάμε σε τέτοια!

Δίδυμος - Πάρε τον τηλέφωνο δίχως λόγο και αιτία απλά για ένα «Γεια»
Ποτέ δεν είχα επικοινωνία της προκοπής με αυτό το ζώδιο. Τα άτομα δεν ξέρουν τι θέλουν. Τέλοοος πάντων. Ο Δίδυμος λατρεύει την κουβέντα. Είναι από τα ζώδια που κυνηγούν την επικοινωνία με τη σύντροφό τους και εκπλήσσονται πολύ θετικά όταν εκείνη παίρνει μία πρωτοβουλία που δεν περίμεναν να πάρει και τους φτιάχνει τη μέρα. Κάλεσέ τον σε μία ανύποπτη στιγμή απλά για να δεις τι κάνει και να του δείξεις ότι τον σκέφτεσαι. Θα τον συγκινήσεις πολύ.

Καρκίνος - Καφεδάκι και κουτσομπολιό
Αυτές οι μητρικές φιγούρες του ζωδιακού, με τα χιλιάδες συναισθήματα, λατρεύουν τα απλά πράγματα. Ο Καρκίνος θέλει αυτό που λέμε, φροντίδα και προδέρμ. Θέλει να του δείχνεις ότι τον νοιάζεσαι, τον αγαπάς, είσαι δίπλα του, ότι είναι ο ένας και μοναδικός και φυσικά ότι τον εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να του τα ξεφουρνίζεις όλα στη φόρα. Κουτσομπολιό κι Άγιος ο Θεός. Οι συχνοί έξοδοι για καφεδάκι και κουβεντούλα είναι αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο.

Λέων - Κάνε του ένα στριπτίζ
Για ρομαντικές κινήσεις ξεκίνησε το άρθρο, αλλά όταν υπάρχουν ζώδια σαν τον Λέοντα, ο ρομαντισμός κάνει φτερά. Αυτά τα άτομα είναι τσόντες. Λατρεύουν οτιδήποτε περιλαμβάνει το σεξ και τα παρεπόμενά του. Το στριπτίζ είναι απλά ένα παράδειγμα. Οτιδήποτε προχωρημένο ή μη συνηθισμένο κι αν του κάνεις, θα τον ευχαριστήσει εξίσου. Ξεκίνα βέβαια από το στριπτίζ. Μπορεί να είσαι καλή και να κάνεις και καριέρα.

Παρθένος - Βοήθησέ τον με τις δουλειές του σπιτιού
Μιλάμε για φρικιά της τάξης και της καθαριότητας, όχι ψέματα. Είναι από αυτούς τους καλούς και σωστούς ανθρώπους που κάνουν γενική κάθε ΣΚ και θέλουν να έχουν το σπίτι τους και τη ζωή τους σε τάξη. Εύγε! Αφιέρωσε μία μέρα για να τον βοηθήσεις με τις δουλειές του σπιτιού δηλαδή να τις μοιράσετε ή να αναλάβεις εκείνες που τον δυσκολεύουν περισσότερο και πραγματικά θα σε ερωτευτεί ακόμα πιο πολύ.

Ζυγός - Γράψε του ένα γλυκό σημείωμα
Κι άλλο γούτσου - γούτσου ζώδιο. Ο Ζυγός θέλει ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζει τι σημαίνει για σένα. Δεν θέλει απλά να του δείχνεις πως νιώθεις αλλά και να του το λες. Κάτι τέτοιες ρομαντικές κινήσεις όπως οι αφιερώσεις και τα τσαχπινιάρικα σημειώματα, τον συγκινούν βαθειά. Ε, γράφε λοιπόν στο παιδί!

Σκορπιός - Στείλε του ένα σημείωμα που θα πρέπει να αποκωδικοποιήσει
Ο Σκορπιός δεν τα θέλει όλα αέρα, πατέρα που λέμε. Θέλει να αφήνεις την φαντασία του να οργιάζει. Δεν του αρέσουν και πολύ τα στιχάκια και σημειώματα αγάπης όπως στον Ζυγό. Ο Σκορπιός θέλει να παιδέψεις το μυαλό του. Λατρεύει το μυστήριο οπότε πρόσφερέ του το απλόχερα. Στείλε του ένα μήνυμα το οποίο θα πρέπει να αποκωδικοποιήσει για να ανακαλύψει το περιεχόμενό του. Θα τον τρελάνεις λέμε!

Τοξότης - Οργάνωσε ένα ταξίδι για δύο
Ο Τοξότης απεχθάνεται την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Θέλει να ξεφεύγει που και που. Τι καλύτερο λοιπόν από το να διαλέξεις ένα προορισμό και να ξεφύγετε μαζί για μερικές μέρες. Θα αλλάξετε παραστάσεις, θα ανανεώσετε τη σχέση σας και θα έχεις πετύχει διάνα τις επιθυμίες και τα θέλω του.

Αιγόκερως - Ανάλαβε τα οικονομικά του
Είναι απίστευτα σπάταλα ζώδια. Δεν είναι να τον αφήνεις να κυκλοφορεί με χρήματα γιατί τα ξοδεύει όλα άσκοπα. Αντίθετα, αν εσύ αναλάβεις να συμμαζέψεις τα οικονομικά του και να τον βάλεις στον ίσιο δρόμο, θα το εκτιμήσει και θα σε ευχαριστεί για αυτό. Δεν λες ότι είναι και η κορυφαία ρομαντική κίνηση, αλλά είναι χρήσιμη και ουσιαστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος μάγκας: Ο 37χρονος Κρητικός - ιδιοφυΐα που έλυσε άλυτο επί 60 χρόνια μαθηματικό γρίφo! (photos+video)

Υδροχόος - Εξαφανίσου για λίγες μέρες
Μιλάμε για ένα κουλό και αλλοπρόσαλλο ζώδιο. Όταν αποφασίζει να κάνει σχέση, θέλει μεν να είναι σοβαρή αλλά να μην πιέζεται και πολύ. Θέλει σχέση, θέλει και τον χώρο του. Να του τον δώσεις λοιπόν. Κάνε το πείραμα και για δυο - τρεις μέρες μην έχεις επικοινωνία μαζί του. Δώσε του αυτό που θέλει. Στη διάρκεια αυτών των ημερών, θα συνειδητοποιήσεις τις προθέσεις του καθώς και το ποιες κινήσεις θα κάνει για να δει που σκατά είσαι. Αν το σχέδιο πιάσει, θα τον έχεις δίπλα σου αιώνια.

Ιχθύς - Κάνε του ένα μασαζάκι
Και πιο συγκεκριμένα στα πόδια του. Για έναν Ιχθύ, η κορυφαία ερωτογενής ζώνη είναι τα πόδια. Τι να πεις, γούστα είναι αυτά. Βάλε τον να ξαπλώσει κάπου αναπαυτικά όσο εσύ με έλαια και αρωματικά θα του τρίβεις και περιποιείσαι τα πόδια του. Θα τον χαλαρώσεις, θα τον σαγηνεύσεις και φυσικά μετά θα ρίξετε κι ένα καλό κάνετε αγκαλίτσες.

Πηγή: neopolis.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share