Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/01) από την Άντα Λεούση!

16 Ιανουαρίου 2018 10:20
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/01) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 16 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε. Ασχολούμενοι μόνιμα με τη μανία της λεπτομέρειας χάνετε το χρόνο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες για να βρείτε υποστηρικτές και συμμάχους. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κατανόηση και να κατακτήσετε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις στον εργασιακό χώρο, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο... βρώμικα απολαυστικό burger της πόλης σε περιμένει στη Νέα Ερυθραία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χρειάζεται να δείξετε υπομονή και προσπάθεια. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα σας δώσουν καινούριες εκκινήσεις.

ΛΕΩΝ: Μην απογοητευτείτε αν τελειώσει κάποιος καινούριος έρωτάς σας. Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται. Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας για πλήρη συναισθηματική κάλυψη.

ΖΥΓΟΣ: Λόγια συνεργατών σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση πως δεν πρέπει να εμπιστευθείτε τη λογική σας. Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Δαλιάνη: Το ξέσπασμα για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου και την στοχοποίηση του Παπαγιάννη: "Τα τομάρια της κοινωνίας..."

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον. Η επιπολαιότητά θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις. Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη και αφήσετε τις εκκρεμότητες σας να συνεχίζουν να υφίστανται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις σε θέση που να είστε κερδισμένοι. Αποφασίστε πως πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας.

ΙΧΘΥΣ: Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα. Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share