Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (15-21/01)!

15 Ιανουαρίου 2018 12:02
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (15-21/01)!

Η πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου γίνεται στις 17/1 στην 26.54’ μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην 28η μοίρα του ζωδίου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στην 24η μοίρα του Κριού.

Τόσο η Νέα Σελήνη από τη φύση της όσο και ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού σηματοδοτούν τα καινούργια ξεκινήματα στα αιτήματα του ζωδίου που συναντιούνται ο Ήλιος και η Σελήνη. Ο Αιγόκερως ήδη γνωρίζουμε πως έχει να κάνει με την εξουσία και τα πολιτικά και οικονομικά συστήματα τα οποία τονίζει ακόμα περισσότερο η παρουσία της Αφροδίτης που ταυτόχρονα δίνει έμφαση και στην ανάγκη αρμονικής συνύπαρξης μεταξύ των κρατών.

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τους ηγέτες και η Σελήνη τον λαό. Μιλάμε επομένως για κάτι καινούργιο στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό και για την εμφάνιση νέων ενδεχομένως ηγετικών προσώπων όπως και για την ανάγκη διαφορετικών χειρισμών από τα ήδη υπάρχοντα πρόσωπα εξουσίας με αποδέκτη βέβαια τον απλό άνθρωπο και την καθημερινότητα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο αδιανόητο τροχαίο: Πως γίνεται να καρφώθηκε το αυτοκίνητο στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας! (photos)

Το τετράγωνο όμως με τον Ουρανό δείχνει πως όλα αυτά θα γίνουν με έναν τρόπο ξαφνικό, επαναστατικό και ταραχώδες. Πιθανόν να δούμε βίαιες, ομαδικές αντιδράσεις από ακραία κινήματα και πολιτικά κόμματα.

Αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει πρωτίστως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι από 14 ως 18 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 24η ως την 28η μοίρα αυτών των ζωδίων. Οι αλλαγές σε προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα είναι προ των πυλών κι εσείς μάλλον βιάζεστε να τις πραγματοποιήσετε καθώς θέλετε να ανοίξετε καινούργια διαφορετικά κεφάλαια στη ζωή σας.

Φροντίστε να μην λειτουργήσετε απόλυτα παρορμητικά συγκρατώντας τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας και σκεπτόμενοι πάντοτε τα επόμενα βήματα σας ώστε αυτά να γίνουν σε στέρεο και σίγουρο έδαφος. Αλλιώς ίσως βρεθείτε… στον αέρα!

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες που βρίσκεστε στις ίδιες ημερομηνίες και μοίρες για εσάς τα νέα δεδομένα θα έρθουν ναι μεν ξαφνικά αλλά με έναν πιο βατό και εύκολο τρόπο στην διαχείριση τους.

Η Αφροδίτη στις 18/1 αλλά και ο Ήλιος στις 20/1 εισέρχονται στον Υδροχόο αλλάζοντας την διάθεση και τις προτεραιότητες μας. Το ζώδιο του Υδροχόου μιλάει για ελευθερία στη σκέψη και στη δράση αντιδρώντας σε κάθε μορφή καταπίεσης, στοχεύει στην πρόοδο μέσα από την αλλαγή και λειτουργεί με ρεαλιστικό, πρωτοποριακό και μερικές φορές ακραίο τρόπο αγνοώντας τους τύπους και το κατεστημένο.

Αυτό μπορεί να φανεί σε θέματα που αφορούν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, την σεξουαλική ταυτότητα, την πολιτική ζωή και δράση και την όποια διαφορετικότητα μεταξύ των ανθρώπων και των λαών.

Αντιπροσωπεύει επίσης την επιστήμη, τις εφευρέσεις, την αστρολογία, την αεροπορία, το διάστημα και την προηγμένη τεχνολογία. Αυτά λοιπόν θα είναι τα θέματα που θα ξεκινήσουν να μας απασχολούν όλο το επόμενο διάστημα καθώς οι πλανήτες θα κινούνται στον Υδροχόο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 12 ακραία πράγματα που δεν τα κάνει ένας άνδρας μόνο αν είναι τρελά ερωτευμένος! Ειδικά το 8ο το πράττει εξαιρετικά σπάνια!

Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί, Τοξότες και Υδροχόοι γεννημένοι από 21 ως 24 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η ως την 4η μοίρα αυτών των ζωδίων, εσείς είστε που αυτήν την εβδομάδα θα νοιώσετε την έντονη ενέργεια του Ηλίου που θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να θέσετε νέους στόχους, αλλά και την εύνοια της Αφροδίτης που θα τονώσει σχέσεις και οικονομικά. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να ανανεωθείτε εξωτερικά αλλά και… γενικότερα!

Στις 19/1 ο Ερμής φτάνει στην 12η μοίρα του Αιγόκερω και σχηματίζει ένα πολύ ωραίο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στην 12η μοίρα των Ιχθύων. Έτσι παρόλο που ο Ερμής στον Αιγόκερω οδηγεί τη σκέψη μας να περιστρέφεται γύρω από τα πρέπει και τις υποχρεώσεις μας, η επαφή του με τον Ποσειδώνα θα κάνει την επικοινωνία πιο ανθρώπινη και πιο ρομαντική και θα στρέψει την σκέψη μας και την δράση μας σε μια ανάγκη για βοήθεια και προσφορά.

Ενδεχομένως να ακούσουμε κάποιες καλές ειδήσεις από πρόσωπα εξουσίας σχετικά με το μεταναστευτικό και οτιδήποτε αφορά τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο. Μια έντονη κινητικότητα με καλές προθέσεις ίσως δούμε από τους κόλπους της εκκλησίας, ενώ θα γίνουν και αρκετές συζητήσεις σχετικές με τον χώρο της τέχνης και της μεταφυσικής.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες γεννημένοι από 1η ως 4 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 14η μοίρα αυτών των ζωδίων – και οι Δίδυμοι παίρνουν μερίδιο αφού ο Ερμής είναι και δικός τους κυβερνήτης-είναι μία καλή στιγμή να έρθετε σε επαφή και να συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θέματα που θεωρείτε σημαντικά, αλλά και τους επαγγελματικούς σας προβληματισμούς καθώς μπορεί να οδηγηθούν σε μία ιδανική λύση. Ένα ταξιδάκι κάπου κοντά στη θάλασσα θα μπορούσε να σας ανανεώσει!

Έχουμε ήδη αναφέρει και περιγράψει την πολύ σημαντική όψη εξάγωνου του Δία από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και θα επαναληφθεί τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες γεννημένοι από 8 ως 10 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 18η ως την 20η μοίρα αυτών των ζωδίων αδράξτε τις ευκαιρίες, που θα είναι πολλές, ώστε μέχρι τότε να έχετε φτάσει κάποιους πολύ σημαντικούς στόχους!

Πηγή: myhoroscope.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share