Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου!

12 Ιανουαρίου 2018 16:10
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου!

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 12 μέχρι 14 Ιανουαρίου 2018 και μάθε πως επηρεάζονται τα ζώδια. Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου, συναντά τον πανίσχυρο Κρόνο την Παρασκευή, κάνοντας τις εξελίξεις του τριημέρου αυτού σε κάποιες περιπτώσεις να βγαίνουν έξω από κάθε έλεγχο.

Οι δύσκολες όψεις του τριημέρου

Αυτές τις ημέρες συνιστάται… ψυχραιμία! Εν αρχή ην ο Λόγος… και είναι αυτός που μπορεί να διορθώσει ή να τινάξει κυριολεκτικά στον αέρα σχέσεις, καταστάσεις, ακόμα και με μια μόνο λέξη!

Η αυστηρότητα εξαντλεί όλα της τα όρια μέσα από την κρίση που εκφράζεται στις συμπεριφορές.

Είναι πολύ εύκολο να βρεις πολλούς λόγους για να τσακωθείς με όποιον κινείται γύρω σου, πολύ περισσότερο αν έχεις και απωθημένα απέναντι σε κάποιο πρόσωπο.

Η σκληρότητα του λόγου είναι χαρακτηριστική με την όψη αυτή, και βγαίνει εύκολα, αβίαστα, κάνοντας το σκηνικό να δυναμιτίζεται ακόμα και με ασήμαντες (φαινομενικά) αφορμές.

Αλλά και οι ειδήσεις που μπορεί να έρθουν στ’ αυτιά σου, δεν είναι από εκείνες που θα σε κάνουν να χαρείς ή να χαμογελάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση βόμβα από το Facebook: Αυτά τα προφίλ θα κλείσει!

Εδώ θα φανεί το κατά πόσο έχεις μάθει να συγκρατείσαι, κατά πόσο έχεις θέσει στον εαυτό σου όρια και μπορείς να ελέγξεις εκείνη την άσχημη παρόρμηση που σε κάνει να θέλεις να τα ανατρέψεις όλα γύρω σου, απλά για να εκτονώσεις το συναίσθημά σου. Αυτό οφείλεται στο ότι ο Κρόνος από τη θέση που βρίσκεται, θα σε τεστάρει, φέρνοντάς σου προκλήσεις και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις προκειμένου να διαχειριστείς μια δύσκολη κατάσταση. Ξέρουμε πως το “σχολείο” του Κρόνου, δεν είναι εύκολο, και χρειάζεται συστηματική παρατήρηση και κυρίως συνειδητή δράση για να μπορέσεις να διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις!

Παράλληλα, την Παρασκευή 12/1, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, θα δημιουργήσει ένα ακόμα πεδίο προκλήσεων, μέσα από το οποίο πολλά από τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα σε βρουν απροετοίμαστο και θα σε κάνουν να χάσεις προς στιγμήν τις ισορροπίες σου.

Αυτό φυσικά μπορεί να δημιουργήσει ισχυρές αναταράξεις και στην ερωτική ζωή, μια και αυτή πάντα ή …σχεδόν πάντα, είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι που γίνεται εύκολα ευάλωτο κάτω από αυτές τις πολύ ισχυρές δονήσεις.

Και φυσικά μπορεί να υπάρξουν λόγοι που θα σε κάνουν να θελήσεις να διεκδικήσεις την πολυπόθητη ελευθερία σου, κάνοντας σε να αντιδράσεις έντονα και διασπαστικά ή ακόμα να δεχτείς και από την άλλη μεριά μια τέτοια αντίδραση που θα σε ξαφνιάσει…

Βεβαίως κάτω από την επίδραση της όψης αυτής, οι ξαφνικοί έρωτες έχουν την τιμητική τους, ανακατεύοντας για τα καλά την τράπουλα των ερωτικών σου εμπειριών και προσφέροντας σου ένα κοκτέιλ δυνατών εμπειριών και συγκινήσεων!

Ο Ήλιος την ημέρα του Σαββάτου, σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, κάνοντας το κλίμα ακόμα πιο απρόβλεπτο και σε πολλές περιπτώσεις άκρως ανατρεπτικό!

Η εσωτερική σου παρόρμηση εκφράζεται έντονα απέναντι σε ότι μπορεί να νιώθεις πως σε καταπιέζει ή να μην σου επιτρέπει να εκφραστείς έτσι όπως θα το ήθελες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο ξέσπασμα και ουρλιαχτά από τον Βερύκιο για τον Acun: "Έκλεψε 10 εκατομμύρια!" Σοκαρισμένη η Τσιμτσιλή (Βίντεο)

Η ανάγκη της αποδέσμευσης χτυπά όλα τα εσωτερικά σου καμπανάκια, προτρέποντας σε να κάνεις την κίνηση που θα βγάλει έξω από ότι σε ζορίζει, χωρίς να υπολογίσεις το κόστος και τις συνέπειες.

Τις ημέρες αυτές είναι εύκολο να ανατραπούν τα σχέδια σου, ακόμα και τα προγραμματισμένα, και χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλη σου την ευελιξία, για να μπορέσεις να διαχειριστείς το όποιο ζήτημα μπορεί να σε δυσκολεύει.

Οι αποστάσεις σε κάθε περίπτωση θα παίξουν έναν ευεργετικό ρόλο, αν νοιώσεις πως οι εξελίξεις σε παρασύρουν σε μια κατεύθυνση που δεν σου αρέσει.

Αν μπορούσαμε να βάλουμε έναν τίτλο στο τριήμερο αυτό θα ήταν: Όχι βιασύνη, και όχι βιαστικές κινήσεις ή αποφάσεις, γιατί παραμονεύουν πολλές παγίδες.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τις μετακινήσεις, γιατί κάτω από την επίδραση των όψεων αυτών υπάρχει και ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου, αλλά και του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες απαιτούν ψυχραιμία και επαγρύπνηση, απέναντι σε ότι μπορεί να κλονίζει τις ισορροπίες σας.

Προσωπικά και επαγγελματικά θέματα μπορεί να εξελιχθούν με τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχατε προγραμματίσει. Δώστε χρόνο σε πρόσωπο ή κατάσταση που λειτουργεί ανατρεπτικά για τα σχέδια σας και κυρίως μην δυναμιτίζετε καταστάσεις που μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο σας.

Πηγή: myastro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share