Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για το 2018 : Το έτος των απολυταρχικών αλλαγών - Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν φέτος;

3 Ιανουαρίου 2018 11:00
Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για το 2018 : Το έτος των απολυταρχικών αλλαγών - Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν φέτος;

Ο διάσημος και αγαπητός σε όλους μας αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα, κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις για το 2018.

Ο τίτλος που δίνει στο νέο έτος είναι «Το έτος των απολυταρχικών αλλαγών» , ενημερώνοντας όλους μας ότι η νέα χρονιά αποτελεί τον «προθάλαμο» μίας διετίας καταιγιστικών εξελίξεων που πράγματι θα αλλάξουν την ιστορία του κόσμου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απόφαση σοκ από τους γιατρούς!..


Το 2018 οι άνθρωποι θα αναγκαστούν από τις συνθήκες γύρω τους να γίνουν πιο ρεαλιστές με τα όνειρά τους και να συμβιβαστούν πρακτικά με την πραγματικότητα , άσχετα αν αυτή δεν τους αρέσει ή δεν μπορούν να την αναστρέψουν. Εκλογικεύονται τα όνειρα, δίνονται ευκαιρίες, αλλά θα υπάρξουν και απατηλές υποσχέσεις.


Η νέα χρονιά αποτελεί την αρχή αντικατάστασης ηγετών που θα επιταχυνθεί το 2019 και θα κορυφωθεί το 2020, διότι ξεκινάμε το 2018 τις μετακινήσεις πλανητών αναμένοντας τον Μάρτιο του 2020 την τετραπλή σύνοδος πλανητών (stellium) που συμβαίνει κάθε 248 χρόνια (Μεγάλη Σύνοδος του Άρη – Δία- Κρόνου – Πλούτωνα). Αυτό σημαίνει ότι το 2018 είναι ένας προθάλαμος μίας καταιγιστικής διετίας όπου θα αλλάξει εντελώς την πορεία μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eπιτέλους! Η δημόσια κίνηση του Κωστή Μαραβέγια στην Σωτηροπούλου που επιβεβαιώνει τον έρωτά τους!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share