Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Κώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή:Πανσέληνος στον Καρκίνο την 1η εβδομάδα του 2018! Ποια 4 ζώδια δεν θα περάσουν καλά;

31 Δεκεμβρίου 2017 10:04
Ο Κώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή:Πανσέληνος στον Καρκίνο την 1η εβδομάδα του 2018! Ποια 4 ζώδια δεν θα περάσουν καλά;

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 2 του μήνα φέρνει αντιθέσεις και περίεργες διαθέσεις στην καθημερινότητα. Το εορταστικό κλίμα θα επιβληθεί τεχνητά σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ δεν αποκλείονται γεγονότα με καθόλου εορταστικό χαρακτήρα.

Κάποια μηνύματα ηγετών θα έχουν διπλή ανάγνωση που θα αφορούν σε ειδικό ακροατήριο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία που συγκλονίζει παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Τροχαίο με τουλάχιστον 10 νεκρούς... ανάμεσα τους και ένα βρέφος (Photos)

Κριός

Οι πλανητικές θέσεις λειτουργούν ευνοϊκά για σας και τα κοινωνικά σας σχέδια. Όποια κι αν είναι η δραστηριότητά σας που σχετίζεται με διασκέδαση, γνωριμίες, ταξίδια και πολυσύχναστα μέρη, προβλέπεται να προβάλει την προσωπικότητά σας και να προκαλέσει αισθήματα συμπάθειας στο σχετικό περιβάλλον. Μην το παρακάνετε όμως και μην ξεπερνάτε τη δική σας κόκκινη γραμμή. Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν με θέματα που είναι καλύτερα να μην αναλάβετε ευθύνες και να μην ασχοληθείτε για την ώρα!

ΤΙΡ

Λειτουργήστε αισιόδοξα αλλά προσεκτικά!

Ταύρος

Παίρνετε σωστές αποφάσεις, είστε παρών σε ανάγκες και ψυχολογικές μεταπτώσεις των γύρω σας, αλλά πρέπει λίγο να ασχοληθείτε και με τα δικά σας θέματα. Οι ευκαιρίες των εορταστικών ημερών δημιουργούνται από εσάς τους ίδιους, έστω και αν αυτή την εποχή αισθάνεστε κάπως απομονωμένοι και αδικημένοι από τις εξελίξεις. Τώρα που είναι περίοδος ξεκούρασης, εσείς είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με πρακτικές εκκρεμότητες, έστω και μόνο εξετάζοντας τις επόμενες κινήσεις σας.

ΤΙΡ

Αξιοποιήστε τις εμπειρίες σας για να πλησιάσετε τους στόχους σας!

Δίδυμοι

Τα καταφέρνετε και πάλι να ξεφύγετε από ανθρώπους και πολύπλοκες προσωπικές καταστάσεις, καταφεύγοντας στην τακτική του κατεβασμένου διακόπτη. Δεν είστε εκεί που σας ψάχνουν, αλλά εκεί που θέλετε! Απολαύστε τους δικούς σας ανθρώπους και απομακρυνθείτε από ευθύνες και αντιξοότητες! Δεν οφείλετε, σας οφείλουν! Με αυτό το σκεπτικό φροντίστε, έστω και προσωρινά, να διασκεδάσετε με όποιο τρόπο σας αρέσει, να επικοινωνήσετε με ενδιαφέροντα κόσμο και να επιβεβαιώσετε την αξία σας.

ΤΙΡ

Παρατηρήστε τι συμβαίνει γύρω σας και επιλέξτε το χώρο και τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν!

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω φροντίζει και φωτίζει τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, με αποτέλεσμα να φαντάζουν όλα γύρω από εσάς ιδανικά. Ο Κρόνος στην ίδια θέση σας βοηθά να λειτουργήσετε μαγνητικά στο περιβάλλον και έχετε τον τρόπο να επιτυγχάνετε εκεί που οι άλλοι τα βρίσκουν σκούρα. Είναι η περίοδος της επιβράβευσης των ταξιδιών και της ανάπαυλας πριν αρχίσετε να ασχολείστε και πάλι με θέματα που σας αναγκάζουν να εργαστείτε σκληρά για να επιτύχετε ακόμα υψηλότερους στόχους.

Αξιοποιήστε μια γνωριμία, ή μια ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα!

Λέων

Κυριαρχείτε στις εξελίξεις, αλλά κάποιες μικρές εστίες αντίστασης σας αναγκάζουν σε κάπως ακραία συμπεριφορά. Καλό θα ήταν αυτές τις γιορτινές μέρες να ασχοληθείτε με ουσιαστικά θέματα και όχι επουσιώδη, να δώσετε έμφαση και προσοχή στις επιθυμίες σας και να βρείτε τον τρόπο να νιώσετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Ο ανταγωνισμός με άτομα εξ ίσου ισχυρής προσωπικότητας καλό θα ήταν να παραμεριστεί και να αποφευχθεί.

ΤΙΡ

Αισθηματικά αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε.

Παρθένος

Η οικογένεια ή τα άτομα που σας γνωρίζουν πολύ καλά είναι η καλύτερη επιλογή για σας αυτήν την χαρμόσυνη περίοδο . Μαζί τους μπορείτε να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε, να αναπολήσετε παλαιότερες καταστάσεις, να αναζητήσετε ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό και γενικότερα, να ζήσετε εκείνη τη θαλπωρή που σας λείπει. Επιλέξτε για την έξοδό σας ένα μέρος που σας ταιριάζει, κάπου που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και όπου το περιβάλλον θα παραμείνει γνωστό και φιλικό.

ΤΙΡ

Δώστε περιθώρια στον εαυτό σας να διασκεδάσει και να απολαύσει κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους!

Ζυγός

Τα αισθηματικά σας είναι και πάλι στο προσκήνιο, προσέξτε όμως να τηρήσετε τους κανόνες, να παραμείνετε εντός των ορίων που αισθάνεστε ασφαλείς και να μιλήσετε για θέματα που γνωρίζει και αγαπά ο σύντροφός σας. Ο Ερμής στον Τοξότη, Σας δίνει ιδέες, σας βοηθά να κάνετε την εντύπωση που θέλετε και σας εμπνέει να είστε περισσότερο τολμηροί τόσο στα λεγόμενά σας, όσο και στα έργα σας. Αυτές οι γιορτινές μέρες χαρακτηρίζονται από επιθυμητές αλλαγές και εκπλήξεις!

ΤΙΡ

Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί με εκείνους που βρίσκονται τυχαία στη συντροφιά σας!

Σκορπιός

Έντονη και φορτισμένη συναισθηματικά προβλέπεται η εβδομάδα. Ο Δίας στο ζώδιό σας φροντίζει να σας ενισχύσει οικονομικά και να σας δώσει προβάδισμα στις επιδιώξεις σας. Οι γιορτινές μέρες θα σας αποζημιώσουν για τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας με τους ανθρώπους, είτε αποφασίσετε να τις περάσετε παραδοσιακά, είτε αποφασίσετε να δώσετε φαντασμαγορική διάσταση στις δραστηριότητές σας. Φροντίστε πρώτα τους δικούς σας ανθρώπους, εκείνους που σας προστάτευαν και βοηθούσαν στις προηγούμενες δύσκολες περιόδους σας!

ΤΙΡ

Φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους και καλύψτε τις αδυναμίες τους!

Τοξότης

Οι πλανήτες είναι απλωμένοι στη σκακιέρα και περιμένουν την επόμενη κίνησή σας. Όλα είναι θέμα στρατηγικής και αυτή τη φορά θα πρέπει να ενεργήσετε ακαριαία στα αισθηματικά σας. Είναι η πρώτη Πρωτοχρονιά μετά από τρία χρόνια, χωρίς τον Κρόνο στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι όλα πρέπει να είναι διαφορετικά. Η τύχη είναι διαφορετική, οι εξελίξεις έχουν μικρή σχέση με το παρελθόν και οι άνθρωποι ασχολούνται με τα μικρά καθημερινά τους. Κάποιους από εσάς θα σας απασχολήσει η επικαιρότητα και οι γενικότερες εξελίξεις, ανάλογα τη θέση και το κύρος σας!

ΤΙΡ

Ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα σας!

Αιγόκερως

Οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στη διάθεσή σας και είναι εκείνες που θα καθορίσουν το σκεπτικό για τις σχέσεις σας. Φανείτε συνεπείς ως προς την τήρηση των κοινωνικών σας υποσχέσεων, φροντίστε να μην υιοθετείτε ακραίες απόψεις που δυσκολεύουν τη συνεννόηση στο περιβάλλον σας και αφήστε κάποιο χώρο στους άλλους να λειτουργήσουν πιο ελεύθερα. Ένα χόμπι θεωρείται δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου σας και τώρα τις γιορτές έχετε πολλά ιδιαίτερα θέματα να ασχοληθείτε!

ΤΙΡ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελής Παντελίδης: Παντρεύεται η γυναίκα σταθμός στην ζωή του! Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Εμπλουτίστε με συναίσθημα τον ρεαλισμό σας!

Υδροχόος

Κοινωνικά ενδιαφέρουσα προβλέπεται η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς , έστω κι αν είχατε προγραμματίσει κάτι διαφορετικό. Οι ξαφνικές προσκλήσεις και προτάσεις για έξοδο προβάλλουν σαν έντονο ενδεχόμενο, ιδιαίτερα μάλιστα από άτομα που αγαπάτε να βρίσκεστε κοντά τους. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να διασκεδάσει και να απολαύσει τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται, αλλά μην παραμελείτε και τους μεγαλύτερους ανθρώπους της οικογένειάς σας!

ΤΙΡ

Διατηρήστε την αισιοδοξία και το χαμόγελό σας, γιατί είναι σημαντικά στοιχεία για την ψυχολογία σας!

Ιχθύες

Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα όπως εσείς νομίζετε και μέχρι εκεί που μπορείτε! Φανείτε συνεπείς ως προς το πρόγραμμα που είχατε κανονίσει και αναζητήστε τη συντροφιά ανθρώπων που ξέρουν το χαρακτήρα σας. Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, όσο αναμοχλεύονται συναισθήματα και εκφράζονται ανάγκες που δεν είχατε καταλάβει ότι υπήρχαν. Μια νέα γνωριμία έχει τη δύναμη να μεταβάλλει τα πιστεύω σας και να απασχολήσει το μυαλό και την καρδιά σας!

ΤΙΡ

Αποφύγετε να προκαλέσετε την τύχη σας!

Πηγή: oroskopos.gr
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share