Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρίγωνο Ήλιου με Ουρανό στις 16/12: Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν!

Μεγάλη προσοχή

15 Δεκεμβρίου 2017 11:25
Τρίγωνο Ήλιου με Ουρανό στις 16/12: Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν!

Ο Ήλιος στο ζώδιο του ζωηρού Τοξότη και σχηματίζει ένα τυχερό Τρίγωνο με τον Ουρανό στο Κριό, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2016.

Ένα Σαββατοκύριακο είναι εδώ, γεμάτο χαρμόσυνες, ριζοσπαστικές αλλαγές που θα βελτιώσουν ανέλπιστα την καθημερινότητα μας ανοίγοντας νέους δρόμους και δίνοντας μας λύσεις και αποτελεσματικές ιδέες από το πουθενά!

Έρχονται χαρούμενα αποκαλυπτικά γεγονότα, που θα μας φέρουν τα αποτελέσματα που θέλαμε τόσο καιρό, εκεί που δεν το περιμέναμε!
Γενικά, ο τρόπος ζωής και έκφρασης όλων μας αλλάζει, για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων μας!

Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη και οδύνη: Το τελευταίο αντίο στον 20χρονο, Νίκο Χατζηνικολάου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Αλλάζοντας την φιλοσοφία σου, αλλά και κάποιες από τις αξίες σου, πετυχαίνεις στόχους και είσαι ξανά αισιόδοξος! Τυχαίες συναντήσεις και ξαφνικά μηνύματα σε χαροποιούν!

ΤΑΥΡΟΣ
Στον οικονομικό αλλά και τον ερωτικό τομέα έρχεται ξαφνική εύνοια, χάρη στις δραστικές αλλαγές που κάνεις στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις σε έρωτα και χρήμα! Συναρπαστική σεξουαλική ζωή και μία μεγάλη επιθυμία πραγματοποιείται!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θετικές ξαφνικές αλλαγές έρχονται στο συντροφικό τομέα και καταφέρνεις να διορθώσεις σχεδόν όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις, χάρη στις ιδέες που έχεις! Αποκαλύψεις θα σε κάνουν χαρούμενο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αλλάζεις και βελτιώνεις αισθητά την απόδοση σου σε εργασία και αρπάζεις ευκαιρίες! Ομορφαίνεις και γοητεύεις τους πάντες!

ΛΕΩΝ
Βελτιώνεται η διάθεση σου ιδίως στον ερωτικό τομέα! Αλλάζεις νοοτροπία και μπορείς να περιμένεις ξαφνικές κατακτήσεις, επιτυχίες και αλλαγές που θα σε κάνουν ξανά ευτυχισμένο! Διασκέδασε όσο μπορείς και άσε την δημιουργικότητα αλλά και την τύχη σου να συναρπάσει τους πάντες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρχονται θετικές αλλαγές, σε οικογένεια και σπίτι! Ένα άτομο από το παρελθόν σου χτυπά απρόσμενα την πόρτα!

ΖΥΓΟΣ
Νέες ιδέες και η μοναδική επικοινωνιακή ικανότητα που έχεις τώρα σε φέρνει κοντά στην εκπλήρωση κάποιων στόχων σου. Μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις έρχονται στα ξαφνικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Οριστικό: Αυτοί είναι οι διάσημοι που πάνε στον Άγιο Δομίνικο! Ο κούκλος ποδοσφαιριστής και η φαντασίωση όλων των ανδρών!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λύνονται απρόσμενα θέματα οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά, κυρίως λόγω των νέων ιδεών σου που τα κάνεις πράξη και κερδίζεις την ασφάλεια και την σταθερότητα που αξίζεις στον έρωτα και το χρήμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αλλάζεις και βελτιώνεις τα πάντα που σε αφορούν! Μπορείς να βρεις άνετα λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η τύχη έρχεται ξαφνικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απαλλάσσεσαι από βάρη του παρελθόντος, ιδίως ψυχολογικά και συναισθηματικά. Κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις θα σου δώσουν μεγάλη χαρά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχονται ευχάριστες επαφές και στιγμές με φίλους όπως και ένα μεγάλο όνειρο που ξαφνικά, πραγματοποιείται! Μην φοβηθείς καμία αλλαγή τώρα!

ΙΧΘΥΣ
Αλλάζουν τα πάντα και όλα βελτιώνονται στο τομέα της καριέρας! Αναγνωρίζονται οι ιδέες και οι ικανότητες σου με αποτέλεσμα να βελτιώσεις την κοινωνική σου υπόσταση!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share