Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (12/11) από την Άντα Λεούση!

12 Δεκεμβρίου 2017 09:51
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (12/11) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική για να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην βάλετε γρήγορους και τρελούς ρυθμούς στα εργασιακά σας θέματα, ώστε οι συνεργάτες σας να μπορούν να σας ακολουθήσουν και να συγχρονιστούν με εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να καταξιωθείτε στο χώρο σας. Η όλη σας δράση θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ακάθεκτοι θα προχωρήσετε στη δράση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεμάτο... Survivor η πρεμιέρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Σάκη Ρουβά! (photos)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάλυση γεγονότων που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας, έχουν αφήσει παρακαταθήκη πείρας, την οποία τώρα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε.

ΛΕΩΝ: Θα γεμίσετε διλήμματα που δεν είχατε σκεφτεί ή προβλέψει για την παρουσία τους και τα σχέδιά σας θα έχουν να αντιμετωπίσουν εμπόδια, όμως, αυτή δε θα είστε θεατές, αλλά οι πρωταγωνιστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εμπνευσμένες ιδέες και οι έξυπνες στρατηγικές θα απομακρύνουν τα λάθη και θα επαναφέρουν την πολυπόθητη αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Το πείσμα σας είναι τόσο μεγάλο που δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε εάν δεν καταφέρετε να προωθηθείτε σε πιο αναβαθμισμένα επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για το χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση - βόμβα του κινέζικου δικαστηρίου για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου! (photo)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε θα σας κατανοούν εύκολα και έτσι εσείς θα θέλετε να απαγκιστρωθείτε από παλιές γνωριμίες και σχέσεις, που δεν ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και σας κάνουν να νιώθετε ότι πιέζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε με κάποιους συνεργάτες για εργασιακά θέματα, αλλά στο τέλος και βάζοντας τη λογική σας να επικρατεί, θα καταλήξετε σε ευνοϊκές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε μπροστά την πείρα, τη γνώση και τις αντοχές που διαθέτετε, για να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας και προδιαθέστε τον εαυτό σας, γιατί σας περιμένει δουλειά.

ΙΧΘΥΣ: Ότι και να κάνετε οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τον ίδιους, όμως, η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε, βοηθάει να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share