Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ποια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα μέσα στο 2018 και ποια… θα χωρίσουν!

11 Δεκεμβρίου 2017 13:40
Ζώδια: Ποια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα μέσα στο 2018 και ποια… θα χωρίσουν!

Πώς θα εξελιχθεί το 2018 για τα αισθηματικά σου; Ποιες θα είναι οι τυχερές σου στιγμές και τι ακριβώς θα συμβεί το νέο έτος; Δες τις ετήσιες προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενά!

Ο έρωτας ποτέ δεν λείπει από τη ζωή μας, από την καθημερινότητά μας, από ένα έτος που ανοίγεται μπροστά μας … Πολλές φορές όμως δεν μπορούμε να τον διακρίνουμε, αλλά και να απολαύσουμε στο μέγεθος που μπορούμε! Ο έρωτας είναι η σπίθα που μας κρατά σε εγρήγορση και μας κρατά δημιουργικούς, έτσι λοιπόν μπορεί να έχουμε έναν έρωτα για έναν άνθρωπο, για μία δραστηριότητα, για μία ιδέα, για τον εαυτό μας, για τη ζωή γενικότερα … Ας μην ξεχνάμε ότι ο έρωτας είναι καθαρά μία προσωπική υπόθεση!

Καθώς προετοιμαζόμαστε για μία νέα χρονιά, σίγουρα έχουμε την ανάγκη να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μας κατά την διάρκεια του 2018. Θα υπάρξουν χαρούμενες στιγμές; Νέοι έρωτες; Υπάρχει εύνοια για γάμο ή σταθεροποίηση; Πραγματοποίησα ειδικά για εσάς ένα αναλυτικό ετήσιο αστρολογικό αφιέρωμα ερωτικών προβλέψεων για να γνωρίζετε όλα όσα σας αφορούν για το νέο έτος!

ΚΡΙΟΣ:

Το 2018 Κριέ, η αισθηματική σου ζωή συνεχίζει να έχει σασπένς, δράση, αλλαγές ενώ πολλές φορές οι εξελίξεις γύρω σου θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι κάποια γεγονότα έχουν μοιραίο χαρακτήρα! Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, θα τονώσει ιδιαίτερα την τόσο ψυχολογική όσο και την σεξουαλική σου διάθεση, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει Ο Δίας με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσουν κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, να λύσεις ανοιχτές υποθέσεις του χτες και να βάλεις νέους στόχους για την αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο .. Η ανάγκη σου να επιβληθείς των καταστάσεων και να επιμείνεις για τα προσωπικά σου «θέλω» θα είναι αρκετά ισχυρή κατά την διάρκεια της χρονιάς, δεν σου κρύβω όμως ότι τουλάχιστον από ερωτικής άποψης, αυτή η τακτική σου θα έχει και θετικά αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη εκτός παιχνιδιού και ιδού η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και κατά την διάρκεια αυτού του έτους, αρχίζεις να αντιμετωπίζεις πιο ώριμα, σοβαρά και υπεύθυνα το μέλλον σου αλλά και τους στόχους που έχεις για το μέλλον σου σου! Την επιρροή του θα την νιώσεις πιο έντονα αυτή την χρονιά εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Τα «κοινωνικά πρέπει» θα επηρεάζουν πολύ σημαντικά τις επιλογές αλλά και τα γεγονότα γύρω σου, ακόμα και της αισθηματικής σου ζωής! Δεν σου κρύβω όμως ότι μέσα στα πλάνα αυτού του έτους, είναι και ο γάμος, είτε επειδή έφτασες στην ηλικία που «πρέπει» να το κάνεις, είτε επειδή οι καταστάσεις σου επιβάλουν να προχωρήσεις σε αυτό το μεγάλο βήμα!

Ο Ουρανός αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο στις 15 Μαΐου δίνοντάς σου την ευκαιρία να καταφέρεις να ηρεμήσεις και να προσαρμοστείς στις αλλαγές που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια! Ωστόσο και αυτή την χρονιά, εσύ που έχεις γεννηθεί από τις 14-20 Απριλίου, θα δεις σημαντικές ανατροπές, αλλά και κρίσεις ανεξαρτησίας να συμβαίνουν μέσα σου, ιδιαίτερα κατά την περίοδο του χειμώνα, τις αρχές της άνοιξης και το φθινόπωρο!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αναμφίβολα είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του 2018 για τον τομέα των αισθηματικών, όπου η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής είναι φανερό ότι διαμορφώνεται με έναν τρόπο διαφορετικό, γεγονός που σε ανανεώνει!

Το σημαντικό γεγονός της χρονιάς, είναι σαφώς το πέρασμα του Ουρανού στο δικό σου ζώδιο ! Αυτή τη χρονιά θα ταράξει τα σταθερά θεμέλια της προσωπικής ζωής ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου (αν έχεις γενέθλια δηλαδή κοντά στις 21-22 Απριλίου)! Οι αλλαγές πρωτίστως θα συμβούν μέσα σου και ιδιαίτερα στον τομέα των αισθηματικών θα νιώσεις ότι αυτό που σε κάλυπτε μέχρι χτες, πλέον μπορεί να σου αφήνει σημαντικά κενά και να έχεις την επιθυμία να απελευθερωθείς από αυτό!

Μία νέα φιλοσοφία των καταστάσεων περί σχέσεων αφορά αυτή τη χρονιά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ταύρου, όπου δέχεσαι την θετική επιρροή του Κρόνου από τον Αιγόκερω! Σταθεροποιούνται σχέδια της ζωής σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία από εσένα!

Ας περάσουμε τώρα στα πιο θετικά σημεία της χρονιάς, τα οποία και αφορούν κυρίως τους Ταύρους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου! Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιώντας θετικές όψεις με τον Πλούτωνα, αλλά και με τον Ποσειδώνα! Τους μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος, Μάιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος θα υπάρξουν σπουδαίες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί περίπου από τις 5-11 Μαΐου 2017! Ελπίδες και όνειρα γίνονται πραγματικότητα, γνωριμίες που έχουν εξέλιξη και προοπτική σταθερής σχέσεις, είναι μέσα στα πλάνα αυτής της χρονιάς!

Οι εκλείψεις του 2018 θα διαταράξουν τις σταθερές δομές της ζωής σου, αφού πραγματοποιούνται στο σταθερό σταυρό που ανήκεις! Είναι σημαντικό λοιπόν αυτή τη χρονιά να βεβαιωθείς να γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις και αξίζει να κρατήσεις κοντά σου αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, οι Εκλείψεις της χρονιάς θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για σένα!

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Η πορεία του 2018 σε βοηθά να απεγκλωβιστείς από τα προβλήματα του χτες και να ανακτήσεις την αρμονία, την αυτοπεποίθηση αλλά και την ισορροπία, τόσο στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου, όσο και στην αισθηματική σου ζωή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή έχει σχέση η Ευαγγελία Αραβανή! Δεν πάει το μυαλό σας…

Χωρίς την συντροφιά του Κρόνου, σταδιακά θα αρχίσεις να ξεπερνάς τόσο τα συναισθήματα και τις σκέψεις απαισιοδοξίας, όσο και την μοναχικότητα! Είναι βέβαιο ότι πολλές από τις πικρές στιγμές του παρελθόντος θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται κατά την διάρκεια αυτού του έτους και σε αυτό θα συντελέσει καταλυτικά, η επαφή και η γνωριμία σου με νέα άτομα, τα οποία και θα μπουν στη ζωή σου με τον πιο περίεργο τρόπο!

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο των Διδύμων, τότε το 2018 αναζητάς περισσότερη «ποιότητα» από την ερωτική σου ζωή και λειτουργείς πιο επιλεκτικά, επιζητώντας τόσο την σαρκική όσο και την ψυχική επαφή που θα σε ολοκληρώσει με το άτομο που θα είναι δίπλα σου! Το πέρασμα του Δίας το ζώδιο του Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου, θα συντελέσει ως και το τέλος της χρονιάς ευεργετικά στην ανάπτυξη σταθερών σχέσεων ή ακόμα και στην προοπτική ενός γάμου.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο των Διδύμων, το ενδιαφέρον σου θα είναι πολύ παραπάνω δοσμένο αυτή τη χρονιά στον τομέα των επαγγελματικών σου, πάρα ταύτα η χρονιά δίνει ευκαιρίες νέων γνωριμιών που θα σε συναρπάσουν (κάποιες από αυτές μπορεί να προκύψουν και σε χώρο εργασιακό)! Μπερδέματα, συγχύσεις και διλήμματα δεν θα λείψουν ούτε και από αυτή τη χρονιά ανά διαστήματα. Σκόπιμο είναι λοιπόν πριν κάθε επιλογή σου, να έχεις προσπαθήσει πολύ ξεκάθαρα να κατανοήσεις τόσο τους στόχους και τις προθέσεις τις δικές σου όσο και του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Για εσένα που είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου, το 2018 ξεκινά με εσένα να προσπαθείς να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου ! Ως τον Μάιο του 2018, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, οι ευχάριστες αλλαγές, οι ξαφνικές γνωριμίες που πραγματικά θα σε εξιτάρουν αλλά και θα σε κάνουν να βρεις και πάλι τον εαυτό σου! Γνωριμίες μέσα από κοινωνικά περιβάλλοντα ευνοούνται για τους ελεύθερους, ενώ περισσότερη χαρά, διασκέδαση, απόλαυση και ανεμελιά θα είναι στοιχεία που δεν θα λείψουν από την αισθηματική ζωή των δεσμευμένων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το 2018 είναι μία χρονιά αρκετά πιο αισιόδοξη, ανάλαφρη, ερωτική αλλά και αναζωογονητική για τον τομέα των αισθηματικών σου! Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού θα συμβάλει καταλυτικά, στην ανάπτυξη και εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής, δίνοντάς σου την ευκαιρία να καλύψεις τα αισθηματικά κενά που υπήρχαν στη ζωή σου από τα περασμένα έτη. Σε όλες αυτές τις όμορφες, χαρούμενες ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις που διαβάζεις για το ζώδιο σου, πρέπει να έχεις κατά νου και έναν σημαντικό παράγοντα….

Ο Κρόνος περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου (στον Αιγόκερω) δοκιμάζοντας σημαντικά την ποιότητα και την σταθερότητα της μόνιμης σχέσης σου! Θα μου πεις δεν έχεις σχέση;…. Θυμήσου ότι ακόμα και οι επιλογή του ατόμου με το οποίο επιθυμείς να έχεις έναν δεσμό που θα παραμείνει σταθερός στο χρόνο, θα πρέπει να γίνει με ωριμότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα … Κατά την διάρκεια αυτού του έτους, την επιρροή του Κρόνου από τον Αιγόκερω, θα την νιώσεις πολύ περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Είναι βέβαιο ότι το 2018 στο πέρασμά του, θα ξυπνήσει μέσα σου πολύ παραπάνω την ανάγκη για έναν μόνιμο δεσμό, για ένα γάμο, με λίγα λόγια θα θελήσεις να βάλεις πιο γερές βάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής! Από το Μάιο του 2018, ο Ουρανός από τον Ταύρο, διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή σε φιλίες, επαφές γνωριμίες.

Αρκετά πιο θετικές, ανανεωτικές και ελπιδοφόρες, αναμένονται οι αισθηματικές εξελίξεις για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του Καρκίνου! Ο Δίας από το Σκορπιό, πραγματοποιεί αυτή τη χρονιά 2 φορές εξάγωνο με τον Πλούτωνα (στο δικό σου δεκαήμερο) και δύο φορές τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Εσύ που έχεις γεννηθεί περίπου στις 9-11 Ιουλίου, θα δεις ουσιαστική αναγέννηση της αισθηματικής σου ζωής ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου. Αν τα γενέθλια σου είναι περίπου στις 6-8 Ιουλίου, το 2018 φέρνει την εκπλήρωση σε όνειρα, σχέδια, επιθυμίες , προσδοκίες σου!

Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θα υπάρξουν στιγμές αυτού του έτους που θα αλλάξουν τα πλάνα, τα σχέδιά σου και για μία ακόμα φορά μπορεί να γίνουν αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Το πάθος, θα παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις αυτής της χρονιάς (ας μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας θα αρχίσει να επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο)! Δεν παύει όμως το 2018 να συνεχίζει να είναι γενναιόδωρο και για σένα … Ο Δίας από τον Σκορπιό θα κινείται στο δικό σου δεκαήμερο τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο 2018, προσφέροντας ανοίγματα στα αισθηματικά σου. Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Απριλίου , το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα θα δώσει τις προοπτικές για την ανάπτυξη μίας έντονης ερωτικής σχέσης, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 12-14 Ιουλίου! Λίγο προσοχή στην ανισορροπία που θα προκύψει στην αισθηματική σου ζωή (και όχι μόνο) την περίοδο του Ιουλίου που έχουμε την Μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο και στο δεκαήμερο σου (13/7)

ΛΕΩΝ:

Το 2018 είναι ένα σημαντικό έτος για σένα αγαπημένε μου Λέοντα, πολλά φαίνεται ότι αλλάζουν στη ζωή σου και αυτός ο αέρας ανακατατάξεων είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει και την αισθηματική σου ζωή! Οι Εκλείψεις του 2018 πραγματοποιούνται στον δικό σου άξονα (οι 4 από τις 5 που θα γίνουν αυτό το έτος), φανερώνοντας ότι σε αυτό το έτος βιώνεις έντονα την ανανέωση που συμβαίνει πρωτίστως μέσα σου και δευτερευόντως στις σχέσεις σου.

Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού ως τις 8 Νοεμβρίου 2018, είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει σε πολλούς Λέοντας – πολύ πιθανό και σε εσένα που διαβάζεις αυτή τη στιγμή τις ετήσιες προβλέψεις σου – την ανάγκη για την σταθεροποίηση μίας σχέσης, για την συγκατοίκηση ή ακόμα και για την δημιουργία οικογένειας. Υπάρχουν οι ευκαιρίες μέσα στο νέο έτος λοιπόν, να αφήσετε πίσω σας την παλιά εποχή που πλήγωσε και στιγμάτισε την ψυχή σας και να κάνετε ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα! Στην συνέχεια, η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, θα ευεργετήσει ιδιαίτερα την αισθηματική ζωή των Λεόντων – ναι και την δική σου, πίστεψέ το-! Είναι βέβαιο ότι από το Φθινόπωρο του 2018 θα έχουμε να συζητάμε για τους νέους έρωτες που θα σε συνεπάρουν ή ακόμα και για τον ερχομό ενός απογόνου (ιδιαίτερα για το 1ο και το 2ο δεκαήμερο των Λεόντων)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Πετούν τα ρούχα που φθάνουν για βοήθεια στη Μάνδρα από απλούς ανθρώπους!

Ένα σημείο που είναι απαραίτητο να τονίσω για την αισθηματική ζωή ιδιαίτερα των Λεόντων του 1ου δεκαημέρου είναι το εξής: Η χρονιά αναμένεται να έχει αρκετές υποχρεώσεις, κατόπιν αλλαγών και νέων ευθυνών που θα αναλάβετε μέσα σε αυτό το έτος! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ ο Ουρανός εισέρχεται από την Άνοιξη στον Ταύρο! Έτσι λοιπόν συχνά το άγχος και η κούραση σας θα σας «κόβουν» τον αέρα της ανεμελιάς που είναι στοιχείο απαραίτητο για να αφεθείτε στην χαρά του έρωτα!

Οι αιφνίδιες, πρωτότυπες γνωριμίες που θα συναρπάσουν και θα προκαλέσουν την έκπληξη και αυτή τη χρονιά στην αισθηματική σου ζωή, είναι κάτι που αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια από τις 15-22 Αυγούστου! Γνωριμία σε σεμινάριο, σε ταξίδι, με άτομο που έχεις ηλικιακή διαφορά; Όλα παίζουν ιδιαίτερα την περίοδο ως και το Μάιο και στην συνέχεια από τις 6 Νοεμβρίου ως το τέλος της χρονιάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αυτό ακριβώς είναι το δικό σου σύνθημα για το 2018 όπου επιτέλους υπάρχουν ευχάριστα γεγονότα τα οποία και θα σε ανταμείψουν για την αναμονή που έκανες τα τελευταία χρόνια!

Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και η εκφραστικότητά σου καθώς και οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών, θα συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη μίας πιο ευχάριστης νότας στην καθημερινότητά σου αυτή τη χρονιά! Νέες ιδέες, ευχάριστα μηνύματα, ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται για να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα σε αυτή τη χρονιά! Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων αλλά και με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω δηλώνουν ότι το νέο έτος δεν θα λείψει ούτε η εκπλήρωση ονείρων, αλλά ούτε και η αισθηματική ολοκλήρωση μέσα από την ανάπτυξη ενός δυναμικού έρωτα. Αυτά ισχύουν πολύ περισσότερο για τους Παρθένους του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου (ελπίζω να είσαι ένας από αυτούς)!

Δεν θα λείψουν ωστόσο οι σημαντικές στιγμές και στην αισθηματική ζωή των παρθένων του 1ου δεκαημέρου! Είσαι ένας από αυτούς; Τότε το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα περιβάλλει με περισσότερη «ποιότητα» και ανθεκτικότητα την αισθηματική σου ζωή ! Μπορεί να αποκτήσεις περισσότερες ευθύνες από την απόκτηση ενός παιδιού! Το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει την ανανέωση και την ευκαιρία γνωριμιών για εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου (23-24/8)

ΖΥΓΟΣ:

Το 2018 είναι ένα έτος εναλλαγών για την αισθηματική σου ζωή! Δεν θα λείψουν τα δυνατά ερωτικά πάθη και οι συγκινήσεις , θα υπάρξουν όμως και οι δοκιμασίες μέσα από τις οποίες θα πρέπει αφενός να προσαρμοστείς σε αλλαγές που θα συμβούν, αφετέρου θα χρειαστεί να πάρεις ώριμες αποφάσεις για την πορεία και την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής!

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του 2018 για σένα, είναι η πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου αυτό το έτος θα επηρεάσει πολύ περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο! Οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις αλλά και τα προβλήματα που κατά κύριο λόγο αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή, δεν θα σου επιτρέπουν να απολαύσεις με ανεμελιά την αισθηματική σου ζωή! Αν είσαι ήδη σε έναν γάμο ή συμβιώνεις με τον σύντροφό σου, τότε να αναμένεις ότι η χρονιά θα έχει τις δυσκολίες της και απαιτεί οργάνωση, υπευθυνότητα και σοβαρότητα τόσο στα απλά ζητήματα που θα προκύπτουν όσο και στα πιο σύνθετα! Ευκαιρίες νέων ερωτικών γνωριμιών για σένα που είσαι του 1ου δεκαημέρου σου δίνονται πολύ περισσότερο από το Νοέμβριο του 2018, όπου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη!

Η νέα χρονιά, θα αποτελέσει σταθμό για να μπορέσεις να ανακτήσεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου και για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στα πραγματικά σου θέλω για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Μέχρι και το Νοέμβριο θα αναθεωρήσεις κάποιες από τις αξίες σου, θα επιζητήσεις και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να αποκτήσεις καλύτερες συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή. Αυτό που θα παρατηρήσεις πιο έντονα αυτή τη χρονιά θα είναι η ανάγκη σου να επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα! Η Έκλειψη του Ιανουαρίου, αλλά και του Αυγούστου, επηρεάζουν άμεσα το δικό σου δεκαήμερο, φέρνοντας ξαφνικά την εκπλήρωση των προσδοκιών σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mango: Ένα τζιν που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη και δεν κοστίζει ούτε 20 ευρώ! (Photo)

Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του Ζυγού, μέχρι τον Μάιο του 2018, δέχεσαι την επιρροή του Ουρανού που κινείται στο 3ο δεκαήμερο του Κριού! Αλλιώς μπορεί να υπολογίζεις την πορεία μίας σχέσης και αλλιώς μπορεί να εξελιχθεί … Οι εναλλαγές αλλά και η αστάθεια στην κατάσταση των σχέσεών σου, θα είναι στοιχεία που δεν θα λείψουν λοιπόν ως και την Άνοιξη του 2018. Η Έκλειψη Ηλίου του Φεβρουαρίου θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα ενώ δεν αποκλείεται τότε να μπει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα ζήσεις δυνατές στιγμές, ο οποίες όμως δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια! Την περίοδο του Ιουλίου η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου (στις 13 του μήνα) φέρνει δυσάρεστες εκπλήξεις για την πορεία μίας μόνιμης σχέσης σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το 2018 είναι η χρονιά σου και η αισθηματική σου ζωή είναι πραγματικά στα δικά σου χέρια! Αυτό σημαίνει ότι έχεις την δυνατότητα να οδηγήσεις τις καταστάσεις ακριβώς εκεί που εσύ θα επιλέξεις! Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου, έτσι λοιπόν ως τον Νοέμβριο του 2018 η ανάπτυξη, η εξέλιξη, η τύχη και η ευκαιρία , σε βοηθούν να κάνεις βήματα επιτυχίας ακόμα και στον έρωτα …

Αν είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου, ο Δίας μπορεί να μην περνάει από το δικό σου δεκαήμερο, σίγουρα όμως μπορείς να αυτή τη χρονιά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου έδωσε από το φθινόπωρο του 2017. Με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω (επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο), θα μπορέσεις αυτή τη χρονιά με πιο συγκροτημένο νου, να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για την πορεία και την εξέλιξή σου! Από τον Μάιο του 2018 και έπειτα, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει σπουδαίες και σημαντικές αλλαγές στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων … Ο σύντροφός σου , το άτομο που διατηρείς εδώ και καιρό ένα μόνιμο δεσμό, θα σε αιφνιδιάσει αυτή τη χρονιά με τις εναλλαγές του! Πολύ πιθανό όμως είναι ότι μπορεί και τα δικά σου ζητούμενα από την σχέση σου να αλλάξουν!

Πιο τυχερό θα είναι το 2018 για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο Δίας θα επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο στους περισσότερους μήνες του 2018, δίνοντας σημαντικές προοπτικές για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα προσωπικά σου σχέδια και τις επιθυμίες. Αναζητάς μία νέα γνωριμία; Θέλεις η ήδη υπάρχουσα σχέση σου να έχει μία σημαντική προοπτική; Όλα είναι πιθανά αρκεί να τα τολμήσεις! Τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο 2018, το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τα αδύνατα να γίνουν δυνατά, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 11 με 12 Νοεμβρίου! Τον Μάιο και τον Αύγουστο, οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 4-6 Νοεμβρίου! Οι Εκλείψεις του 2018 που επηρεάζουν άμεσα το δικό σου δεκαήμερο είναι η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιανουαρίου (31 του μήνα) και η Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου (στις 11 του μήνα). Δεν θα λείψουν οι αλλαγές , οι ανατροπές, αλλά και οι αιφνίδιες ανακατατάξεις στους στόχους που έχεις για το μέλλον σου!

Όσο για σένα που είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου, το 2018 σου χαμογελά και σου δίνει την προοπτική για γνωριμίες που θα έχουν βάθος, ουσία και προοπτική. Κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου, του Μαρτίου, του Απριλίου και του Οκτωβρίου ως και τις 8 Νοεμβρίου είναι τα χρονικά διαστήματα που ο Δίας θα κινείται στο δικό σου δεκαήμερα προσφέροντας σου την τύχη, την ευκαιρία και τις προοπτικές για να μπορέσεις να πετύχεις τα προσωπικά σου σχέδια-ακόμα και αν αυτό είναι η εύρεση ενός συντρόφου, ή η επισημοποίηση μίας σχέσης-. Η Έκλειψη του 2018 που σε επηρεάζει άμεσα, είναι η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2018 στο ζώδιο του Υδροχόου. Ξαφνικές αλλαγές στις κατάσταση της προσωπικής σου ζωής , θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σου προκαλέσουν ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Επιτέλους ξεκινά μία νέα χρονιά και είναι βέβαιο ότι η επιθυμία σου θα είναι να κάνεις «πάρτι» μετά τις αλλεπάλληλες ταλαιπωρίες που πέρασες κατά την διάρκεια του περασμένου έτους! Τα δεδομένα αυτό το έτος σίγουρα αλλάζουν … Μπορεί να μην είσαι από τα πρώτα ζώδια στην λίστα εύνοια, σίγουρα όμως η εποχή που ξεκινά σου προσφέρει την δυνατότητα να ανανεωθείς στα αισθηματικά, να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του χτες και να ανοίξεις νέους κύκλους στην προσωπική σου ζωή!

Το πιο σημαντικό νέο για σένα, είναι η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο σου η οποία και πραγματοποιήθηκε στο τέλος του 2017, σταδιακά νιώθεις σαν να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου, διαθέτοντας πλέον την γνώση και την εμπειρία για τα πραγματικά ζητούμενά σου από τον τομέα των σχέσεων ! Σε αυτή τη χρονιά συνειδητοποιείς ότι ωρίμασαν πλέον τα συναισθήματά σου, τα θέλω σου, γνωρίζεις και έχεις πλέον την εμπειρία να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θα μπορέσει να σε γεμίσει και να σε ολοκληρώσει από συναισθηματικής πλευράς… Αυτό ακριβώς και θα επιδιώξεις να αποκτήσεις!

Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, σου χαρίζει την προστασία που σου είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να σταθείς ξανά στα πόδια σου και να αναπτύξεις περισσότερο τον ψυχισμό σου! Στην συνέχεια, το πέρασμα του κυβερνήτη σου – του Δία – στο δικό σου ζώδιο θα σημάνει την αρχή μίας νέας εποχής στη ζωή σου, ακόμα και στον τομέα των αισθηματικών!

Οι εκλείψεις του 2018, είναι φανερό ότι θα φέρουν νέους ανθρώπους στη ζωή σου και ναι θα αναπτυχθούν νέες γνωριμίες και καινούργια ειδύλλια τα οποία και θα τονώσουν την ψυχολογία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το 2018 ξεκινά με την συντροφιά του Κρόνου, όπου έχει ξεκινήσει ήδη το τριετές ταξίδι του, βάζοντας στενά όρια τα οποία και σου επιβάλλουν να κινηθείς με ωριμότητα και υπευθυνότητα σε κάθε τομέα, ακόμα και στις σχέσεις σου! Ωστόσο, κατά την διάρκεια του νέου έτους , έχεις τις ευκαιρίες σου για να μπορέσεις να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των προσωπικών σου προσδοκιών, ενώ και οι νέες γνωριμίες θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στις αισθηματικές εξελίξεις αυτού του μήνα!

Για σένα που είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου, η επιρροή του Κρόνου θα είναι αισθητή σε όλη την διάρκεια αυτής της χρονιάς. Αυτό ωστόσο δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σε τρομοκρατεί, στην ουσία αυτό που θα κληθείς αυτή την χρονιά να κάνεις, είναι ένα καλό ξεκαθάρισμα στις ανάγκες σου , στα θέλω σου, στις σχέσεις σου, λειτουργώντας με περισσότερη ωριμότητα για το μέλλον των σχέσεων σου! Βρίσκεσαι σε μία σχέση που δεν είναι λειτουργική αλλά δεν έπαιρνες την απόφαση για χωρισμό; Αυτή τη χρονιά σφίγγεις τα δόντια και πας παρακάτω … Είσαι σε μία σχέση που δεν ξέρεις ποιο θα είναι το μέλλον της; Τότε το 2018 θα σου δοθούν οι απαντήσεις και αν πραγματικά η σχέση που διατηρείς αξίζει και είναι αρκετά δυνατή, θα «δέσει» ακόμα περισσότερο! Σημαντικό νέο της χρονιάς για σένα, είναι και η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου (τον Μάιο 2018)…! Ο έρωτας παίρνει μία απρόβλεπτη μορφή και ναι έρχονται ξαφνικά νέα ερωτικά ειδύλλια ενώ μέσα στα γεγονότα της χρονιάς για αρκετούς Αιγόκερους του 1ουδεκαημέρου (ίσως και για σένα) θα είναι και ο ξαφνικός ερχομός ενός απογόνου που θα φέρει και την πιο ουσιαστική δέσμευση!

Είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου; Το 2018 σίγουρα είναι αρκετά πιο ευχάριστο, δημιουργικό, κοινωνικό και με περισσότερες ευκαιρίες για την ανάπτυξη αλλά και εκπλήρωση των προσωπικών σου προσδοκιών! Με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού ως και τις 8 Νοεμβρίου 2018, οι φίλοι, οι γνωριμίες και οι επαφές σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που επιζητάς… Σε αυτό το έτος είναι πολύ πιθανό μία φιλία να εξελιχθεί σε μία σχέση, ή ακόμα υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μία νέα γνωριμία σε φιλικό επίπεδο, όπου στην συνέχεια θα έχει την εξέλιξη σχέσης! Σε αυτό το έτος βρίσκεις πολύ περισσότερο την εκφραστικότητά σου, την ζεστασιά, τον συναισθηματισμό, ενώ δημιουργούνται και οι προοπτικές να νιώσεις πιο ουσιαστικό και ολοκληρωτικό συναισθηματικό δέσιμο με ένα πρόσωπο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου!

Για σένα που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, τα αισθηματικά σου τη μία θα κλαίνε την άλλη θα γελάνε… Στο ξεκίνημα του 2018 μέχρι και την Άνοιξη, ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 15-20 Ιανουαρίου … Εκεί που μπορεί να λες ότι έχει «στρώσει» μία σχέση και έχει μία πιο «οικεία» μορφή, ξαφνικά κάτι θα συμβαίνει που θα σου ανατρέπει αυτό που ένιωθες ότι είχε μία σταθερότητα! … Το θετικό νέο αυτής της χρονιάς είναι ότι ο Δίας από τον Σκορπιό θα κινείται στο δικό σου δεκαήμερο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δηλαδή τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Οκτώβριο ως και τις 8 Νοεμβρίου 2018…Τι σημαίνει αυτό; Το 2018 αν και πολλές φορές θα σε αιφνιδιάσει με την ροή των εξελίξεών του, δεν θα σου στερήσει την ευκαιρία να ικανοποιήσεις επιθυμίες καρδιάς, να βρεθείς κοντά σε νέους ανθρώπους, να περάσεις έντονες στιγμές … Ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 13-14 Ιανουαρίου, ο Πλούτωνας φέτος θα σε επηρεάζει άμεσα . Τι σημαίνει αυτό; Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια Απριλίου και Σεπτεμβρίου, το εξάγωνο ανάμεσα στον Δία και στον Πλούτωνα θα σου προσφέρει την επιτυχία και την θετική αλλαγή που χρειάζεσαι για να νιώσεις περισσότερη δύναμη (αλλά και πάθος)!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Πολλές από τις επιθυμίες, τις προσδοκίες αλλά και τα ζητούμενά σου για την πορεία και την εξέλιξη των αισθηματικών σου ή πιο συγκεκριμένα μίας σχέσης σου, αλλάζουν κατά την διάρκεια του 2018! Η νέα χρονιά σε βρίσκει φανερά πιο επίμονο για την επίτευξη στόχων ζωής, ένας από αυτούς μπορεί να είναι και ο γάμος, ή η εύρεση μίας σχέσης με προοπτικές και ουσία. Αυτός ο στόχος θα είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα κατά την διάρκεια αυτού του έτους! Οι Εκλείψεις του 2018 πραγματοποιούνται στον δικό σου άξονα (Λέοντα – Υδροχόου) γεγονός που σημαίνει ότι το νέο έτος θα έχει τις στιγμές εκείνες που θα το κάνουν να χαρακτηριστικό ως ξεχωριστό, μοναδικό, σημαδιακό … σίγουρα όμως ιδιαίτερα σημαντικό!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή …. Θα μιλήσω πρώτα για σένα που ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου το πιο πιθανό είναι ότι καλωσορίζεις το νέο έτος, συνεχίζοντας την εκπλήρωση στόχων που έβαλες από το περασμένο έτος. Το 2018, θα έχει τις ανατροπές ιδιαίτερα από την Άνοιξη και έπειτα (ο Ουρανός περνά στο ζώδιο του Ταύρου από τον Μάη) και η προσωπική σου ζωή αλλάζει άρδην … Σημαντικές αλλαγές που αφορούν τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας (για τους παντρεμένους ή όσους συμβιώνουν) θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα και θα φέρουν την σχετική αβεβαιότητα για την πορεία! Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω συχνά θα σε κλείνει αυτή τη χρονιά στο καβούκι σου, με την ψυχολογική σου διάθεση να γίνεται αρκετά «βαριά» . Στην ουσία όμως αυτό το έτος σε ωριμάζει, σε αλλάζει, σε κάνει πιο φιλοσοφημένο, ώριμο και κατασταλαγμένο και σε αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να σταθείς! Η Έκλειψη που αφορά άμεσα το δικό σου δεκαήμερο, είναι η Ολική Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 27 Ιουλίου στο δικό σου ζώδιο και στο δικό σου δεκαήμερο. Αυτή ακριβώς η Έκλειψη θα φέρει την «ρήξη» αλλά και τα ην «απελευθέρωση» από τις προβληματικές καταστάσεις που δεν σου επέτρεπαν να πας παρακάτω … Οι καλύτερες στιγμές αυτής της χρονιάς αναμένονται από το Νοέμβριο όπου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, και από αυτή την θέση θα σου προσφέρει γενναιόδωρα νέες γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες για να κάνεις πραγματικότητα τις προσωπικές σου επιθυμίες.

Εσύ που είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου, το 2018 σε σοβαρεύει, σε αλλάζει, σε κάνει πιο επίμονο σε θέματα στόχων, όπου κάποιοι από αυτούς μπορεί να αφορούν το γάμο, ή την επισημοποίηση μίας σχέσης! Σε όλη την διάρκεια αυτού του έτους , θα υπάρχει αισθητή η αλλαγή του τρόπου που εσύ θα αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις της αισθηματικής σου ζωής. Κατά κύριο λόγο δεν θα σε απασχολεί μόνο το «τώρα» αλλά και το «μετά» βάζοντας τον «πήχη» ίσως λίγο πιο ψηλά συγκριτικά με το παρελθόν … ΟΙ Εκλείψεις της χρονιάς έχουν άμεση επιρροή στο ζώδιο σου και αυτές που θα επηρεάσουν πιο στενά το δικό σου δεκαήμερο είναι η Έκλειψη Σελήνης στις 31 Ιανουαρίου 2018, και η Έκλειψη Ηλίου στις 11 Αυγούστου 2018. Αναμένονται προβληματισμοί, ρήξεις, χωρισμοί αλλά και ξαφνικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων. Σίγουρα όμως αυτές οι αλλαγές έχουν κάτι σημαντικό να σου δώσουν και αυτό δεν είναι άλλο από το να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ!

Ας δούμε τώρα για σένα που είσαι υδροχόος του 3ου δεκαημέρου, όπου μέχρι τον Μάιο ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ουρανός, θα επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο … Ξαφνικές αλλαγές, νέες γνωριμίες από εκεί που δεν το περίμενες, σου αλλάζουν την κοσμοθεωρία, τα θέλω και τους στόχους σου! Έχουμε ωστόσο την Ηλιακή Έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου στο δικό σου ζώδιο που δηλώνει ότι εκείνη την εποχή θα υπάρξουν σημαντικοί, ξαφνικοί αιφνιδιασμοί, ξεκαθαρίσματα ή ακόμα και ένα γρήγορο ερωτικό πάθος που θα έχει όμως σύντομη ημερομηνία λήξης! Κλείνοντας αυτό που έχω να πω για σένα είναι ότι η χρονιά έχει τις αισθηματικές της εκπλήξεις, έχει δράση, εξέλιξη, ενδιαφέρον και προοπτική … Η σταθερότητα όμως που προσμένεις αργεί λίγο ακόμα, σίγουρα όμως αυτό το έτος δεν θα βαρεθείς!

ΙΧΘΥΣ:

Το 2018 είναι η χρονιά της μεγάλης ανάσας, της ανακούφισης, της εκπλήρωσης και της αποκατάστασης! Μετά τις δυσκολίες που πέρασες επιτέλους ξεκινά ένα έτος που θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τον εαυτό σου, θα ονειρευτείς, θα κάνεις σχέδια, θα δεις πολλές από τις προσδοκίες σου να γίνονται πραγματικότητα, ενώ τα δυνατά συναισθήματα που θα βιώσεις θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ζωντάνια και δημιουργικότητα στη ζωή σου!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή: Είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου; Ήδη το 2018 το υποδέχεσαι με έναν νέο έρωτα στη ζωή σου ή τουλάχιστον με μία γνωριμία που θα έχει την ερωτική εξέλιξη που προσμένεις … Με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω έχεις μάλιστα και την ευκαιρία να δεις κάποιες προσωπικές σου προσδοκίες να σταθεροποιούνται και εσύ να νιώθεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη … Αυτό το έτος βάζεις τις βάσεις που θα σε στηρίξουν για την σταθεροποίηση που ζητάς, η σταθεροποίηση αυτή θα φανεί από το Νοέμβριο του 2018 που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη! Το 2018 ωστόσο, έκπληξη θα αποτελέσουν και οι νέες γνωριμίες ιδιαίτερα από τον Μάιο που ο Ουρανός θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου! Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή αρκετών από εσάς (ναι και σε σένα μιλάω) όπου θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα , τις σκέψεις, τις προθέσεις και τις αποφάσεις!

Συνεχίζω με εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του Ιχθύ και ναι, είσαι ο πιο τυχερός εκπρόσωπος του ζωδιακού για το 2018! Οι Εκλείψεις της χρονιάς, δεν σου ασκούν άμεση επιρροή (τουλάχιστον όχι στα αισθηματικά σου), ενώ η πορεία του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού και οι θετικές του όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα δηλώνουν ότι αυτή τη χρονιά εκπληρώνονται σχέδια, επιθυμίες καρδιάς, γίνονται σπουδαίες αλλαγές στη ζωή σου, κάνεις τα βήματα που πάντα ήλπιζες και περίμενες. Μεγαλύτερη εύνοια δέχεσαι την περίοδο του Ιανουαρίου, του Μαΐου , του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, περιόδους που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο γιατί τα αδύνατα, μπορούν πραγματικά να γίνουν δυνατά!

Πάμε τώρα να δούμε εσένα που είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου όπου πράγματι είσαι από τους πιο ταλαιπωρημένους του ζωδίου σου και ίσως στο ξεκίνημα του 2018 να μην νιώσεις αυτή τη μεγάλη σπουδαία αλλαγή που σου παρουσιάζουμε! Μην βιαστείς να κρίνεις τις καταστάσεις γιατί πολύ γρήγορα το σκηνικό θα αλλάξει! Με τον Δία να κινείται στο Σκορπιό στο δικό σου δεκαήμερο τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, τον Απρίλιο , τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο δεν έχεις από το να παραμένεις την αισιοδοξία, την γνωριμία, την ιδέα, την πρόταση, την πρόκληση που θα σε κάνει να βρεις και πάλι την δίψα σου για ζωή! Το 2018 μάλιστα ξεκινάς να δέχεσαι και την επιρροή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που περνά σταδιακά στο δικό σου δεκαήμερο, επηρεάζοντας αυτή την χρονιά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 13 Μαρτίου. Τι θα συμβεί; Η ζωή σου αλλάζει μορφή και έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να ολοκληρώσει το πάζλ της καρδιάς σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share