Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια της Κυριακής, 10/12/2017 by MagicF’Ariel!

10 Δεκεμβρίου 2017 12:50
Τα Ζώδια της Κυριακής, 10/12/2017 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, ξέρετε πόσες ώρες το γράφω αυτό εδώ;;; Άλλαξα ακόμα και το χαιρετισμό, αφού μεσημέριασε πια.. Μα είναι δυνατόν;

Που λέτε αστρολογικά η μέρα είναι πολύ γιούχου! Παίζουν μπάλα πολύ δυνατοί πλανήτες και έχουν και τα κέφια τους, να προσμένουμε να συμβεί το απίστευτο..!!! Δε ξέρω αν θα είναι χαρμόσυνο το μαντάτο, ή θα προκαλέσει ταραχή, όμως έρχεται.. είναι στο δρόμο!

Απρόβλεπτο λοιπόν το μήνυμα, ουρανοκατέβατο επίσης, μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μυρίζομαι πως θα είναι ερωτικό, παιχνιδιάρικο, ψαρωτικό και καθόλου ξεκάθαρο. Γουστάρεις ή δε γουστάρεις;; Μήπως θες να δεις αν είμαι εδώ για σένα; Μπα!

Με πιάνετε τι σας λέω;;;

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο των Ιωαννίνων είναι το χειρότερο που έχεις δει ποτέ στην ζωή σου! Βάζεις στοίχημα; (photos)


Κριός
Αγαπητοί μου περιμένετε πολλά από τους άλλους και απογοητεύεστε. Ξεπεράστε λίγο το ιδανικό και εστιάστε στο τι πραγματικά μπορούν να σας προσφέρουν. Δίχως μουτράκια λοιπόν και δίχως γκρίνιες, εκφραστείτε ελεύθερα, στάξτε το φαρμάκι σας, δώστε κατευθύνσεις και όποιος παρεξηγηθεί, είναι ο πιο ένοχος από όλους! Κυριακή σήμερα, λέμε όχι στις εντάσεις ναι σε θέματα συνεργασίας!

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα πολύ! Οτιδήποτε σας συμβαίνει κρατήστε το για τον εαυτό σας, δε χρειάζεται οι άλλοι να γνωρίζουν το τι και το πώς. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας ρίχνουν στη θάλασσα, στα άγρια τα κύματα και σας αφήνουν να βολοδέρνετε με θέματα καρδιάς. Μια μπρος και μια πίσω πάει το ψυχολογικό. Όπως και να έχει τα θέματα αυτά αφορούν εσάς και μόνο εσάς, συνεπώς, μη λέτε και πολλά, κανείς δε μπορεί να σας βοηθήσει!

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις μέρες που τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ναι ξέρουμε λατρεύετε το αίνιγμα, όμως μπορεί να μην είναι τόσο απλό και να τη πατήσετε. Ωραίο το φλερτ αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορεί να υπάρξει και συνέχεια. Συνεπώς μη παίζετε με τη φωτιά γιατί μπορεί να καείτε. Τα μαντάτα τρέχουν, βρίσκουν εμπόδια, αλλά φτάνουν στο προορισμό τους. Μπαρούφες σας λέω. Μη δώσετε ιδιαίτερη βάση..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα - μεγατόνων: Μένει ελεύθερος ο Κώστας Πάσσαρης!

Καρκίνος
Από ότι έχω καταλάβει ως τώρα εσάς δε σας πιάνει αυτό το αστρολογικό τουρλουμπούκι. Είστε μια χαρά και δυο τρομάρες. Φτου μη σας ματιάσω. Και εκεί που θα είστε σε ζεν κατάσταση, ίσως χτυπήσει το τηλέφωνο και μάθετε κάτι που θα σας ξεσηκώσει για τα καλά. Ευχάριστο το μαντάτο, πολύ καλό για να είναι αληθινό. Για αυτό και εσείς πριν απογειωθείτε από χαρά εξετάσετε τι κάθε λεπτομέρεια, δε χρειάζεται να γκρεμοτσακιστείτε αργότερα. Ότι και να σας λέω, εσείς στη κοσμάρα σας!

Λέων
Είναι από εκείνες τις Κυριακές που θα είστε αλλού για αλλού! Η φαντασία σας καλπάζει, ονειρεύεστε διάφορα, ακούτε και όμορφες λεξούλες, πάει το χάσαμε το κορμί. Όσο πιο προσγειωμένοι και λογικοί είστε, άλλο τόσο παίζει να μη πέσετε σε παγίδες και λάθη. Αλλιώς να προσμένετε το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι πως σας αρέσει το χρήμα. Για να το ξοδεύετε φυσικά. Λατρεύετε επίσης να σας το δίνουν απλόχερα και εσείς να κάνετε ότι θέλετε με αυτό. Το νου σας μη σας εξαγοράσουν και δε το πάρετε χαμπάρι.

Παρθένος
Μπερδεμένη η μέρα σας συναισθηματικά. Η αλήθεια είναι πως πεσμένα τα κέφια, φρόντισαν για αυτό, συνεπώς δε βλέπω να βγαίνετε από το σπιτάκι σας. Μπορεί να έχετε ρίξει το βάρος σας στη δουλειά, ή στις δραστηριότητες που έχετε και ξαφνικά να ακούσετε παραπονάκια ή να σας φερθούν με τρόπο λίγο σκληρό. Μικρή η στεναχώρια σας, αφού έχετε με τόσα να ασχοληθείτε. Αυτό ξέρετε είναι λίγο επικίνδυνο. Κάποια στιγμή θα ξεσπάσει το ηφαίστειο!

Ζυγός
Είστε σε πολύ φευγάτη φάση εσείς. Θέλετε οπωσδήποτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και κάνετε σκέψεις πολύ εξωπραγματικές, αλλά τι πειράζει;;; Κυριακή σήμερα, ότι θέλει ο καθένας μπορεί να φανταστεί. Μη ρισκάρετε ξέρετε σε τζόγο και τέτοια για πάνε τα λεφτουδάκια σας. Πολλά φαντάζουν ωραία αλλά δεν είναι έτσι. Το νου σας στο πώς συμπεριφέρεστε στους δικούς σας τους ανθρώπους γιατί άδικα να χαλάσετε το κλίμα.. μέρες που είναι!

Σκορπιός
Και εκεί που θα είστε αμέριμνοι, βουτηγμένοι στις σκέψεις σας και στα δικά σας τα βάσανα, μπορεί να σας πουν κάτι και να λάμψετε ολόκληροι από χαρά! Πολλές οι απορίες, όμως όταν το τηλέφωνο χτυπήσει.. εσείς θα είστε εκεί για να το απαντήσει.. ας το πάμε ανάποδα το τραγούδι, πειράζει;;; Για ακόμα μια φορά όμως, τίποτα δε θα είναι ξεκάθαρο, αντιθέτως οι ερωτήσεις σας περισσότερες και η αγωνία σας πιο μεγάλη.. Για αυτό προσμένουμε την έκπληξη..!

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να τη βγάλετε όλη την ημέρα στο τηλέφωνο και να συζητάτε τα πάντα όλα! Οτιδήποτε και αν συμβαίνει εσείς το ξεπερνάτε με ένα μαγικό τρόπο και δείχνετε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Ο Ποσειδώνας φταίει για αυτό, σας τα δείχνει όλα ωραία. Καλύτερα να το πάτε όλο έτσι, μέχρι να βραδιάσει δηλαδή, για να μη δείτε τη πραγματικότητα έτσι ξαφνικά και συγκλονιστείτε! Κυριακή σήμερα έχει relax, παρέα με τους δικούς σας τους ανθρώπους.

Αιγόκερως
Το σύμπαν έχει κεφάκια στη περίπτωση τη δική σας. Μη νομίζετε χαρές και γλέντια, αλλά όλο και κάτι θα μάθετε και θα αναστατωθείτε πολύ. Καλά πριν σηκώσετε το σπίτι στο πόδι, με ψυχραιμία κάντε εκεί μερικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας και μετά δράστε αναλόγως. Ιδανική ημέρα για ένα ερωτικό ραντεβού που δε πρέπει ποτέ κανείς να μάθει. Μπορεί και επαγγελματικό, εσείς ξέρετε! Να φέρεστε όμορφα και να είστε ειλικρινής. Αλλιώς κανείς δε θα σας κάνει παρέα.

Υδροχόος
Δε ξυπνάτε και τόσο μες στα κέφια σας, αλλά στη πορεία σας τα φτιάχνουν. Σας αρέσει να συναναστρέφεστε με όμορφο κόσμο, έχετε και ένα τρόπο να ελίσσεστε μέσα στη καλή τη κοινωνία, το νου σας γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Ευτυχώς που έχετε τα επαγγελματικά σας τα βάσανα, που σας αποσπούν τη προσοχή. Κάτι θέλετε να κάνετε πολύ μοναδικό, ακούγετε εξωπραγματικό, αλλά όχι ανέφικτο φυσικά. Μέχρι το βραδάκι θα την έχετε βρει την άκρη σας εσείς..

Ιχθύς
Είπαμε οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα, αυτό όμως δε σημαίνει πως δε πρέπει να έχετε το νου σας! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, κάθε μέρα και εσείς καλό είναι να προσέχετε τι λέτε γιατί δε ξέρετε ποτέ; Μπορεί κάποιος να σας τάξει λαγούς με πετραχήλια, μη πιστέψετε και τόσο γιατί μέρα είναι παραπλανητική αστρολογικά. Άλλα φαίνονται και άλλο κρύβονται από πίσω. Και έτσι ξαφνικά μπορεί να συναντήσετε ένα ή μια πρώην και να πάθετε μερικά εγκεφαλικά.. Έχει κέφια ο ανάδρομος Ερμής!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share