Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύες, ο ανάδρομος Ερμής πολύ σκαλίζει το παρελθόν σας by MagicF’Ariel...

10 Δεκεμβρίου 2017 09:25
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύες, ο ανάδρομος Ερμής πολύ σκαλίζει το παρελθόν σας by MagicF’Ariel...

Καλησπέρα στη μαγική τη παρείτσα.. και μιας που ο ανάδρομος Ερμής γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα αναφερθώ στη γνωστή τη τετράδα που επηρεάζεται περισσότερο..!!! Μη κουραζόμαστε κιόλας.. χαχα..

Ο επαναστάτης ο Ιχθύς είναι προφανώς ο Σκρούτζ των Χριστουγέννων. Όχι με την έννοια της τσιγκουνιάς, αλλά περισσότερο με το ύφος. Ενώ μέχρι στιγμής οι περισσότεροι αγωνιούν για τις γιορτινές ημέρες, ο Ιχθύς αντιδρά! Μα είναι δυνατόν;

Το παρελθόν είναι ένα ωραίο ταξίδι, αφού ποτέ δε φεύγει η αλήθεια είναι, απλά ζει και υπάρχει στους ανθρώπους εκείνους, τους αξέχαστους, στα βλέμματά τους. Όλες οι στιγμές ζουν και ζωντανεύουν ανά πάσα στιγμή..
Τα Διδυμάκια τα βρίσκω λίγο στριμωγμένα, οι αταξίες έχουν κάποιο κόστος. Αλλά έχετε τον τρόπο σας εσείς.. από εδώ και από εκεί.. θα τους μπουρδουκλώσετε και Merry Christmas.!

Ανάδρομος Ερμής, δεν είναι απαραίτητα κακό, φέρνει σίγουρα εμπόδια και αναποδιές, όμως δίνει και την ευκαιρία να επανεξετάσουμε διάφορες καταστάσεις και να πάρουμε πιο ορθές αποφάσεις!

Σας αφήνω τώρα.. πάω να ακούσω μουσική.. να ταξιδέψω σε εκείνο το παρελθόν που λέγαμε και ας είμαι Ταυρίνα. Πειράζει;;;

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ! Δείτε που


Δίδυμος
Με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι και τις 23/12 να ξέρετε πως τα ερωτικά σας τα ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα και όχι μόνο! Είστε από εκείνα τα παιδιά που ναι μεν παίρνετε αποφάσεις, αλλά τις ανακοινώνετε με τέτοιο τρόπο, που αφήνετε πάντα ένα παραθυράκι ανοιχτό, έτσι επειδή, μπας και το μετανιώσετε. Ε λοιπόν, αυτό το χούι που έχετε, σας φέρνει μπελάδες! Μπορεί να μαζευτούν οι πρώην σύντροφοι και να κάνουν παρέα με το τωρινό! Και στο τέλος το πιο έτσι απαλό σενάριο είναι να κάνετε Χριστούγεννα μονάχοι..! Και εντάξει δεν είστε όλοι της περιπέτειας, το κατανοώ αυτό, όμως οι παρεξηγήσεις θα πέσουν βροχή, αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό και αν δε δείξετε κατανόηση, οι εντάσεις θα είναι αρκετές και δυνατές. Κυρίως για τους δεσμευμένους.. Πολύ πισωγύρισμα έχει και ερωτικά και επαγγελματικά! Μέσα στην αποφασιστικότητα σας βρίσκω..

Παρθένος
Και ο κλήρος πάλι πέφτει σε εσάς, κυρίως σε θέματα οικογενειακά. Είναι μυστήριες μέρες και ο ανάδρομος Ερμής, προκαλεί καταστάσεις από το πουθενά και μπόλικες παρεξηγήσεις. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας και θα κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί για να το προστατέψετε. Το νου σας σε βλάβες που μπορεί να προκύψουν έτσι ξαφνικά, όλα χαλούν αυτό να σκέφτεστε και να μη τρελαίνεστε με πράγματα που δεν αξίζουν. Οι σχέσεις βέβαια θα πάθουν ένα πανικό, αφού πολλά σας ενοχλούν και θα βρείτε τρόπο να ξεσπάσετε. Θα στάξετε πολύ φαρμάκι λέμε..! Μπορεί να ξεσπάσει η μπόρα που λέμε, αλλά μετά βγαίνει πάντα το ουράνιο το τόξο. Και να ξέρετε φέτος έχει οικογενειακά Χριστούγεννα. Μια που θα γυρίσει ο Ερμής οθόδρομος, μια που θα έρθετε στα ίσα σας! Ακόμα και αν χρειαστεί να ταξιδέψετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγριεύει για τα καλά ο καιρός: Καταιγίδες και χιόνια! Αναλυτική πρόγνωση

Τοξότης
Τι άλλο θέλετε να σας γράψω; Όλα δε τα έχουμε πει; Και όμως πάντα υπάρχει κάτι ακόμα. Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας! Τραγικό το βρίσκω! Να γιατί και αρκετοί από εσάς, είστε ψιλο αρρωστούληδες.. Το σύμπαν λέει πέσε και έπεσες.. Τσακ μπαμ! Το νέο είναι πως το παρελθόν ξανά χτυπά! Θα είναι ένας παλιός έρωτας; Ένας παλιός εργοδότης; Τι αφήσατε κάπου, κάπως, κάποτε, ε λοιπόν να προσμένετε τηλεφώνημα και συνάντηση. Υπάρχουν δυο περιπτώσεις ή θα είναι ευκαιρία μεγάλη ή όχι. Αναλόγως τη περίσταση. Καλό βέβαια είναι κάτι που έχει τελειώσει, τι άλλο έχει να σας πει;; Ντεμί η άποψή μου πάνω σε αυτό. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως πολύς κόσμος θα κάνει και την επανεμφάνισή του στη ζωή σας και εσείς φροντίστε να το απολαύσετε! Μήπως έφτασε ο καιρός να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή έτσι για να ταρακουνήσετε τα πάντα όλα;;;;

Ιχθύς
Ο ανάδρομος Ερμής στο Τοξότη σας έχει τρελάνει κανονικά. Αντί να σκέφτεστε Χριστούγεννα και διακοπές, σας πιάνει μια μανία με τα επαγγελματικά σας και τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά! Τσακώνεστε με όλο τον κόσμο αυτό είναι μια αλήθεια. σας ενοχλούν οι πάντες και κάνετε και σκέψεις πολύ μυστήριες. Να αλλάξετε αντικείμενο; Να βρείτε κάτι νέο; Να ανοίξετε τα φτερά σας προς το άγνωστο; Ωραίο μου ακούγεται αλλά μπορεί να κρύβονται παγίδες. Μετά τις 23 κάντε ότι θέλετε, αλλά μέχρι τότε βάλτε τα κάτω, τα υπέρ και τα κατά και αν μπορείτε να διορθώσετε μια κατάσταση ή να βελτιώσετε μια σχέση, γιατί όχι; Μη βιάζεστε όμως και μη γίνεστε υπερβολικοί. Το σύμπαν φλέγεται.. τι να λέμε τώρα! Αποφύγετε τις εντάσεις και τα πικρόχολα τα λόγια. Γίνεστε άδικοι πολύ!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share