Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

9 Δεκεμβρίου 2017 15:21
Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας, της λίμπιντο και της ορμητικότητας, εισέρχεται στις 9 Δεκεμβρίου 2017 στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει ως τις 26 Ιανουαρίου 2018. Ο Άρης από τον Σκορπιό, επιβάλει εδώ και τώρα δράση, εξέλιξη, κινητοποίηση και δεν συμβιβάζεται με την ήττα, δίνει τα πάντα για να κυριαρχήσει απόλυτα και μάχεται με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να επιβληθεί των καταστάσεων και να διακριθεί! Έτσι λοιπόν ανοίγεται μπροστά μας ένα δυναμικό διάστημα, όπου ιδιαίτερα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μπαίνουν σε μία περίοδο σπουδαίων εξελίξεων...

Κριός
Ο Κυβερνήτης σου ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και από αυτή την θέση σε κάνει αρκετά μαχητικό, επίμονο και επιβλητικό, τόσο για τα ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου, όσο και για τις πολύ προσωπικές και ερωτικές σου υποθέσεις! Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή: Δραστηριοποιείσαι για να τακτοποιήσεις οικονομικές , γραφειοκρατικές, τραπεζικές εκκρεμότητες, πάντα όμως κάποιο έκτακτο βγαίνει στην επιφάνεια που σε εκνευρίζει αλλά και σε κάνει να μένεις με άδειο πορτοφόλι. Σου δίνεται η ευκαιρία να κινητοποιηθείς επαγγελματικά αλλά και να βρεθείς κερδισμένος στα οικονομικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στον ερωτικό τομέα, διακρίνεσαι από πάθος, ερωτισμό, δεν λείπουν οι ζήλιες καθώς και η ανάγκη του να θέλεις να επιβληθείς και να περάσει το δικό σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έχασα το παιδί μου στην Μάνδρα!» – Το πένθος που δεν έμαθε κανείς!

Ταύρος
Ο Άρης θα κινείται μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου και είναι βέβαιο ότι ο τομέας των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών, θα βρεθεί κάτω από το στόχαστρο σημαντικών εξελίξεων μέσα στο επόμενο διάστημα! Οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεσαι (σύντροφος, συνεργάτες) , συχνά θα σε εκνευρίζουν αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα τα καβγαδάκια να είναι αναπόφευκτα! Από την άλλη πλευρά, αυτό τον καιρό θα πάρεις πρωτοβουλίες, θα κινηθείς δυναμικά, θα διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις από τις σχέσεις σου και μπορώ να πω ότι αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Δίδυμος
Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού η καθημερινότητά σου γίνεται ένας καθημερινός αγώνας μετ΄ εμποδίων όπου καταφέρνεις έστω και με άγχος, κούραση και στρες να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά! Οι απαιτήσεις πολλές, το ίδιο και οι ευθύνες και αρκετές στιγμές θα νιώθεις ότι ο προσωπικός σου χρόνος είναι τόσο περιορισμένος, που αναγκαστικά στερείσαι όλα αυτά που έχεις ανάγκη για να νιώθεις ηρεμία, αρμονία και ισορροπία! Προσοχή στα μικρά ατυχήματα, αλλά και στις ιώσεις, ενώ θυμήσου ότι αυτό το διάστημα κρίνεται ευνοϊκό ακόμα και για την έναρξη δίαιτας ή ακόμα και μίας αθλητικής δραστηριότητας!

Καρκίνος
Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, στην ίδια θέση βρίσκεται και ο Δίας και η περίοδος που ξεκινά, αρχίζει να έχει ερωτική δράση και εξελίξεις! Κινητοποιείσαι λοιπόν για θέματα ερωτικού περιεχομένου, παθιάζεσαι, διεκδικείς, ερωτεύεσαι, ζηλεύεις και δεν συγκρατείς τους πόθους σου, αλλά φαίνεται πως αυτή την περίοδο ξαναζωντανεύεις, γίνεσαι πιο δημιουργικός και υπάρχουν και περισσότερες ευκαιρίες για να μπορέσεις να περάσεις πιο όμορφες στιγμές! Λίγο προσοχή θέλω να μου δείξεις στα καβγαδάκια που μπορεί να προκύψουν με τα παιδιά – αν είσαι γονέας -!

Λέων
Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου η περίοδος κρίνεται ιδιαίτερα απαιτητική , κουραστική, αλλά και αντιδραστική πολλές φορές για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις! Υπάρχουν γεγονότα και εξελίξεις που σε φουντώνουν, σου προκαλούν εκνευρισμό και κάνεις την προσπάθειά σου να επιβληθείς των καταστάσεων, ή επιμένεις για να περάσει και να γίνει το δικό σου! Το αποτέλεσμα; Καβγαδάκια με τα άτομα που συμβιώνεις ! Το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι πολύ πιθανό να έχεις μία μετακόμιση, μία αγοραπωλησία, μία ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να αναβαθμιστείς τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά! Το μόνο που σου μένει να κάνεις, να χαλιναγωγήσεις την υπερένταση που θα σε διακατέχει με τους ανθρώπους που αγαπάς!

Παρθένος
Αποφασιστικότητα, δυναμισμός, πρωτοβουλία αλλά και δράση... Το επόμενο χρονικό διάστημα, έχεις όλα τα φόντα για να κινηθείς καταλυτικά και να προχωρήσεις τα προσωπικά σου σχέδια! Μετακινήσεις, προτάσεις, ταξιδάκια, αλλά και σημαντικές προτάσεις θα σε θέσουν αυτή την περίοδο σε εγρήγορση! Ωστόσο, αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι Α) την επιβλητικότητα στον τρόπο έκφρασής σου Β) τα καβγαδάκια που θα προκύπτουν (ιδιαίτερα με αδέρφια), Γ) τις ζημιές στο μεταφορικό σου μέσο, Δ) την βιασύνη σου τόσο σε σκέψεις, λόγια, εκφράσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ στην showbiz: Άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η...

Ζυγός
Τα έξοδα τρέχουν , όμως εσύ φαίνεται ότι τώρα είσαι σε ετοιμότητα να αναλάβεις πρωτοβουλίες αλλά και δράση, προκειμένου να αυξήσεις τις πηγές των εσόδων σου, κάτι το οποίο θα πετύχεις κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ως τις 26 του μήνα ωστόσο είναι σημαντικό να αποφύγεις την παρορμητικότητα και την βιασύνη, τόσο σε οικονομικές, όσο και σε συναισθηματικές επενδύσεις! Εύκολα θα παρασύρεσαι και θα τα θέλεις όλα δικά σου, ή η συμπεριφορά σου θα γίνεται αρκετά πιο κτητική! Η επικέντρωση του νου στην ύλη, μπορεί πολλές φορές αυτό το διάστημα να προκύπτει εξαιτίας κάποιων συναισθηματικών κενών!

Σκορπιός
Με τον Άρη – παραδοσιακά ο κυβερνήτης του ζωδίου σου- να περνά στο ζώδιο σου, βρίσκεσαι σε μία περίοδο που ανακτάς τις δυνάμεις σου και αναλαμβάνεις δράση.... Ένας νέος κύκλος εξελίξεων ανοίγεται μπροστά σου και εσύ φαίνεται ότι τώρα διαθέτεις την αντοχή, το σθένος, αλλά και την επιμονή να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις στόχους και επιθυμίες! Την περίοδο αυτή δεν θα λείψουν ωστόσο και οι εντάσεις που θα οφείλονται κατά κύριο λόγο στην δική σου νευρική και απόλυτη συμπεριφορά! Περιόρισε όσο μπορείς τις αντιδραστικές αλλά και εξουσιαστικές τάσεις και προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου προς την υλοποίηση προσωπικών στόχων, κάτι το οποίο μπορείς με επιτυχία να κάνεις αυτό το διάστημα!

Τοξότης
Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, εσωτερικής αναζήτησης, όπου διαπιστώσεις ότι κάποιες καταστάσεις ολοκληρώνουν τον κύκλο τους και εσύ πλέον πρέπει να κάνεις τα τελικά ξεκαθαρίσματά σου! Ο ψυχολογικός αναβρασμός και η υπερένταση δεν θα λείψουν αυτό το διάστημα, είτε επειδή υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος που εξακολουθούν να σε πιέζουν, είτε επειδή χρειάζεται να σταθείς και να υποστηρίξεις δικά σου πρόσωπα που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, είτε επειδή οι συνθήκες στα επαγγελματικά δεν είναι και οι ιδανικές! Σε κάθε περίπτωση αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο για σένα και επωφελήσου από την λήξη κάποιων εκκρεμοτήτων που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντική ανάσα! Καλή περίοδος για επαγγελματική κινητοποίηση!

Αιγόκερως
Ο Άρης κινείται στο Σκορπιό και ναι μπορώ να πω ότι θα είσαι το ζώδιο με την μεγαλύτερη κοινωνική δραστηριοποίηση για το επόμενο χρονικό διάστημα! Προσκλήσεις, προτάσεις, γνωριμίες, κινητοποίηση με συλλόγους και ομάδες , θα σε κάνουν αυτό τον καιρό να μην περνάς ούτε στιγμή μονάχος! Δεν θα λείψουν ωστόσο και τα ξεκαθαρίσματα και οι αποφάσεις που θα αφορούν την εξέλιξη κάποιων φιλικών σχέσεων του παρελθόντος, έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να αποκοπείς από φίλους που δεν στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σου και να ανοιχτείς σε νέες κοινωνικές επαφές! Από την άλλη πλευρά υπάρχει αυτή την περίοδο η προθυμία αλλά και η ώθηση να κυνηγήσεις πολύ παραπάνω αλλά και να κατακτήσεις και να εκπληρώσεις προσωπικές επιθυμίες!

Υδροχόος
Με τον Άρη να κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου μπαίνεις σε περίοδο έντονης επαγγελματικής δράσης αλλά και κινητοποίησης για θέματα που αφορούν την κοινωνική σου καταξίωση / προβολή ή ακόμα και την ανάδειξη των επαγγελματικών σου! Δεν αποκλείεται να δεχθείς ανταγωνισμό αυτό τον καιρό, ο οποίος και θα σε κάνει να λειτουργήσεις πιο επίμονα και μαχητικά για να πετύχεις αυτό που πιστεύεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου ότι θα σου δώσει την ώθηση για να φτάσεις εκεί που πραγματικά θέλεις!

Ιχθύς
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε ωθήσει να κυνηγήσεις πολύ περισσότερο την προσωπική σου επέκταση, την ευκαιρία, την δυνατότητα να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις, να αποκτήσεις νέες γνώσεις... Την περίοδο αυτή αποκτάς τα εφόδια που θα σου φανούν χρήσιμα για να διευρύνεις τα επίπεδα δράσης σου! Θα καταφέρεις να έχεις σημαντικές εξελίξεις με συμφωνίες που αφορούν το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, συμφωνίες, εκπαιδευτικά προγράμματα. Παράλληλα θα πλανάται ένας αέρας αισιοδοξίας στην ατμόσφαιρα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share