Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου!

8 Δεκεμβρίου 2017 13:27
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου!

Αγαπημένα μου ζωδιάκια γεια σας, σας εύχομαι από καρδιάς να έχετε ένα υπέροχο, ερωτικότατο, παθιασμένο, ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο! Με τον Άρη στον Σκορπιό έχουμε τα φώτα και τις προυποθέσεις να εκφραστούμε με πάθος στις αισθηματικές μας σχέσεις. Μην αφήσετε αγαπημένα μου ζωδιάκια τις ερωτικές προκλήσεις και ευκαιρίες να πάνε χαμένες! Όλα είναι με το μέρος σας προκειμένου να ζήσετε τις στιγμές που εσείς επιθυμείτε!

Πάμε να δούμε τι προβλέπεται για τα 12 ζώδια και τα ερωτικά τους αυτό το Σαββατοκύριακο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend loveαναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 9 έως 10 Δεκεμβρίου 2017 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια. Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει πλέον στο Ζώδιο της Παρθένου και ο ανάδρομος Ερμής είναι παρών. Το σκηνικό αλλάζει, καθώς εσύ μεν ακόμη νοιώθεις την επιρροή από χθες της παρουσίας της στο Ζώδιο του Λέοντος και του Ερμή που θα μείνει σχεδόν για έναν μήνα και που σου έφερε μνήμες από το παρελθόν για πράγματα, που ίσως καλώς τα άφησες πίσω σου γιατί μπορούν να αποδειχθούν επιζήμια για την παρούσα σχέση σου ή να εμφανίστηκε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου. Τώρα πλέον ήρθε η ώρα του νοικοκυρέματος και για υποθέσεις εκτός του αισθηματικού πεδίου που όμως σχετίζονται και με αυτό, αφού μονοπωλούν τον χρόνο σου και δεν μπορείς να διαθέσεις χρόνο στο ταίρι σου. Επειδή τα νομίσματα έχουν δυο όψεις, δες και την καλή πλευρά, επειδή έτσι θα αποφύγεις εντάσεις και προστριβές με το ταίρι σου που αλλιώς θα είναι αναπόφευκτες. Έτσι κι’ αλλιώς η ημέρα δεν ευνοεί τα αισθηματικά, αφού το ταίρι σου θα καταλάβει ότι μάλλον χρησιμοποιείς τη δουλειά για πρόσχημα και δεν θα περάσεις και πολύ καλά αν δεν το χειριστείς σωστά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχει "μεταμορφωθεί" η Αθηνά Οικονομάκου από την εγκυμοσύνη της! Οι απίστευτες αλλαγές στο κορμί της που μας άφησαν άφωνους

ΤΑΥΡΟΣ

Με την παρουσία της Σελήνης στο Ζώδιο της Παρθένου και την ανάδρομη πορεία που διαγράφει ο Ερμής, σου δημιουργούνται διάφορες ανασφάλειες που διαταράσσουν την ατμόσφαιρα της σχέσης σου. Οφείλονται στα απωθημένα σου που μεταφέρεις από το παρελθόν στο τώρα, και αν δεν αποφύγεις να τα εμπλέξεις στην σχέση σου θα έχεις αδικήσει το ταίρι σου. Το καλλίτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να καταπολεμήσετε την μονοτονία κάνοντας κάτι ξεχωριστό που θα σας ξεκουράσει και θα φέρει άλλη αναζωογονητική πνοή στη σχέση σας. Την Κυριακή, κάποιες συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος θα ξύσουν παλιές πληγές και θα σε στενοχωρήσουν. Μόνη λύση οι καθαρές και ειλικρινείς κουβέντες το ταίρι σου. Αν πάλι δεν είσαι σε σχέση, μην αφήνεις να σε καθοδηγούν τα απωθημένα σου στις απόψεις που θα σχηματίζεις για κάποιο πρόσωπο που είναι φρέσκια γνωριμία, όμως να μην προχωρήσεις παρορμητικά, αλλά με σύνεση και προσοχή. Άλλωστε δεν ευνοείσαι να προκαλέσεις καλή εντύπωση σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μνήμες είτε σε σένα είτε στο ταίρι σου από παλιά κακώς κείμενα που σας είχαν προκαλέσει δυσαρέσκειες. Μιά τέτοια κατάσταση δεν πρόκειται να σας οδηγήσει σε ευχάριστες εξελίξεις. Αντιθέτως, η λογική σου επιβάλλει να φροντίσεις να ενεργήσεις πυροσβεστικά, κάνοντας τα χατίρια στο ταίρι σου, αν θέλεις η σχέση σου να συνεχιστεί χωρίς στενοχώριες ή άλλα χειρότερα. Βάλλε νερό στο κρασί σου. Προτίμησε να κάνετε και κάποιο περίπατο στην εξοχή ή σε ένα πάρκο προκειμένου να εκτονωθούν νεύρα και εντάσεις. Αφήστε τα σοβαρά για άλλη μέρα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, και βρίσκεσαι σε αναζήτηση, να αποφύγεις τις μεγαλοστομίες γιατί δεν θα έχουν πέραση αλλά προκαλούν δυσπιστία και θα φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις. Όπως καταλαβαίνεις, η επικοινωνία που είναι το δυνατό σου σημείο, σήμερα δεν σου βγαίνει σωστά. Άσε το φλερτ, το χόμπι σου στην άκρη για σήμερα! Ομοίως, από την πλευρά σου να μην πείθεσαι μόνο από αυτά τα φαινομενικά που σου παρουσιάζει μια νέα γνωριμία, αλλά να σχηματίζεις άποψη αφού ερευνήσεις σε βάθος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης από μέρους σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασκείς ασφυκτικό έλεγχο ή θα πρέπει να προκαθορίζεις όλες τις ενέργειες που θα κάνει το ταίρι σου, δεν θεραπεύεται έτσι η ανασφάλεια σου. Αντίθετα, χρειάζεται να επιδείξεις αυτοσυγκράτηση στα πάντα και η πιο χτυπητή περίπτωση είναι να περιορίσεις τις παρορμήσεις σου για αγορές που θα νομίσεις ότι είναι η ενδεδειγμένη διέξοδος σου την οποία όμως δεν θα εκτιμήσει το ταίρι σου αλλά αντιθέτως θα δυσαρεστηθεί. Η σχέση σου πιθανόν να κινδυνεύσει από τις αναμίξεις τρίτων στα εσωτερικά σας, πράγμα που πρέπει να αποτρέψεις πάση θυσία. Αν όμως δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται ο ανάδρομος Ερμής να επιδράσει και να εμφανιστεί κάποιο φλερτ από το παρελθόν σου, που είτε παρέμεινε στο στάδιο του φλερτ είτε προχώρησε. Επίσης μπορεί να σου προκύψει μια νέα γνωριμία που κατά τα φαινόμενα θα σε ενθουσιάσει, αλλά μην αφεθείς στις εντυπώσεις και να προσέξεις γιατί επικρατεί μια ατμόσφαιρα ασυνεννοησίας και όλα πάνε στραβά στην επικοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γράμματα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στους γονείς της μέσα από την φυλακή!

ΛΕΩΝ

Επειδή αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να εντείνεις την προσοχή σου ώστε να μην διαταραχτεί η σχέση σου με το ταίρι σου από δυσάρεστες καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι, για να μην σου πω απαραίτητο, να επιδιώξεις μια εκ βαθέων σοβαρή και υπεύθυνη συζήτηση που θα σας απαλλάξει από τις σκιές που άφησαν πίσω τους. Αν μετά το πέρας της κουβέντας, διατηρείς κάποιες επιφυλάξεις ή δυσπιστία για την ειλικρίνεια όσων άκουσες, μην αφήσεις να φανεί, ίσως οφείλεται στην ανασφάλεια σου την οποία θα πρέπει να την αποβάλλεις πριν κάνει κάποια ζημιά στη σχέση σας. Αν δεν έχεις ταίρι, μην το αναζητήσεις από την Παρασκευή το βράδυ και προς τις πρώτες ώρες του Σαββάτου γιατί επικρατεί γενική ασυνεννοησία. Το Σάββατο, αν κάνεις κάποια γνωριμία, όσο και να σε ενθουσιάσει μην κάνεις από την αρχή μεγάλη όνειρα, αλλά άφησε τον χρόνο να αποδείξει αν έχεις δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το παρελθόν σου προβάλλει με την επανεμφάνιση κάποιου πρόσωπου με το οποίο είχες σχέση κάποτε. Αν δεν φροντίσεις να το αντιμετωπίσεις σωστά και αποφασιστικά, η τωρινή σου σχέση κινδυνεύει να διαταραχτεί από τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν έστω και άθελα σου, από έλλειψη αποφασιστικότητας που όμως θα πληγώσουν το ταίρι σου. Ακόμη και αν ήσουν μόνος/η, πριν αποδεχτείς την επιστροφή, αναλογίσου τι σας ένωσε και τι σας χώρισε, πολύ περισσότερο στην περίπτωση που έχεις σχέση, οπότε πρέπει να σκεφτείς τις συνέπειες που θα υπάρξουν και στο ταίρι σου. Η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται από την γενικευμένη έλλειψη επικοινωνίας που φέρνει εντάσεις, επειδή ο ένας παρανοεί τι του λέει ο άλλος, και γι’ αυτό απαιτείται σαφήνεια που είναι αναγκαία ακόμη και την Κυριακή. Αν δεν υπάρξει, το καλλίτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις την επίλυση σοβαρών ζητημάτων για άλλη μέρα. Αν είσαι μόνος/η και κάνεις νέα γνωριμία, να συμπεριφέρεσαι προσεκτικά, αλλιώς δεν θα αποφύγεις παρεξηγήσεις και ναυάγιο της προσπάθειας σου προσέγγισης.

ΖΥΓΟΣ

Μια σχέση έχει δυο μέλη και όταν ανακατεύονται τρίτοι στις υποθέσεις και στα εσωτερικά τους διαταράσσουν την αρμονία και την επικοινωνία του ζευγαριού με τις παρεμβάσεις και τις παρεμβολές τους. Ελπίζω να το λάβεις υπ’ όψιν σου και να μην προκαλέσεις εσύ την ανάμιξη οποιουδήποτε στις ζωές σας. Θα προκαλέσεις κακό στις σχέσεις μεταξύ όλων σας, και των μέσα και των έξω από την σχέση σας. Σίγουρα όμως η δυσπιστία που μπορεί να δείξεις στο ταίρι σου το Σάββατο, δεν είναι από τα στοιχεία που βοηθούν μια σχέση, ιδιαιτέρα αν δεν είναι βάσιμη και δικαιολογημένη. Επίσης αν την Κυριακή υποκύψεις στις εξωστρεφικές τάσεις που θα σου προκληθούν και κλειστείς στον εαυτό σου κινδυνεύεις να δημιουργήσεις κλίμα αποξένωσης στη σχέση σας με επακόλουθα που δεν θα θέλεις ούτε να τα σκεφτείς. Αν δεν έχεις ταίρι, το Σάββατο να επιδιώξεις να βρεθείς αναμεσα σε φίλους, όπου μπορεί να συναντήσεις ένα μελλοντικό που με την ευγενική συμπεριφορά σου και τους καλούς σου τρόπους θα κάνεις καλή εντύπωση. Εσύ όμως μην προχωρήσεις αν δεν αποδείξει ο χρόνος ότι είναι καλή επιλογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο , αν έχεις σχέση, στο πρόγραμμα σου πρέπει να καταφέρεις να συνδυάσεις, να συμβιβάσεις, να χωρέσεις ταίρι, δουλειά και φίλους. Όχι μόνο να κάνεις σωστό συνδυασμό, αλλά και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και ιδίως εσύ που θα το έχεις κατορθώσει. Αρχή κάνεις, αφού δεν γίνεται αλλιώς, με το να ανταποκριθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί και χώρος αλλά και χρόνος για το ταίρι σου, που εφ’ όσον θέλει να σε συντροφέψει όλο το διάσημα που θα δουλεύεις. Μάλλον θα του αρέσει και δεν θα νοιώσει αδικημένο ότι το βάζεις σε δεύτερη μοίρα. Αν νοιώσεις νοσταλγία για τους φίλους σου, αντί να τους συναντήσεις μόνος/η, καλλίτερα είναι να σε συνοδεύει το ταίρι σου και έτσι να έχεις πετύχει με έναν σμπάρο δυό τρυγόνια. Την Κυριακή, ημέρα για εκδράμουμε, βόλτα, περίπατο, σπορ, απαραιτήτως με το ταίρι σου για εκτόνωση των καταστάσεων και αποφυγή εντάσεων. Και αν είσαι μόνος/η, και ψάχνεσαι, μην κάνεις τις αναζητήσεις σου αναμεσα στις παρέες σου και αν τελικώς κάνεις αλλού κάποια γνωριμία, μην τα δώσεις όλα από την αρχή! Ασε τον χρόνο να δουλέψει και εσύ ψάξε, ξέρεις πως, όμως κράτησε το στόμα σου κλειστό στους φίλους για την γνωριμία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να μοιραστείς με το ταίρι σου κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν σου και εδώ θα αποδειχτεί πόσο καλά το ξέρεις αλλά και τι μυαλά κουβαλάς. Αν το ταίρι σου ζηλεύει, καμιά νύξη για πρώην και τι ένοιωθες τότε. Υπάρχει και η αναδρομική ζήλια και θα αρχίσει να υποπτεύεται ότι νοσταλγείς τα περασμένα και κάνεις συγκρίσεις με επακόλουθο να σου κάνει τον βίο αβίωτο. Αποφάσισε τι είδους Σαββατοκύριακο θέλεις! Στο μεταξύ κανόνισε το Σάββατο να χωρέσει και το ταίρι σου αναμεσα στα επαγγελματικά σου που σε πνιγούν, γιατί θα νομίσει ότι το παραμελείς. Για να γλυτώσεις τις εντάσεις της Κυριακής και να μην παρεξηγηθείτε για ψύλλου πήδημα, βρες κάτι πρωτότυπο για να αποσπάσετε τη προσοχή σας από τα διάφορα που σας τσιτώνουν τα νεύρα μήπως και περάσετε καλά. Αν είσαι μόνος/η, ή κάτι από το παρελθόν επιστρέφει και βολεύεσαι ή αν ψαχτείς στη δουλειά, τζίφος, άσε που θα σε κάνουν και βούκινο ότι φλερτάρεις και κάνεις καμάκι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καίγεται το Hollywood: Στις φλόγες βίλες διασήμων! Ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί "κλαίνε" τις περιουσίες τους;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φρόντισε να διαφυλάξεις την σχέση σου, αν θέλεις, με το να μην αφήνεις να υπάρξουν κατά την διάρκεια της ¨υποθέσεις¨ που δεν έχουν κλείσει οριστικά και που από καιρού εις καιρόν ενεργοποιούνται, ¨έτσι για να μην κλείνουμε και τις πόρτες, ποτέ δεν ξέρεις¨! Υπάρχει ο κλέφτης όπως και ο νοικοκύρης και ο θεός τους αγαπά και τους δυό, ποτέ δεν ξέρεις! Ίσως αυτή η κατάσταση είναι υπεύθυνη για τη διάθεση σου που είναι και του ύψους και του βάθους, με αποτέλεσμα να μην ξέρει το ταίρι σου πώς να βρει τρόπο να σε ευχαριστήσει. Κράτησε σε απόσταση όποιους έχουν τη πρόθεση να ανακατευτούν στην σχέση σου γιατί μπορεί να της κάνουν ζημιά, ακόμη και αν δεν είναι κακοπροαίρετοι. Αν είσαι μόνος/η, κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις κάποια επιστροφή πρόσωπου που είχες σχέση στο παρελθόν. Από σένα εξαρτάται πως θα διαχειριστείς το αν θα υπάρξει επανάληψη ή όχι. Αν κάνεις νέα γνωριμία, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου. Αν προσποιηθείς μια άλλη περσόνα, δεν θα αργήσει να αποκαλυφθείς. Την Κυριακή, αν θελήσεις να πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο που σκοπεύεις να το κατακτήσεις δεν θα τα καταφέρεις, ανάβαλλε το για πιο ευνοϊκές συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από το βράδυ της Παρασκευής προς τις πρώτες ώρες του Σαββάτου θα έχεις την χρυσή ευκαιρία να υπάρξει μια ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου και να βάλλετε στο τραπέζι όλα τα θέματα που σας απασχολούν, όλες τις διαφωνίες που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς. Αν τα αναλύσετε, θα τα επιλύσετε και τελικά θα απαλλαγείτε από αυτά. Το Σάββατο η διάθεση σου θα είναι ασταθής, οπότε κάνε ότι μπορείς για να αποφύγεις τις εντάσεις που μπορεί να ξεσπάσουν με το παραμικρό. Την Κυριακή, μπορείς να εκτονώσεις τον συσσωρευμένο εκνευρισμό που υπάρχει αναμεσα σε σένα και το ταίρι σου σε ιδιαίτερες στιγμές κεκλεισμένων των θυρών. Αν είσαι μόνος/η, πιθανόν να έχεις κάποια επιστροφή από το παρελθόν ή μια νέα γνωριμία την οποία πρέπει να ¨ζυγίσεις¨ πριν δώσεις συνεχεία. Πρόσεξε όμως αν εσύ επιδιώκεις νέα γνωριμία την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, από αυτήν εξαρτάται η επιτυχία σου

ΙΧΘΥΣ

Δεν θα σου είναι ίσως εύκολο, αλλά προκειμένου να αποφύγεις να στενοχωρηθείς από την γκρίνια και τα δίκαια παραπόνα που θα σου εκφράσει το ταίρι σου ότι το παραμελείς και ότι αδιαφορείς γι’ αυτό και τα τοιαύτα, φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό και κατανομή του χρόνου σου αναμεσα στο ταίρι σου και την δουλειά σου. Αν δε, κατά την διάρκεια του Σαββάτου, κάνεις ότι χαΐρι σου ζητήσει το ταίρι σου, να ξέρεις ότι έτσι έχεις αποφύγει κόντρες και καυγάδες. Την Κυριακή δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να αποφύγεις τους καυγάδες, αν δεν έχουν σαφήνεια και είναι ξεκάθαρα τα λόγια σου, λογω της ασυνεννοησίας που θα επικρατεί. Αν είσαι μόνος/η και ψάχνεις για ταίρι, αν κάνεις κάποια γνωριμία, μην μπλέξεις αν δεν έχεις να διαθέσεις τον χρόνο που αυτή απαιτεί, θα σε βγάζει συνεχώς εκτός προγράμματος. Επίσης εξέτασε αν είναι κάτι μέσα στις απαιτήσεις σου και να τις εκφράσεις με σαφήνεια για να μην υπάρξουν εκ των υστέρων εκπλήξεις και δυσαρέσκειες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share