Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel...

6 Δεκεμβρίου 2017 08:33
Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel...

05/12 – 11/12/2017
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι ωραίες μέρες που μας ξημερώνουν.. Έχω συγκλονιστεί πραγματικά! Ο Δεκέμβρης μπήκε πολύ δυναμικά μπορώ να ξεστομίσω, με ένα σύμπαν τόσο κεφάτο, για αυτό προτείνω να σκίσουμε τα πτυχία μας και να τραβήξουμε τις κοτσίδες μας χαχα..!

Σήμερα παίζουν μπάλα ο ανάδρομος Ερμής, ο Κρόνος και ο Άρης! Πολύ ωραία θα περάσουμε.. Ένα λαγούμι παρακαλώ, να τρέξω να κρυφτώ! Να το φανταστούμε παρέα το όνειρο;;;

Ο φτερωτός άγγελος των μαντάτων, κάνει να στείλει ένα μήνυμα και λίγο πριν, ο Κρόνος μπαίνει μπροστά και ξεκινά τη λογοκρισία. Έξω οι αγάπες, έξω τα γλυκόλογα, έξω οι μαλαγανιές.. Και ποια η δουλειά του Άρη; Μμμμ ξανά από την αρχή το μαντάτο! Κρύβει αλήθειες; Έφυγε για το παραλήπτη. Κρύβει ψέματα, delete!

Αχ και η έρημη προσμένω ένα ερωτικό γράμμα! Φτουσου.. δε θα έρθει ποτέ!

Βρε σύμπαν..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 06 Δεκεμβρίου 2008: Όταν ο 16χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός από πυρά αστυνομικού!


Κριός
Ζόρικες οι μέρες αυτές, ενώ θες τόσα να πεις, δυσκολεύεσαι πολύ! Ο ανάδρομος Ερμής βάζει εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας και χάνεις τη ψυχραιμία σου. Πρόσεχε τι λες μέχρι τις 8. Γίνεσαι αυστηρή και σε παρεξηγούν. Φαντάζεσαι διάφορα στις 9 και 10. Μην αντιδράς στο κάθε τι! Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 8 ρίξε μια δεύτερη ματιά στις υποθέσεις σου. Από τις 11 και μετά προχωράς παραπέρα, έχοντας τις λύσεις μέσα στο τσεπάκι.

Ταύρος
Καλό είναι τις μέρες αυτές να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να προστατέψεις τα μυστικά σου. Κάποιοι μπορεί να παριστάνουν τους φίλους, ενώ δεν είναι. Ερωτικές εντάσεις προκύπτουν στις 9 και 10. Ζεις στιγμές πάθους. Να πας στο γιατρό!
Επαγγελματικά: Συζητήσεις στις 6 και 7 σε οδηγούν σε νέα μονοπάτια. Αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα. Ανέλαβε δράση και μη ρωτάς πολλά. Σε εμποδίζουν, αλλά βρίσκεις τον τρόπο και προχωράς.

Δίδυμος
Μια αναστάτωση τη νιώθεις, φταίει ο ανάδρομος Ερμής, σου βάζει εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας. Προτίμησε τη παρέα και τη βοήθεια ενός δικού σου ανθρώπου. Μέχρι και τις 8 έχεις χρόνο για να δεις κάποιο φιλαράκι. Μια απογοήτευση σε περιμένει στις 9 και 10. Οργάνωσε το μέλλον σου! Επαγγελματικά: Μια νέα πρόταση για δουλειά σε ξεσηκώνει. Μέχρι και τις 9 θα πρέπει να δώσεις τις απαντήσεις σου. Δυνατή μέρα στις 11, πίστεψε στον εαυτό σου και προχώρα.

Καρκίνος
Διάφορα γεγονότα σε αναστατώνουν, αλλά εσύ έχεις τις λύσεις στο τσεπάκι. Αποδέξου τα λάθη σου αν χρειάζεται, δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Προσπάθησε μέχρι τις 8 να έχεις τακτοποιήσει τα πάντα. Μείνε σπίτι, χαλάρωσε. Ερωτικά βάσανα στις 11. Άλλαξε τα σχέδιά σου.
Επαγγελματικά: Μικρές αλλαγές χρειάζονται προκειμένου να νιώσετε μια ανανέωση στο χώρο που κινείστε. Αφορά το Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ; Ή χειρίζεσαι τις καταστάσεις διαφορετικά;

Λέων
Αφήστε τις μεγάλες τις συζητήσεις για πιο μετά, γιατί ο ανάδρομος Ερμής κάνει πολύ δύσκολο το επικοινωνιακό το κομμάτι. Από τις 7 και μετά μπαίνεις στο παιχνίδι δυναμικά και εντυπωσιάζεις με την αποφασιστικότητά σου. Ένα shopping therapy πάντα βοηθά! Μη κάνεις λάθη!
Επαγγελματικά: Έχεις όρεξη να μοιραστείς τις ιδέες σου και δε σου δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Ενημέρωσε για τις απόψεις σου και έχε υπομονή. Τίποτα δε πηγαίνει χαμένο.

Παρθένος
Προσπαθείς με κάθε τρόπο να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου τους ανθρώπους, δείχνουν πως καταλαβαίνουν, όμως μια τρύπα στο νερό. Βγες με τους φίλους σου, διασκέδασε στις 9 και 10. Επιτρέπεται να φλερτάρεις επίσης με άγνωστες ψυχές. Μη λες πολλά!
Επαγγελματικά: Κάνε τις προτάσεις σου δίχως να επιμείνεις. Δώσε χρόνο στους συνεργάτες σου να κατανοήσουν τα όσα ζητάς. Μη πιστεύεις όσα ακούς, δραστηριοποιήσου όπως εσύ ξέρεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Οι δύσκολες ώρες της Αποστολίας και η εξομολόγηση του Αλεξάνδρου! Ποιος πήρε την ασυλία; (video)

Ζυγός
Δύσκολες μέρες, μιας που είσαι συναισθηματικά φορτισμένη από τα πολλά και διάφορα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Ο ανάδρομος Ερμής δε βοηθά στο να επικοινωνήσεις σε βάθος, άσε τα πολλά τα λόγια για αργότερα. Ένα ταξίδι η φυγή σου! Βάλε προτεραιότητες!
Επαγγελματικά: Τα δίνεις όλα από τις 7 μέχρι και τις 9. Λύσεις βρίσκεις σε διάφορα θέματά σου και μπορεί να βγάλεις και περισσότερα χρήματα. Έρχονται καλύτερες ημέρες. Υπομονή!

Σκορπιός
Με κάθε τρόπο σε κάνουν να δεις την αλήθεια κατάματα γεγονός που θα σε στεναχωρήσει κάπως. Μέχρι και τις 10 μια ψυχή θα έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Ξεσπάς παράξενα, μακριά από φασαρίες στις 11. Οι συζητήσεις φέρνουν εντάσεις, να τις αποφύγεις. Άκουσε πριν μιλήσεις! Επαγγελματικά: Κάτι μαθαίνεις στις 9 και ξεσηκώνεσαι. Μια ευκαιρία σε περιτριγυρίζει, πάντως υπάρχει πρόοδος και άνοδος και περισσότερα χρήματα φυσικά. Για ψάξου!

Τοξότης
Περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι, αφοσιώνεσαι στους δικούς σου τους ανθρώπους. Μέχρι και τις 8 μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Μαθαίνεις διάφορα και στεναχωριέσαι ως τις 11. Κάτι ξέχασες να αντιμετωπίσεις κάποτε. Βρες άμεσα λύσεις. Πρόσεχε τι λες!
Επαγγελματικά: Ιδανικές μέρες για να πάρεις μια άδεια. Αλλιώς καλά θα κάνεις να οργανωθείς καλύτερα, δίχως όμως να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις. Μη ξεσηκώνεσαι άδικα.

Αιγόκερως
Κάτι μαθαίνεις τις μέρες αυτές και αναστατώνεσαι αρκετά. Μη πιστεύεις αν δεν έχεις αποδείξεις. Δράσε όπως εσύ ξέρεις και μη λες σε κανέναν τίποτα. Στις 8 κράτα μικρό καλάθι και στις 9 κάνε αυτό που πρέπει. Έχε το νου σου εκτίθεσαι! Απέφυγε τις υπερβολές!
Επαγγελματικά: Ρώτα για να μάθεις, αλλά μη πιστεύεις κιόλας. Γίνεσαι καχύποπτη πολύ και χάνεις το στόχο. Δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, όμως καλά θα κάνεις να είσαι μετρημένη και προσεχτική.

Υδροχόος
Προσπάθησε να ξεκουραστείς μέχρι και τις 7 γιατί μετά αφιερώνεις πολύ χρόνο στα επαγγελματικά σου τα ζητήματα. Άνθρωποι από το παρελθόν επιστρέφουν, σε αναστατώνουν, βρες τρόπο να αποφύγεις τις δεσμεύσεις. Μείνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάνε διασταύρωση πληροφοριών!
Επαγγελματικά: Αναβολές προκύπτουν, φταίει ο ανάδρομος Ερμής, μη πανικοβάλλεσαι. Τυχερές ημέρες στις 9 και 10, κάνε την ανατροπή, μπορείς. Απέφυγε οικονομικές δοσοληψίες.

Ιχθύς
Κάτι μαθαίνεις τις μέρες αυτές και ξεσηκώνεσαι. Μπορεί να συναντήσεις και ένα πρόσωπο που θα σε αναστατώσει επίσης πολύ. Μη πιστεύεις ότι ακούς, έχε το νου σου, είναι θολωμένο το αστρολογικό τοπίο. Μην επιμένεις αν κάτι δε σου βγαίνει. Υπάρχει λόγος. Τυχερή ημέρα στις 9! Επαγγελματικά: Από τις 8 ως και τις 10, βρίσκεις λύσεις στα θέματά σου και το φως ανάβει πράσινο. Μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω άφοβα. Οι βάσεις να είναι γερές και όχι φανταστικές.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share