Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια & η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, by MagicF’Ariel!

20 Νοεμβρίου 2017 13:59
Τα Ζώδια & η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και σκέφτηκα να πιάσω την επικαιρότητα, όλο πίσω μένω, αλλά όπως έχω πει, προτιμώ να βιώνω προσωπικά τα αστρολογικά φαινόμενα, δόξα να έχει όλα με πιάνουν.. και μετά να γράφω. Έχω και εγώ το ψώνιο μου, τι να κάνω η έρημη..

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, καταγοητευμένη! Οτιδήποτε συμβαίνει στο ζώδιο αυτή ή με ανεβάζει ή με καταστρέφει! Κάτι το ντεμί δε παίζει ποτέ, μόνο των άκρων συναισθήματα και συμπεριφορές! Και αυτό εμένα μου αρέσει! Κρύβει ένταση και πάθος και όρεξη για νέα πράγματα! Αυτό λέγεται ζωή!

Η αστρολογική αυτή επιρροή εμφανίζει τους κρυφούς εχθρούς μας και μας βάζει σε διαδικασία να τους αντιμετωπίσουμε κατά φάτσα! Αν κάποιος πρέπει να φύγει από τη ζωή μας, στο καλό και να μη μας γράφει, γιατί στη τελική ο χρόνος είναι πολύτιμος σε όλους μας και δε μπορούμε να αναλωνόμαστε με την αρνητική ενέργεια του καθενός!
Προβλήματα όλοι έχουμε, αλλά όταν δεν υπάρχει κατανόηση, όταν οι καλές πράξεις δεν είναι αμοιβαίες, τότε ποιος ο λόγος της οποιασδήποτε συναναστροφής;;;;

Σκληρή και απόλυτη η προσωπικότητα του Σκορπιού.. γιατί όχι και η δική μας..;;; Έτσι για λίγο βρε παιδιά!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "O Άλεξ ζει! Ήταν σχεδιασμένη η απαγωγή για να..." - Νέα αποκάλυψη βόμβα!

Κριός
Που λέτε το σύμπαν βρίσκει τρόπο να σας συμμαζέψει, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Ότι και αν σας έχει συμβεί, καλό είναι να το ξεπεράσετε και να επιστρέψετε στους φυσιολογικούς, καθημερινούς, ρυθμούς σας. Σκέφτεστε να αλλάξετε το στυλ σας; Να φτιάξετε ένα ιδιαίτερο μαλλί; Να το κάνετε, να ανανεωθείτε! Γενικότερα τις μέρες αυτές να αποφύγετε τις εντάσεις. Είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά. Ναι μεν βλέπετε και ακούτε πολλά, αλλά επιβάλλεται να κάνετε τη πάπια! Και παρόλα αυτά, το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη!

Ταύρος
Προβληματίζομαι στη περίπτωση τη δική σας, γιατί οι μέρες αυτές θα είναι κάπως σκοτεινές και μυστήριες. Μάλλον έφτασε ο καιρός να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, που ως συνήθως θα γίνει με άγαρμπο τρόπο! Και ξαφνικά θα πέσουν οι μάσκες και θα δείτε ποιοι είναι οι άνθρωποί σας και ποιοι όχι. Επίσης το συναίσθημα της ανασφάλειας θα βολτάρει ανενόχλητα. Το σύμπαν κάτι θέλει να σας πει. Ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Υπάρχουν σημάδια παντού. Ακόμα και αν χρειαστεί να ρισκάρετε!

Δίδυμος
Χρυσά μου φροντίστε τις μέρες αυτές να μείνετε σπίτι, να κοιμηθείτε, να φάτε καλά και να ξεκουραστείτε. Το έχετε μεγάλη ανάγκη αυτό, μόνο έτσι θα πάρετε τα πάνω σας ξανά. Προφανώς τα έχετε παίξει εντελώς, μπορεί να νιώθετε αδύναμοι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, το κρεβάτι είναι γλυκό, ιδιαίτερα μέσα στο χειμώνα. Μια επίσκεψη στο γιατρό δε θα την αποφύγετε, να το ξέρετε και αυτό. Ερωτικά ντεμί η φάση, αφού από τη μια θέλετε, από την άλλη δε θέλετε.. Το νου σας στις επιλογές σας! Επαγγελματικά καλό είναι να ρίξετε νερό στο κρασί σας. Μόνο έτσι θα βγείτε κερδισμένοι..!

Καρκίνος
Πεισμώνετε η αλήθεια είναι αυτή! Πρέπει να γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει. Ευτυχώς που θα έχετε καλή διάθεση τις μέρες αυτές και θα βρείτε το χρόνο και να βγείτε έξω για διασκέδαση και για να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας και για να φλερτάρετε φυσικά με άγνωστες υπάρξεις. Από όλα τα καλά έχει ο μπαξές, διαλέξτε και πάρτε! Γίνεστε καταπιεστικοί με ένα πολύ γλυκό τρόπο, αφού κάθε απαίτηση που έχετε από τους γύρω σας, φέρνει όμορφα αποτελέσματα στη ζωή σας. Εγωιστική επίσης η συμπεριφορά σας. Εσείς και κανένας άλλος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην ελληνική showbiz: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως τα παίρνετε στο κρανίο φουλ με διάφορα οικογενειακά ζητήματα και τα κάνετε όλα ρημαδιό! Εκεί που νομίζατε πως τα είχατε δρομολογήσει όλα, ξαφνικά διαπιστώνετε πως πολλά και διάφορα είναι ακόμα στον αέρα και ξανά μανά από την αρχή. Τους βάζετε όλους στη θέση τους και παίρνετε το τίτλο του αρχηγού και ή που θα γίνονται όλα κατά γράμμα ή που σε όποιον δεν αρέσει, δρόμο! Η Νέα Σελήνη σας κάνει ζόρικους πολύ και όπως και να έχει πρέπει να κρατήσετε τα μπόσικα προκειμένου να έρθει εκείνο το αύριο!

Παρθένος
Οικογενειακούς μπελάδες φέρνει το σύμπαν τις μέρες αυτές. Σας δείχνουν το αληθινό τους το πρόσωπο και ο κλήρος πέφτει πάλι σε εσάς. Η συμμετοχή σας σε ένα θέμα είναι η πιο σημαντική και ίσως αν δε μπείτε εσείς μπροστά, τίποτα να μη μπορέσει να γίνει. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αυτό σίγουρα θα σας στρεσάρει πολύ, όμως το κουβάρι μέσα στο μυαλό σας θα λυθεί και τις αποφάσεις σας τις παίρνετε όπως και να έχει. Προστατέψτε τις αποταμιεύσεις σας, κάποιος τις έχει βάλει στο μάτι!

Ζυγός
Έχω την εντύπωση πως η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σας μαγεύει κανονικά και σας κάνει φαντασιόπληκτους! Το διάστημα αυτό, επιλέξτε καλύτερα να κάνετε ένα ταξιδάκι, να ανανεωθείτε, να δείτε νέες εικόνες, διαφορετικούς ανθρώπους. Το ψυχολογικό θέλετε να φτιάξετε, όμως αυτό δε θα συμβεί εκεί που χαλιέστε. Το γεγονός πως θα πρέπει να κάνετε οικονομία προκειμένου να ικανοποιήσετε μια μεγάλη σας επιθυμία, θα σας αγχώσει πολύ! Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις καλές σας τις σχέσεις με τον κόσμο.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι λίγο μυστήρια. Σας προκαλεί μια ανησυχία. Το ευχάριστο είναι πως το διάστημα αυτό, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να είστε όμορφοι, λαμπεροί και υγιείς. Που σημαίνει πως περιορίζετε τα μπαρ και τα ξενύχτια. Αυτό που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι το ψυχολογικό. Δηλαδή τι σας λέει η καρδούλα σας; Αυτό να κάνετε! Ποιες οι συνέπειες; Αξίζει το τίμημα; Μια μικρή μάχη θα τη δώσετε, είτε με την οικογένειά σας, είτε με τους συνεργάτες σας, ακόμα και με τους φίλους σας. Αποφύγετε τις εντάσεις!

Τοξότης
Ζόρικες οι μέρες αυτές, δε σας πηγαίνει και τόσο το αστρολογικό. Όλο και κάτι θα συμβεί, θα μάθετε κιόλας ποιος σας σκάβει το λάκκο και ξαφνικά θα εξαφανιστείτε από παρέες που δε σας ταιριάζουν πια. Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας, από αρνητικούς ανθρώπους που ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα το κοινό! Η ένταση που θα νιώσετε θα σας κάνει πολύ δημιουργικούς και οι καλλιτέχνες τις παρέας παίζει να φτιάξετε αριστουργήματα!

Αιγόκερως
Τις μέρες αυτές καλό είναι να κλείσετε τα αυτιά σας, να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και όταν οι άλλοι προκαλούν ταραχές, εσείς να φέρνετε τη τάξη και την ηρεμία! Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει, τι να πω, τούτη τη φορά είναι διαφορετικά! Τις εντάσεις να τις αποφεύγετε, σα το διάολο το λιβάνι ένα πράγμα. Γίνεστε πολύ κοινωνικοί, βγαίνετε από το καβούκι σας και μπλέκετε με διάφορες δραστηριότητες που σας γεμίζουν και σας φτιάχνουν το κέφι. Καιρός όμως και για ένα ξεκαθάρισμα στις φιλίες σας! Τι τα θέλετε τα φίδια;;;

Υδροχόος
Λατρεμένα μου πλάσματα, παίρνετε το αίμα σας πίσω το διάστημα αυτό, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς! Βρίσκετε τη δύναμη και το κουράγιο, να το παλέψετε, για να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Εννοείται πως τις δημόσιες σχέσεις δε τις σταματάτε με τίποτα, γιατί έτσι γίνεστε περισσότερο αγαπητοί και δημοφιλείς! Κλείνετε αρκετά στόματα, γιατί αυτός είναι ο σκοπός και σιγά-σιγά κάνετε καλό όνομα στη πιάτσα! Αντιμετωπίστε τη πραγματικότητα ως έχει, αποδεχτείτε την και μη φοβάστε να ανατρέψετε τις καταστάσεις.. Το απρόβλεπτο σας ταιριάζει.. έτσι;;;

Ιχθύς
Επιμένει το αστρολογικό, είναι περίοδος που τα ταξίδια έχουν τη τιμητική τους. Μπορεί να είναι μικρής διαρκείας, όμως αυτά που έχουν να σας δώσουν, τις γνώσεις και την εμπειρία, θα διαπιστώσετε πως είναι ανεπανάληπτα. Διώξτε μακριά την ανασφάλεια, οργανώστε τη ζωή σας καλύτερα και δείτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε, δίχως να ενοχλήσετε κάποιον ή δίχως το χέρι βοηθείας κάποιου. Πολεμάτε τους φόβους σας, γίνεστε πιο δυνατοί και ανεξάρτητοι και προσγειώνεστε στη γη και στο σήμερα. Ελάτε τώρα, ξεκουράστε τη φαντασία σας, δείτε στη πράξη ποιο όνειρο μπορεί να βγει αληθινό!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share